Ditt innehåll här

Goodbye my good blogglovers!



Nu åker jag iväg i 8 dagar, jag kommer hem nästa lördag. Självklart har vi folk som vaktar huset, inga inbrott här inte!! Jag kommer sakna alla era kommentarer, får se till att komma åt en data där nere. Vi hörs när jag kommer hem!

ZERAH

I want you around me every day

Nej, det blev inget mvg för mig, men ett vg i alla fall! Jag som hade ig från start, är grymt stolt över mig själv!
Det går däremot inte så bra i svenska, får hoppas att det löser sig..

Nu ligger jag i sängen, om 4 timmar ska jag stiga upp för att göra mig i ordning för min resa till GREKLAND.

BABY, OM DU SER DET HÄR. JAG KOMMER SAKNA SÖNDER MIG!!

ZERAH


Godmorgon!

Blev inge skola för mig idag, men nu har jag precis lämnat in min inlämningsuppgift mvg i företagsekonomi, får hoppas på det bästa nu! Igår tog jag det bara lungt med min älskling, idag ska jag packa för jag åker faktiskt inatt! Jag har med mig kamera så ni får massa bilder sen! ;D

Xoxo zerah

Nighty night

Wihu. Snart bär det av utomlands, lördag morgon åker jag. Äntligen, here I Come Greece, har velat åka till Grekland jättelänge!! There´s only one problema.. LADY SHAVE!! Har ni någon aning om hur **v** ont det gör?! Dem draaaaaar bort hårstråna från smalbenet.

Men, a girls gotta to what a girls gotta do. Orkar inte raka benen i princip varje dag, då försvinner färgen, och jag som aldrig blir brun vill inte mista färgen! Hmpf!



ZERAH

Fuck Nelly

www.nelly.se är ingen bra sida om  jag får säga mitt, jag beställde min nyårsklänning därifrån, jätte söt men tyvärr hade jag tagit helt fel storlek och skickade tillbaka den, men vad hände med mina 700 kronor jag skulle få tillbaka? Försvann dem med posten eller? ÄH! Spare me!


ZERAH


Don´t be shy

Har precis pluggat Företagsekonomi, exasting(!) men vad gör man inte för ett mvg?
OCH JA, jag var lite nere idag i skolan. Så.. nu vet alla

ZERAH

Ten things you didn't know..

- Jag tycker om spenat (all nyttig mat är inte äcklig)
- Jag vill tatuera min hunds namn snett under skulderbladet
- Jag är en olycksfågel
- Jag tycker själv att jag borde få en chans i Idol (men jag hade inte ork att försöka detta år)
- Jag solar endast solarium när jag ska utomlands för att inte se ut som en blekfis
- Jag har ätstörningar
- www.kellybiddle.se är min förebild inom bloggvärlden
- Jag har två hundar
- Jag inbillar mig ofta att jag är kär i en människa för att skapa dramatik
- Jag har snart känt JENYI i 10 år och vi har endast bråkat 3 gånger under all den tiden



ZERAH

The wedding planer

Idag hade jag italienska prov, gick åt pipsvängen. Efter skolan drog jag, Thomas och Tony och åt på Miss Goa, inte min favorit resturang, den kan få en rejäl make over om jag får bestämma. Efter det in till stan, köpte ett par Koss hörlurar, inte dem vanliga blåa som alla har utan dem hel svarta. Nu ligger jag och kollar Bröllops fixaren, tror jag att den heter, hur som helst så är Jennifer Lopez med i den, en riktig romantik film, luckely.




ZERAH


Home at my place

Nu ligger jag i sängen med min babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jag åker ju snart så vi försöker umgås med varandra så mycket som det går (: nu ska jag ta ett bad sen ska jag göra det mysigt för min älskling.
Juste,
idag när jag var på kontoret så var min mrfar där och han vet att jag ska åka snart så då fick jag ett brev där det stod att det var 1000 kronor i men det var i själva verket 3000 kronor. TACK MORFAR! Sedan efter det gick jag upp på övervåningen här hemma och då såg jag ett till kuvert och där stod det 1000 kronor på från min mami, men det var i själva verket 3000 kronor, TACK MAMI<3



ZERAH

Do you belive in this?

