Ditt innehåll här

HEJDÅ BLOGGEN!

Hejdå käraste, nu byter vi blogg. Till en ännu bättre (tror vi)

adressen hittar ni här! http://zerahandjenyi.blogspot.com


det tar aldrig slut..

Det kommer aldrig blir bra. Du trycker ner mig, och det värsta är att när du väl fått ner mig går du, då är du nöjd. Hur mycket tror du jag kan ta egentligen? Jag är så trött på det här, på hur du beter dig mot mig, och ändå varje gång tar jag tillbaka dig, accepterar ditt "förlåt" och varje gång säger jag "det här är sista gången, aldrig mer, jag vill aldrig mer se ...." men varje gång slutar det lika dant. Jag kommer tillbaka och mot kvällen bråkar vi. Jag är så less, så jävla less på det här så det inte är sant.

utomlandsresa

Som sagt så ska jag och mamma brumma iväg till våran lägenhet i Spanien, fuengirola troligtvis nån gång i vinter. Dvs om det finns biljetter kvar, dom ryker runt den här tiden på året jätte fort tyvärr. Förhoppningsvis så får jag ta med mig en kompis, så ni som är intresserade, ni har mitt nummer. Nu ska jag ta ett varmt bad, sen kolla vidare lite på resor med mami. Btw, as ont i halsen igen. Någon som vet något som hjälper? Strepsil? Nej, det håller ju inte..


i love, love, love!

www.bagsandfashion.com är något jag starkt rekomenderar.

Handväska     - 01-8 - Padding Pink 
Kolla på den här snyggningen bara! 499 kr. Fynd!

Piercing !

Ja nu kommer bilden på min piercing i över läppen som sara skulle lägga upp men nu gör jag de ! :D


piercing

pusspuss jenyi


:) klicka

http://bubbelsnubbel.blogg.se är verkligen en blogg jag rekomenderar


ånger

Nu kommer den här ångesten, ångesten över att våran vänskap är över. Ångern, men framförallt sorgen. Kan inte förstå att du är borta, och att vi bägge bara gav upp.




what?

Fan vad förbannad jag är, jag har varit sjukanmäld många fler gånger. Inte bara en? Nej Jensen, skärpning!





Frånvaro och sen ankomst för Sara Lundström
Frånvaro
DatumTidTypKurs
2008-10-101h 30minOmarkeradSamhällskunskap A GY
2008-10-101h 45minOmarkeradEngelska A GY
2008-10-091h 30minOmarkeradSamhällskunskap A GY
2008-10-091h 10minOmarkeradModerna språk, steg 1 GY
2008-10-091h 20minOmarkeradGeografi A GY
2008-10-082h 0minSjukanmäldGeografi A GY
2008-10-061h 10minOmarkeradModerna språk, steg 1 GY
2008-09-291h 10minOgiltigModerna språk, steg 1 GY
2008-09-261h 35minOgiltigEngelska A GY
2008-09-241h 10minOgiltigModerna språk, steg 1 GY
2008-09-191h 30minOgiltigSamhällskunskap A GY
2008-09-181h 30minOgiltigEngelska A GY
2008-09-171h 10minOgiltigModerna språk, steg 1 GY

Sen ankomst
DatumTidTypKurs
2008-10-010h 10minOgiltigGeografi A GY
2008-09-050h 5minOgiltigSamhällskunskap A GY
 
Frånvaro summerat:18h 30min vid 13 tillfällen
Sen ankomst summerat:0h 15min vid 2 tillfällen
 
Ogiltig:8h 20min vid 8 tillfällen
Sjukanmäld:2h 0min vid 1 tillfällen
Omarkerad:8h 25min vid 6 tillfällen

maskeraden

Maskeraden var helt okej, trevligt folk. Jag var utklädd till skolflicka, blev en riktig bra outfit tyvärr hade jag ingen kamera med mig så får se om jag får tag på några bilder lite senare. Elin spenderade natten här också. Vi hörs senare, tja!



/ z

Äntligen!

