Ditt innehåll här

aldrig mer igen

Jag är smart, jag kommer bli någonting, jag vill resa, jag vill se saker utanför stockholm. Det är ingenting jag tänker be om ursäkt för. Det räckte med när jag sa att det kanske skulle varit bättre om jag var död och det tog ett par sekunder för dig att svara.Jag älskar dig, men dom orden kommer du aldrig mer få höra, och jag har inte mig själv att skylla. Du har. Dom orden du sa till mig säger man inte. Du kan dra, långt långt. Jag vill aldrig mer se dig, höra sin röst eller något liknande. Du behöver inte ens anstränga dig till att skicka ett sms och fråga hur jag mår, för jag kommer inte svara, eller att du saknar mig, för jag kommer inte svara. Det är nog nu. Jag sa att det skulle bli såhär igen. Jag sa det till dig, men du vägrade lyssna och kolla vart vi står nu. Ingen vill ha med varandra att göra igen. Jag har attityd, men du har likadan. Vi eldar upp varandra men endå är det jag som ska få säga förlåt hela tiden. Jag tänker inte be om ursäkt för någonting som inte bara är mitt fel. Du då? Är du perfekt? För du verkar verkligen tro det. Allt vi hade kan du bara kasta bort, eller nu glömde jag, det kanske du redan har gjort. Ja, troligtvis. Jag är så arg på dig men ännu mer besviken, att du kunde visa dig vara sån hemsk person. Jag är inte någon slitdocka du kan stoppa ner i en låda och sen ta upp igen när du saknar den, när det händer nått i ditt liv sticker du ner huvudet i sanden och gömmer dig. Du är feg. Jag har aldrig sagt att du är elak, dum eller någonting liknande. Men nu kan jag säga det. Du är helt jävla blåst i huvudet.

fråga

Börjar Desperate Housewifes idag eller? Sjukt sugen på att kolla på den nya säsongen

jag behöver er hjälp

Jag är medlem på Facebook, även fast jag inte tycker om det speciellt mycket, men anledningen till varför jag är det är ju för att hålla kontakten med släkt och vänner. Hursomhelst, frågan lyder:

På profilen finns det en kategori som heter tex "Se kort på 'ditt namn' " och sen i hörnet finns det ett kryss och bara för ATT jag är jag, var jag tvungen och trycka på krysset. Så nu kan jag inte ladda upp bilder.

Vet någon hur man får tillbaka detta? Annars äre ju inge kul med fejjan..


Frågetecknet tecknar det jag behöver hjälp med, men det fattar ni ju. Ni är ju inte dumma.. men.. i fall att

måste säga tack

Tack till er, tack till våraläsare som gör så min blogg går framåt och som skriver alla små söta kommentarer och som säger åt dom som skriver som anonymt, ni är grymma! / Z&J

fgfd

skolfotona

Beställde skolfotona igår typ, eller a mamma gjorde så snäll som hon är. Thank you mum<3

Jag tror skolfotot kommer bli rätt nice, även fast jag ser ut lite som en bitch på det, men det gör jag ju alltid annars satt. It doesen´t matter. Men på ensam fotot, haha om jag inte minns fel så såg jag inte sådär modell-bra ut som man vill göra, men det löser sig.
Det är bara ett kort right?

school

Här sitter man med en kaffe latté, min favorit. Börjar få ont i halsen också, önskar människor kunde hålla för sin käft när dom hostar. Skulle ha redovisning idag men icke sa nicke, han sköt upp det tills imorgon. Gr. Efter skolan åt jag och Sara på "Lilla asien" blev buffé, äckligt gott. Hur mycket fetta man sig inte då? Jo, mycket. Haha. Man livet har sina feta stunder. Efter det åkte jag till Rönninge där jag blev upphämtad av mamma, vi skulle åka och köpa två st iPod shuffle, vill ha en liten iPod också, iPod touch är alldeles för stor för att ha med sig när man ska springa. Shuffle verkar perfekt, man knipsar bara fast den i tröjan osv. Men tror ni jag köpte rätt? Nej jag köpte fel.



 

ni

Ni gör er bara till åtlöje

Sushi + coyoute ugly!

Visste ni att det är ca. 5 matskedar socker i sushi? :o men det skiter jag i för det är så jävla gott :'D
Nog om det. Nu, precis nu nu nu. Börjar min favorit film. Kolla på den, tro mig den är total värd att se.



Efter filmen ska jag ta ett bad sen sussa. Hörs imorgon, tja / Z

det var tider det!

Observera att det här var för 3 och ett halvt år sen, back in the fjortistime. Garvade stenhårt när jag såg den i emmas&beas blogg.


one tree hill

Jag är ett stort fan, men har inte hunnit titta på det på ett rätt bra tag nu. Nu är det paus, och lilla killen har försvunnit från brölloppet. Och bruden sa nej vid altaret, jag dör av spänning.