Idag när jag köpte tidningen Cosmopolitan fick jag med ett provexemplar av denna kräm, dem påstår att man inte behöver foundation för denna kräm ger din hy ett sånt skimmer. Jag vet inte, tror ni på det?






ZERAH

False people

Haha, det är lite skrattretande faktiskt. Hur falska människor faktiskt är, speciellt tjejer. Ena dag kan dem sitta och snacka sååå mycket skit om en person och nästa dag går dem arm i arm, hah pathetic!

ZERAH


;D

Jag har lovat min kära vän Burak att fixa lite brudar, han har 73 cm OBSERVERA DÅ EJ HÅRD.
Adda: BURAK SUTCU på www.facebook.se

Och sotte, festfixaren! Adda: Sotirios Ballas på www.facebook.com , som ballar av stål, HAHAHAH


Z

@ school

Hej!

Nu sitter jag i skolan med Ibbe, höh. Åkte senare till skolan för jag orkade inte redovisa idag, gör det på fredag istället. Haha, Sotte ville vara med. Och nu Burak. OCH MIN ÄLSKLING



ZERAH


Damp

JA!  Men tjena ... jag har damp jag lovar jag har adhd .. de har pontus också han slänger datamusen i bordet och garvar men som alla vet har pontus lite damp :P nu sitter alla i klassen vid datan för vi slutar klockan två och vi har inget att göra så alla sitter vid datan jag gör nog de tråkigaste haha alla andra spelar CS som jag tycker är tråkigt för jag får bara damp på alla som skjuter på mig ! ja som sara säger i videobloggen så har jag mer damp i min blogg när jag skriver och sara ha mer kärlek å gulligull ! men jag orkar inte med allt jävla gulligull de är bara jobbigt ! men vafan nu ska jag ta en cigg å ringa mamma !! hare bra Puss Jenyi


First bloggvideo

HÖGST OSERIÖST, mohöhö.




PEACE OUT ZERAH AND JENYI (Jenyi ville att vi skulle säga; peace out mother fucker..)

tjaaa

Ja men tjenare !
Just ny sitter jag i saras rum och gör inte ett skit sara käkar och de har jag redagn gjort , men vi ska ut idag och parta lite på en mycket pinsamt ställe ! juste jag får data om någon dag ska bli så skönt (: men ni får hare så bra för nu ska jag titta runt lite på internet ! Puss jenyi

Fart

Nu ska jag ta ett bad, fixa mig, bilder kommer senare. Jag och Jenyi kanske lägger upp en videoblogg senare!

ZERAH


Thank you and goodbye

Ligger och kollar på "Stockholm Arlanda" och blir bara mer och mer sugen för varje dag! Idag är det bara en vecka kvar tills jag drar till Grekland! Ska bli såååååååååå skönt.

ZERAH

Bad update

Hej, nu är jag tillbaka igen. I torsdags var vi i Bagarmossen på infyttningsfest, var helt okej, trevlig stämning mycket dans. till slut ska grabbarna bara gå ut och möta några vid Tunnbelbanan då min ena killkompis blir misshandlad av ett antal personer. Dem slår ner honom och snor hans mobil samt plånbok med cirka 700 kronor i. Till slut var polisen och ambulansen tvugna att komma och köra hem honom. Jag förstår inte. Hur människor kan vara så grymma? Vet ni varför detta hände också? Nej. För han inte hade cigg. KOM IGEN, DEM VILLE INTE HA CIGG. DEM VILLE  BARA BRÅKA. Fan vad äcklad jag blir.

ZERAH

Kiss on my titt

Hej på er! Nu ligger jag i sängen med min älskling brevid mig, det har varit en knasig morgon men nu är det bra igen, skönt. Ikväll bär det av till Bagarmossen med folk, ser fram emot kvällen. Vi hörs senare! Puss!

Zerah

Skolan...