Äntligen funkar min data igen ! yes yes yes ! igår va jag ute med sara chrippa benner och doffe ?! tror jag dom hette haha ! a iaf nu är bea här också fett roligt ! vafan ska jag göra idag?? :O stort frågeteken , jag vill träffa en viss person men man får se vad som händer ! OCH a ni jag har slutat tänka på cp som jag va kär i ! ÄNTLIGEN de är så jävla skönt ! och en perfekt låt kommer här !




stan med älskling

Nu ska vi snart bege oss mot Stan, Chrippa ska gå på match med sina kompisar och jag och Sara ska handla lite saker tills ikväll. Jag tror jag har bestämt mig nu, jag ska vara docka/skolflicka :) ciao



haahahahahahah

Om man vill få reda på sanningen om någonting kan man inte ljuga och säga hon/han har sagt det, så att personen "ska erkänna". Tänk lite nästa gång myttofitta :')

:)

 

Första kortet är taget 2005 tror jag och det andra är  på Countryfestivalen 07
Nu ska jag ut och åka bil sen hem och fixa mig, ciao :)

en gammal bild, en gammal vänskap





Den här bilden är cirka 2 år gammal, den är tagen på Countryfestivalen 07 som vi sent kommer att glömma!

hemma igen

Blev hemma idag också. Hade ingen ork alls. Mamma och jag kollade på resor och hus, börja om på nytt.
Ikväll blir det utgång med Jenyi, Bea & annat folk. See ya! :)

pussa

mot stan

Nu ska jag snart beg mig hem till pappa för att hämta lite pengar och därefter röra mig mot stan där jag ska möta upp Sara. Vi ska handa allt som behövs till lördag då vi ska på maskeradfest. Vad kan man vara på en sådan?

Gangster, dektektiv, geisha, polis, sjuksköterska. Vad mer?


hemma idag igen

Orkade inte gå till skolan idag, sen är det nog bäst att inte anstränga sig så mycket heller.. Har ju gjort det mesta på läxfronten ändå, men imorgon måste jag få för då har vi prov i Samhäll. Mamma var gulligt och har köpt en iPod shuffle till mig men det enda som saknas är musiken, så ni som har super bra musik på eran dator, adda mig zerahatplayahead@hotm.. och skicka! Puss på er så länge


pluggapluggaplugga..

Pluggade 2 och en halvtimme idag. Gjorde klart Samhällsläxan samt Engelska saken som man inte ska göra hemma men hey, jag fick tråkigt. Nu ska jag städa lite sen gå och ta en dusch. Sover hos mamma idag,hon ställer upp för mig så mycket så tycker det minsta jag kan göra är att spendera natten hära. Kyss

sötunge

aje!

Urinvägsinfektion, igen! Jävla skit. Folk frågar varför jag inte tar på mig jeans och saken är den att jag hatar jeans, dom är obehagliga. Har inte använt det på 1 år nu och tänkte inte börja heller. Så det får väl bli mjukisbyxor hela vintern, fan vad nice eller inte.. Inte mycket man kan göra. När jag väntade på provsvar gick jag & mamma ner till Huddinge C medans, det som fick följa med mig hem var


Lancôme foundation, cirka 320 kr



Denna söta mössa från Lindex, 79, 50 kronor samt vantar
Sen en sminkväska, en mascara & ett läppglans.


vg

Pust vilken jobbig dag! Började med idrott på Stadshagen och jag tog i för hårt så jag fick ont i ryggen och axlarna, sen kändes det som jag kommer få öroninflammation eller nått, eller det kändes så då, men inte nu kängre gushelov. Jag vet inte varför det blir så, för det är inte första gången det händer. Hoppas det går över hur som helst. Efter det hade vi Italienska, kom försent också då. Puckot själv. Sen hade vi Geografi och varken jag eller Maria förstår oss på det vi ska göra.. Matten var däremot asbra, älskar min lärare. Han berättade om när han gick på universitetet och mådde dåligt för hela hans familj var i hans hemland så han blev deprimerad men han gav ändå inte upp. Och hur han somnade på lektionerna för han inte hade läst på etiketten på burken. Alla klappade händerna och var helt paffa. Aja, han är as cool i alla fall. Sen fick jag&Sara vg i Geografi, men det var ju mesta dels tack vare Sara.