<3

Idag ska min älskling dom tre orden


lucas johansson

Det finns många personer jag saknar från min barndom och som jag glidit ifrån och en av dom är du, lucas johansson. Min bästa vän. Ingen kom emellan oss


.

Im just never good enough for you

Varför är du alltid lite bättre,
När jag kämpat mer än du gjort.
Du får allt att flyta så enkelt,
När andra sliter så hårt.

:/

Var det någon mer än jag som verkligen grät när kocken fick åka hem? Fy fan..

helgen

(Jenyi hann aldrig slänga in någon inlägg sen är hennes data fortfarande ur funktion)  Inatt spenderades natten hos min älskling, han hade en jättesöt mamma också! Vi drog till Solbo men var inte där länge alls, och drog hem. I fredags var vi vid Kassmyra och det var hur trevligt som helst. Idag, as you know är det min bakis dag. Ska bara ta det lungt, sen kanske göra vg/mvg uppgiften beror på om jag har energin att göra det.

Z

jenyi is here

Hon hälsar hallå medans, hon slänger in ett inlägg lite senare. Vi har precis duschat/badat, nu ska vi bara gå och äta lite sen börja göra oss i ordning tills kvällen. Puss! Z

fgfd

godmorgon!

Nu sitter jag på övervåningen och kollar lite på tv med mamie. Det blir ingen skola för mig idag, har ändå redan gjort allting, nja nästan i alla fall. Jag har ju tid på att göra vg/mvg uppsatsen till söndag så det är ju chill. Ikväll blir det utgång med brudar & grabbar, hoppas på en trevlig kväll utan bekymmer.

Ciao love Z

pust!

Pluggat italienska ett tag nu, det är inte så svårt om man verkligen försöker! Har gjort klart allt nu, och det känns ruskigt bra :) Nu ska jag städa lite sen lägga mig ner o zappa lite mellan kanalerna och sedan somna. Ciao bellos!

Z

(8)

let's pretend, were just two people and you'r not better than me i like to ask you some questions if you can spea k honestly. How do you sleep at night when i'm crying? How do you walk with your head high, can you even look me in the eyes? You can't love me.. LET ME TELL YOU ABOUT HARD WORK. You dont know nothing about it.

you'll never take a walk with me.


inte -g, g-

Jag hade tittat fel på provet. Jag behövde inte göra något omprov. Jag gjorde det helt i onödan. Jävla skit. g-, inte -g. Noob

vem satt inte brevid oss idag då?

Adam Allsing och Daniel Breiholtz! Jag höll på att dö. Eller nej, men chockad blev jag och leendet på mina läppar försvann inte. Jag bara satt och glodde som fan. Fan va nice att va kändis. Dröm dröm dröm


i choose you


godnatt!

Nu ska jag smörja in mig med brun-utan-sol det är mycket effektivare än solarium, för det första blir jag aldrig brun och för det andra så är brun-utan-sol krämen inte farlig för huden på något sätt och inte cancer-framkallande. Därefter ska jag slänga mig ner i sängen med någonting kallt att dricka och geografi boken. Wish me good luck on the test tomorrow guys! Ciao Z

icke modemedvetna

Jag är inte den som följer modet, jag bär det som passar mig bäst. Men lite smak måste man väl ändå ha? Ska man till skolan eller till och med på fest i vinter kan man inte gå runt i dessa? Jag hade sånna för typ 3 år sen? Och det står upplyst i tidningarna om hur extremt omoderna dom är. Okej, dom är riktigt mysiga att ha när man går ut i snön och det är flera decimeters snö ute, men hur ofta har vi det så i Sverige? Vi har knappt någon vinter längre..
Eller om man åker och handlar eller går ut med hunden, då förstår jag om man har ett par sånna. Jag köper ett par sånna för dom sakernas skull men fan inte för att ha på fritiden? Dom är ju fula också.



Z

omprov i samhälle (demokrati, mänskliga rättigheter) + utslängning, haha.

Gjorde omprovet idag, kändes ganska så bra. Hoppas på ett g, g, g! Imorgon är det geografi prov, och fortfarande har jag inte gjort alla instuderingsfrågor! Dock har jag bara typ 2 stycken kvar men anyway, dom kan vara avgörande(?) och sen om is, vittring och vind. Har bara vittring pappret, snart loggar Maria in och skickar ett mail till mig :)

Haha, btw så blev jag & Maria utslängda från geografi klassen idag. Vi fick en ordentlig skrattattack, ler fortfarande åt det. Det är en sån där kittlande känsla i magen. Här är ett asbra exempel på hur extrem dålig humor jag har (och Maria också antagligen, haha..) Jag höll på att fingra vid eluttagen och maria säger - stoppa in fingret (obs på skoj alltså) jag säger - A eller hur, sen får jag en stöt och sen ska du försöka slita mig ifrån så får du en stöt och sen slutar det med att hela klassen får stötar och åker runt i klassrummen.