Ja ni , nu sitter jag i skolan har precis käkat de va grillat på menyn idag de va jätte äckligt sener och de kändes som om jag tuggade på en gummi sula :P Men iaf sitter här vid datan och pratar med blondiie :D haha den sötaste ungen evrer :D Är ledig i morgon de är ju iaofs typ alla ! Så de blir väl fest antar jag måste köpa något att dricka de blir väl en bag in box som vanligt hahah ! sen blir de väl till att träffa ..haha men skitsamma kommer bilder sen måste lägga in bilder från mobilen på datan men har glömt data sladden nu hela veckan vafan :P men a som sagt får se när jag skriver igen jag har då inget internet hemma eller internet har jag men ingen data vetefan när mamma ska köpa en ny .... Damp aja men som sara vet har jag ADHD ! HAha skojja nä men jag har någon störning jag har tråkigt haha :D Puss å kram JENYI

Frekvens

Sitter och kollar på Desperate Housewifes, nu har ju Edie dött. För ett par avsnitt sedan var det någon annan kille, har dem slut på ideér eller? Nej det var tråkigt. Skolan då? Jo det var nationella DEL 2,  jag svarade faktiskt på alla frågor! Hoppas på ett vg nu, men det skulle nog inte gå, haha.

Det går rykten om att www.bl0ndi3.blogg.se ska bli modell, så glad för dig gumman, hoppas det går hela vägen!


ZERAH

Ugly Betty

My guy
My dress

Zerah

Good morning

Godmorgon!

Halv ett har jag mationella matte del 2, hoppas det går bra. det är är typ första gången jag bloggar på morgonen, funderar på att börja med det, men säkert kommer det inte bli så för jag är så morgontrött haha.



Zerah


Nighty night!

Ph vad jag längtar utomlands, det första jag ska dricka är en jordgubbs dauquri och därefter en mohito! MUMS (:

Zerah


Oh baby I´m so good

Hej!

Lämnade in ledighetsansökan idag, äntligen!
Har gått segt eftersom alla mina lärare som jag har i mina ämnen ska skriva på och tycka att det är okej, nu är det bara 12 dagar kvar, nästa lördag åker jag, åååh så härligt. Förlåt om det blir lite mycket tjat men jag är bara en sån människa som ääääääääälskar att resa utomlands och se mer av världen och komma in i nya omgivningar. Den kicken och sången då, as you know, kan ingen någonsin ändra på. Aldrig.

Jag trodde inte min matte lärare skull skriva på, men det gjorde han fort utan att blinka medans han sa att jag inte behöver oroa mig utan har ett G i matte nu, fan vad jag är bra. Så stolt över mig själv * klapp på axeln



Zerah

No you can't




Zerah

School

Sitter på svenska lektionen nu, ska göra någon redovisning för hela klassen själva. Jääääävligt kul, INTE.
Alla är så jävla osociala också,

Z

hungry eyes

Nu kommer jag inte få 9 timmars sömn som jag behöver, great. Nej hörrni, vi hörs imorgon!

Zerah


Statistic

Hahah, min statistik dvs. mina antal besökare ser konstigt ut nu, upp ner, upp ner, ner upp! BESTÄM ER ;D

Zerah

New blogg

Nej, jag skaffar INTE ny blogg. Däremot så har min vännina Sandra gjort det. Kolla in hennes blogg www.sandrasettberg.blogg.se !

Zerah

I am not a guru

Har ni någon gång varit så trött så att det känns att ögonlocken nästan bränns? Så känns det för mig nu i alla fall. Sitter och kollar på The gury, tror jag den heter. Den är väl helt okej. Imorgon börjar jag 11, skönt.

Zerah

Ah aha aha ahahah hhaha

Ligger i min säng nu som jag har gjort ett bra tag nu, känner mig fet och äcklig för jag inte har rört mig på hela dagen förutom en vistelse på pressbyrån, men det var inte exakt för ett äpple, utan för en SLUSH! Not good, undrar hur mycket socker det är i en sån där?  Anyway.. Sitter och kollar på American pie, kommer en till direkt efter så slå på 3an nu!

Vi lär nog inte ses mer ikväll, så vi hörs imorgon! (:

PS. mamma om du läser det här, I MISS YOU! <3

Good music

spending my time
catch the moon
does your mother know - Abba
english man in new york
killing me softly with his song - roberta flack
tapetklister - jumper
upside down - diana ross

What is that

Vart kan man köpa resväskor för runt 1000 lappen? HJÄLP!

Zerah

Help me out here will ya

Här är min packningslista till Kreta: ser ni någonting som saknas så skicka en kommentar! tack på förhand!