Efter plugget åkte jag hem till "kära" Tullinge för att äta middag med mamma på pizzerian, vi är vänner igen. Förlåt för jag är som jag är ibland, du vet att jag älskar dig. Efter det gick vi till bilblioteket och hyrde en bok, jag ska nämligen ha läst ut den tills imorgon. Aaaah! Men tror jag ska hinna. Det blev i alla fall den tradionella Oliwer Twist på engelska.
Nu ska jag fortsätta läsa och kanske städa lite om jag hinner. Vi hörs imorgon lovelys!

Min söta mami <3
mamma



Stan i rengnet !

Ja du nu ska jag och sara dra in till stan på en fika i rengnet de blir ju UNDERBART! de va ett tag sen jag skrev men de är på grund av att min data är helt fuckt up ! , a men iaf hoppas de är bra med er alla btw ! Puss och kram jenyi

hemmakväll

Ser ut som det blir en hemmakväll för min del, skönt att ta det lungt också. Jag håller ju alltid igång på helgerna, tror också kroppen behöver ett break. Fan, alla är sjuka eller så bor dom för lååååååååångt bort. This sucks.


aj

Jenyi har tagit hål i överläppen, inte på fjortissidorna utan i mitten. Hon kan knappt le. Fast hon passade faktiskt i det, det trodde jag inte men hon är fortfarande hur söt som helst :) Bild kommer senare.


less

Trött på att ta skit från dig.

förlåt

Förlåt för den dåliga uppdateringen, en liten anledning till det hela varför jag inte uppdaterar så mycket är för det är mycket i skolan och att jag bara inte orkar sätta på datan för den är så otroligt seg. För ett par dagar sen träffade jag Alexander från min förra klass, en kille jag gick med från årk 3-7, gud vad chockad jag blev. Han har blivit otroligt social och trevlig, och fått mer självkänsla.

Igår var jag hemma hos en killkompis och tog det lungt bara, gick hem runt 12 tiden ungefär. Var skitskraj när jag gick hem, för vi kollade lite på mirrors, den nya skräckfilmen, uhsha. Kolla inte på den ni som är känsliga. När jag väl var hemma pratade jag lite med min älskling, ville se att han var okej sen somnade jag runt 2.00 och vaknade runt 8.00, varför jag vaknade så tidigt har jag ingen aning om, gick och åt frukost sen så kom tröttheten så jag somnade in ett tag till. Kvällens planer blir troligtvis krök tror jag, om inte alla ska vara sjuka hela tiden.

Z

dagens

Hann faktiskt göra mig i ordning idag, till och med locka håret. Cleant. Dagen gick rätt segt, trots att vi bara hade två lektioner, geografi och italienska. Uppgiften som vi har i geografi nu förstår jag ingenting av känns det som, jag rent ut sagt skitkass på industri och sånt. Jag förstår knappt vad det ordet står för. Men det ordnar sig alltid med hjälp av pappa. Italienska verkar jag förstå mer utav däremot, grymt. Sexigt språk också, från mitt parti alltså och säkert många andras. Haha men tro mig inte fel, det är inte därför jag valde italienska. Efter italienskan gick jag och söta Sara till "Lilla asien" och åt, äckligt god mat måste jag säga! Men om man tränar borde man ju kunna äta där tycker man ju, men imorgon blir det nog "Två drakar" tror jag, själv föredrar jag "Ellen" men inte Sara. Hon påstår att det är fett b och att det känns som att äta på en finlandskryssning. Vad vet jag, men jag tycker maten är god i alla fall. Efter det åkte jag hem, sen tog jag och pappa en promenad till Mamma för att hämta alla mina kläder, eller ja mesta dels. Vi hade bägge händerna fulla med lagomstora väskor, får gå dit någon annan dag och hämta resten. Förhoppningsvis får vi tag i en buss eller något liknande så vi får över min dubbelsäng hit, ååh vad mysigt det kommer bli. Trots att mitt rum är ganska litet så kommer jag ha en stor säng att sova och breda ut mig i. Kärlek till det. Imorgon ska jag redovisa, bläääääää. Well, nu känns det som min bloggtorka är riktigt över och jag är mycket mer bättre på det här nu. Nu ska jag nog gå och packa upp allting och småstäda lite innan greys. Pussar till våra söta små läsare!

Idag börjar ju Greys Anatomy också. Hur nice är inte det då?! Kan inte vänta en minut till känns det som.



RSS 2.0