Handväskan:
Pass
Pengar - uppdelat i två, en för shopping/drinkar och en för mat
Ögonbrynspenna
Solglasögon OBS! glöm inte skyddet!
Mp3

Bagaget:
12 par trosor
3 par bh:ar + en röd tub bh
Klänningar
Kjolar
Linnen
Legginsjeans
3 par tunna strumpbyxor
Ballerina skor
Bikinis
Tre-fyra engångskameror
Bodylotion,tandborste,tandkräm,deo från ACO
Rakhylar,tvål
Plattång/locktång/hårspray/hårborste
Smink, glöm inte pennvässare!
Topz

Zerah

Arlanda

Herregud. Nu är det bara 14 dagar kvar tills jag åker till Grekland! Vi ska till Kreta och bo på ett ställe som heter Platanias. Det ska bli så grymt skönt att bara packa mina saker och sticka från tråkiga Sverige.

Lite update om igår: vi var ett gäng b.la www.tisaa.blogg.se som satt på Örnberget i tullinge, hade brasa, drack och bara mös. När vi kom hem däckade vi direkt.

Idag har jag inga planer, ska nog bara ta det lungt.




Zerah

Bye bye keep on coming

Hej då på er söta läsare! (: nu ska jag fixa min walk-in-closet och sedan bädda sängen för snart kommer Jenyi på visit!
Ni får se bilder senare!




ZERAH

Take a chance chance chance


Klänning från Mq
Märket: Paris Kate and I
Pris: 799 kronor



Samt ett par jeans, en klänning, lösnaglar från Cubus,
Ett par jeans från märket: Wrangler
En kavaj, en sjal, 2 par trosor, örhängen, jeansleggins från Vila
En röd óch en rosa klänning från Gina tricot.


ZERAH


Hello all invalids

"jag vet att du är fjant och att du inte är intressant.
jag känner inte dig så varför skulle jag då skulle skriva en låt om dig"

Zerah

They told you how

Jag pratar om hur du alltid finns där, när jag behöver dig släpper du allting, du bryr dig inte om dina kompisar inte förstår, du tar mig i första hand. När du säger att du älskar mig, att du vill ha mig föralltid. Den känslan kan inte någon ta ifrån mig, oavsett om det skulle ta slut någon dag så kommer jag faktiskt le när jag tittar tillbaka på det vi haft, men så ska vi inte prata. Det ska inte ske. Säger jag någonting som tynger på mitt hjärta fixar du till det, har jag fel säger du din åsikt. Du har dina brister och det har jag med, men det är de som gör oss oskiljaktliga. Det är aldrig pinsamt mellan oss, jag känner att jag verkligen kan vara mig själv med dig. Jag finner dig aldrig jobbig, bara söt. Du var så värd att vänta på.
jag älskar dig. 20/2 2009



Zerah<3Tony


sinking you

Folk säger till mig att inte ta allt så seriöst, men jag förstår inte hur ni kan ta allting så oseriöst.

Zerah

But she know I would hate anything

Nej jag vill inte träffa dig. Jag klarar inte. Du klarar inte det.
"So am I still waiting, for this world to be hating."

Zerah

Time really flyes

Hej kära bloggläsare. Är hemma nu och ligger i min säng och mina öron njuter av låtar från Joshua Radin, han är så underbar! Undra om han är så i verkligheten också?

Jag pratade precis med en person jag träffade på Öland förra året, det är så sjukt synd att man vet att man aldrig kommer ses igen. Inte av slump i alla fall. Att det enda man fick var ett minne.

Zerah


I'm moving up, down and all around

BLOGGDESIGNER SÖKES!

Hejdå på er, nu går jag och lägger mig. vi hörs imorgon!



Zerah

This is how it is

Ja jag vet att designen är tråkig, tröttnade. snart kommer en ny upp! nu måste jag gå ut och möta Jenyi. HÖRS!

Z

Weey

Jag har äntligen fått min walk-in-closet :D:D:D:D

Zerah

Ken Ring

"Allt man vill göra är bara röka, touf touf tourro touf touf touf touf touf"


Z

This day man

Den här dagen har varit helt okej, förutom att Matte nationella gick rent åt helvete! men min matte lärare sa att den andra delen kommer vara lättare, men det har jag jävligt svårt att tänka mig!

Frukost: Inget
Lunch: Pizza
Middag: ?

Zerah

Oh they couldn´t stop me

Förra året hade jag en klänning från http://www.stylebystars.se/ och klänningen satt bra vilket gjorde att självförtroende satt på topp! funderar på att köpa en till nu, nu är det upp till er här, eller ja lite iallafall, hehe. Rösta, dvs. släng en kommentar om vilken klänning ni tycker jag skulle vara fin i (:


   

 
  


Det är dem här klänningarna de står emellan, peace


ZERAH


I´m sure i forgotten something



Usch. det är så mycket i skolan nu.
ta bara en titt på mitt schema..


måndag: skola läxförhör på italienska, träna
tisdag: skola läxförhör på fek a, träna
onsdag: skola nationella matte a, sola, träna
torsdag: skola, träna
fredag: skola massa inlämningar, träna, myskväll
lördag: träna dans, fest
söndag: städddag, tvätta, måla om naglarna, städa rummet.

ZERAH

This is how it is

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad ska du göra idag ?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men snälla sluta säg så? /: kan jag ringa

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Det var inget:p

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Det är inte så jag menar utan menar att jag inte vill att du känner så/:<3

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Det var inget:p

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Det kommer bli bättre, snart är det sommarlov vi ska ha skitkul baby<3

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag såg en tjej som var så jävla lik dig nyss :o:)

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Händer ikväll

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hon ville bara vara trevlig men aja baby vill inte tjata

10.
Din romantiska replik?
Varför går du

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ok. men bara idag :D




Zerah

Ain´t nobody..Hmpf!

NAPTIME!





Zerah

S-s-s-s-heee liked my lollipop

Hemma, är trött som bara den! ska nog sova lite middag också, ska upp sent och åka till Arlanda ikväll, blir myyyyyys! och nej, det är inte jag som ska åka.tyvärr. det är min låtsas mamma som kommer hem från italien!

Som ni kanske inte vet så var min mamma på kryssning i helgen, då köpte hon självklart hem godis, 2 hela stora påsar med klubbor i alla dess smaker, mums. Tack för dessa söta hjärtklubbor mami<3

Zerah


Nighty

Slingorna blev bra, lite Matrix silverschampoo så blir allting bra, höhö. Sitter och kollar på en film nu, kommer inte ihåg vad den heter så det får ni inte reda på nu. Ska kolla vart jag och min älskling ska luncha någonstans imorgon, hörs imorgon :)

Z

I don´t think so

och i baren shottar vi jäger för att visa vem som äger ¨


Z


todays citat.

"Det är "kul" när ens vänner säger dem inte vet men sen vet alla.."
skrivet av: sara lundström

Zerah

Blond times..

Hej på er, förlåt för den dåliga uppdateringen, har bara segat i sängen hela helgen, så jäkla härligt. Nu har jag i alla fall kommit hem till pappa, målat mina toenails och nu sitter jag med blonderingsslinorna i, tog lite mer än vanligt, hoppas på att resultatet blir bra, annars går det ju alltid att fixa!

JUSTE! FÖRLÅT TILL ER SOM SKICKAT SMS TILL MIG, MITT COMVIW HAR GÅTT UT MEN FYLLS PÅ IMORGON, SÅ BOMBA DÅ ;D


ZERAH


plingelidindong

Nu mår jag bättre, usch mådde inte alls bra innan. Nu känns det kanon, nu skriker Mona från övervåningen, antar att mammas hemmagjorda slingor blev lyckat! Måste springa upp, hörs imorgon angels. Pussar!

Zetttha..

Sit down

Hemma nu, dagen var dålig. Dåligt prat, dålig aptit.

Frukost: en omelett, en macka samt 2 glas äpplejuice
Lunch: Inget
Middag: 1 potatis



Zerah


Salong my almost lover

Den här låten är såå vacker




Zerah

Are you really THAT yealous?

TIPS: HANLING: VÄNSKAP, tillåta eller inte?

Har du någonsing haft en nära vän som fått en ny bekantskap som du inte tycker om? Berätta inte det för din vän direkt, avvakta, du kan faktiskt ha fel om denna person. Fråga personliga frågor till din väns nya bekantskap, gör det hela lite obehagligt, då ser du hur denna person reagerar. Din vän kommer inse vad du tycker om denna person and so on och personen du inte tycker om kommer haja till och förstå att man bråkar inte med fel person. Troligtvis kommer din kompis säga "låt mig göra mina egna misstag och lära mig av dem" låt dem, inte mycket du kan göra åt saken.

En tjej som är trevlig mot dig, men sedan försöker sno din väns pojkvänner i olika omgångar, vad är det för stil? Jo, tecken på avund. Denna tjej eller kille mår antagligen så dåligt, med betoning på självförtroende. Denna person vet att hon/han blir så liten på jorden när du kommer omkring. Egentligen går hela det här tipset ut på att när en kompis till er försöker sno ens kille är det ingen kompis, snackar X skit om dig? Bry dig inte. X är luft. X finns inte för dig. X är död.

Zerah


Fucked up channels

Det verkar som att jag kommer missa DH också.. Typiskt.. att det skulle börja regna precis nu.

Zerah

Are you a hore?

Jag och en nära till mig disskuterade idag när jag såg en jätte söt kjol på Urban Outfitters, då min vän brast ut: "Den där kan du inte gå runt i! Folk kommer tro du vill ha i dig" Jag frågade: "Vill ha i mig?" Vän: "Ja? Att du söker sex.."

Måste bara ta upp det i bloggen, det var faktiskt det första jag tänkte på när vi pratade om detta. N ä r   m a n   b l i r   v å l d t a g e n   b e r   m a n   o m     d e t     o c h    n ä r    m a n   h a r    k o r t    k j o l     b e r    m a n    om   ***?!
Vad är det för sjukt samhälle vi bor i...


OBS! Tjejen på  bilden är inte knippad till mina ord, bilden tagen från google.


Yours truly Z

Finally home

En till otursdag verkar det som, först museéum tre stycken faktiskt! Missade att lämna in men hittade våran lärare på samma buss så det fixade sig, sedan strul med buss väntetider osv, sedan gjorde jag i ordning en jättegod middag och därefter var det bara 7 minuter kvar till UGLY BETTY skulle börja men vad händer då? Jo det börjar regna och poff paff piong så är kanal 5 och 3 borta.. och så är det fortfarande så nu sitter jag och kollar på Äntligen hemma? Ha? Vafan gick fel liksom.

Yours truly Z


To die for, gah...drule..

Ybersöta klänningar, funderar på att klicka hem en den här månaden så jag kan ha någon av dessa på avslutningen, tyvärr kommer jag inte säga vart klänningarna kommer ifrån för tillfälllet då jag inte vill riskera att någon har en likadan som mig ;)




Cirka 600 kronor

Z



Nighty

Har precis flätat hela mitt hår, hoppas det blir lyckade lockar tills imorgon, orkar verkligen inte med plattång/locktången imorgon bitti.

Kollade in en av mina favoritbloggar, och hittade den här bilden. Måste gå förbi Kungsträdgården snart och bara ta en glass och chilla i solen, eller vad säger man? I<3STHLM


Bild lånad av www.kellybiddle.se

Z

F e e l s g o o d !

Känns skönt att börja 14.30 imorgon, vi ska göra studiebesök på något muséeum. Innan detta blir det lunch med min pojkvän. Nu börjar det rycka lite i ögonlocken, puss puss!

Z


Hairkur

HAR NI NÅGRA TIPS OM HUR MAN INTE FÅR HÅRET SÅ SLITET SÅ FORT?!

Sanning som ni kanske inte visste om mig:

Jag går inte till frisören. Nepp. Jag tycker inte om tanken att någon främling tar i mitt hår, känns som människan dömmer mig, på något sätt. Jag klipper mig själv, var 6 vecka och har gjort det ett bra tag nu, och jag får jämt komplimanger för mitt hår. Feels great. Klipper nära och kära också! Mitt hår blir dock slitet alldeles för fort, trots att jag klipper det så ofta, och NEJ jag tänker inte sluta med plattång,locktång eller sluta tvätta det varje dag. Jag tycker det är ohygieniskt att inte tvätta sig var dag.



Z


Carrie Bradshaw

Hej bloggen, sitter eller rättare sagt ligger ner i sängen, nybadad och kollar på Sex in the City. På bordet brevid mig står en kopp grönt te, självklart med mjölk i, blir så fruktansvärt gott då. Som ni vet går jag sent den här veckan vilken betyder att jag slutar runt 5 snåret varje dag i princip, detta gör att jag knappt hinner med att komma hem innan jag ska hoppa ner i säng igen, tyvärr. Ikväll har jag bara haft en hemma kväll med mami, det blev sallad från Robbans och sedan 2 filmer, det var "Beverly Hills Chiuauan" och "The women" har jag för mig att dem hette. Hur som helst så var bägge filmerna bra och det är verkligen någonting jag rekomenderar!



Z

Grannfejden

Kollar på grannfejden mellan en hundtjej och en stram tant som är sådär äckligt överklassig. Håller på hundtjejen bara för att jävlas!

Zerah

Stubbern

SCHEMA FÖR VECKAN:
Måndag: Skola, dra ut datan och sätta in träningscykel, träna
Tisdag: Museéum, träna, städa rummet
Onsdag: Skola, träna, sola
Torsdag: Skola,träna
Fredag: Skola, träna
Lördag: Fest
Söndag: Städa, sola, gå till pappa,fixa matcash


Zerah


Good night

Hej allesammans. Ligger just nu med tempen i munnen, känner mig febrig men tempen verkar inte hålla med mig.. Aja, någonting är det, tror jag. Eller så är jag en hypokondiker, skulle inte förvåna mig alls i sånt fall. Mamma har precis gett mig min andra skål med choklad/vanlij-glass, ligger och pratar med min älskling just nu, han är så söt och snäll mot mig.. Nu ska jag plugga lite på min utredande artikel och kolla på Söndagsparty, puss


Zerah

This girl OTH

Denna kvinna måste nog vara den mest snyggaste människa jag sett!



Zerah


That´s right


".. men man styr sitt eget öde"


Zerah

Burning on my body

Hej, hemma från solariumet. Efter det sprang jag ner fort som tusan för hela backen och sedan grillade jag och mami lax m. grönsaker, riktigt mumsigt!

Tv tablån för ikväll!
17.10 Greys anatomy
18.10 One tree hill
19.00 Gossip girl

/ Z

Good morning!

Ligger här med min baby brevid mig, vi två samt Jenyi ska ner till solariumet och sola lite idag igen, vi hörs när jag kommer hem! Idag blir det work out och städning, tja!



/ Zerah

Bye bye miss America

Nu är Jenyi här, kameran följer med ner till picknik stället. Hörs senare!

PUSS

Greece

Som ni vet ska jag till kreta, grekland om cirka en månad och jag är nästan likblek, så ikväll ska jag ta mig i kragen och gå och sola, tänkte göra det cirka 3 gånger i veckan nu så jag har lite färg när jag åker utomlands.Tycker ni också att man blir/känner sig snyggare när man har färg på kroppen?



/ Zerah


Parship

Godmorgon!

Mina ögon är helt uppsvullna, orkar inte gå in mer på det. Idag är det vackert väder och om jag inte läste fel i aftonbladet i morse så ska det bli 19 grader idag, vad härligt. Jag och Jenyi ska bege oss ut med lite cider och öl som blev kvar på valborg och sätta oss någonstans med lite picknik.



/ Z

Valborg

Nej, denna valborg sög. Det blev bråk som vanligt men det var allmänt konstig stämmning. Det blir tråkigare och tråkigare att bo här för varje år. Det tog en del bilder som kommer upp i bloggen lite senare, en videoblogg också på mimmis grymt sexiga röst. Jag var knappt full igår heller, 2 corona och 2 aquatini blev det bara, var inte alls på humör.
Time to cheeer up!

/ Zerah

Friend

Dagens tips:

En av dina nära vänner har träffat din partner och fick inte ett sånt bra intryck av denna person. Din kompis förklarar detta för dig, men vad ska du göra?

Om det går bra för din vän så ta upp det min din partner, fixa en "dejt" tex: en grillning med dig och dina vänner så att dem kan lära känna varandra bättre. Nekar din vän så finns det inte så mycket att göra åt saken, du har försökt.

/ Zerah

RSS 2.0