Efter 5 min..

Jag - Sen blir allas hår elektiskt och as stort så fastnar alla med varandra och säger - Ursäkta kan jag få komma förbi och man måste snea på huvudet för att alla ska kunna gå förbi så

Maria asg.

Efter 2 timmar..

Jag - Sen när man fastnat i varandras hår och ska dra sig loss är det som kardordband* knaaaaak. Switch.

Erkänn att ni skrattar nu? :')


118100

Jätte rolig grej faktiskt. Jag skickade "vem är zerah på playahead?" och fick tillbaka..

- "118100 tror att zerah är en glad och trevlig tjej i sina bästa år med ett smittande skratt och ett härligt humör. Vi tror att hon är en grym dj och drömmer om att en dag få släppa en egen skiva"

Nästan rätt ju? Visst drömmer jag om att släppa en egen skiva men inte som DJ, utan som sångerska :)

Helena Paparizou är otrolig

 

Z


sussa gott

Nu ska jag slänga mig ner i sängen och sova, naaaaaaaaaaaaat. Jag ska plugga för provet imorgon, "jippi". Sen ska jag smörja in mig med min härliga brun utan sol (om jag hittar den) och därefter sova. Puss på er kära läsare
:)

prioritera

Sådärja! Nu är veckan nästan så klart som gjord!

Måndag - Matteprov
Tisdag - Gym, Träna på samhällsprovet (mänskliga rättigheter)
Onsdag - Prov på samhäll, träna på geografiprovet
Torsdag - Träna,Geografiprov
Fredag - Träffa Micky
Lördag -
Söndag - Bakisdag


Juste, idag på väg hem från skolan läste jag metro i all tråkighet och kollade på firmor,affärer osv som söker arbetare och om ett par år när jag gått ut skolan kan jag bli värdinna på kryssningsfartyg, hur nice är inte det då?!


skoldagen

Jag gick upp halv åtta idag, hur duktig är inte jag då? Jävligt duktig om jag får säga det själv, för jag började inte försen halv ett i dag, så jag och mamma drog och tränade, vi lubbade inte bara idag, vi styrketränade också. Jag tog 33 kilo på någon maskin, blev förvånad själv hur jag klarade det men självklart glad :) Efteråt åkte vi och handlade och åt en ordentlig frukost, det har jag inte gjort på typ 1 år? Haha. Ändring nu.

Den sista lektionen gick seeeeeeeeeegt. Jag fick ig på mitt samhällsprov, skitkul. Men jag var ändå inte helt ensam om det, typ mer än halva klassen hade det. Våran lärare må va snygg, men tame fan sträng alltså. Imorgon har jag omprov, tror det kommer gå sämre än innan för jag har nästan ingen tid på mig + att jag måste plugga på geografiprovet som vi har på torsdag samt redovisningen som jag "inte kunde komma på" tills på tis. Åh, fan vad livet är härligt.


Ny header, bara så länge tills den nya kommer upp! Nu ska jag gå och sova, börjar inte försen 12.35, så det blir väl lunch med Sara innan skolan och gymmet med mamma. Puss och godnatt!


I stand up

Jag saknar tiderna då det var jag och Charre och Sajk. Fan vad vi hade kul den sommarn.
Slänger mig ned under täcket och njuter av en mini almond glass.


I´m gonna speak my mind

Jag börjar om på ny kula, fresh start.

hipp hipp hurra!

För Sara som fyller hela 17 år idag, grattis grattis grattis gumman! Hoppas du får en bra ny start.


maskerad

Här är två bilder från Jenyi´s och min chillfest

maskerad

Jenyi var utklädd till Amy Winehouse, Roy min låtsaspappa i mitten ville ta ett kort innan vi satt igång med festen och sen jag som var utklädd till Carmen Electra.
 


Jenyi aka Mimmis körde på stenhårt!

derby

Jag tycker det har spårat ut totalt. Hooliganer överallt, dom bryr sig inte ens om sina lag längre dom vill bara slåss.


DESIGNERS!

Skulle gärna vilja ha hjälp med en ny design här på bloggen, denna är waaaaaaaaaaaaaay to orginal.

nästa år står jag där

Min vilja är stark när det gäller sång och jag tror jag kommer lyckas.



Ola Svensson - Kom igen Lena

jävla måndagar..

Hatar ni inte måndagar? Jag gör. Jag går från 8.30-16.55, är inte hemma försen runt 18.30 typ. Förresten så hade jag min första Italienska lektion idag, gick jättebra, hoppas det fortsätter så. Då ska jag satsa på vg! Idag hade vi matteprov också, gick inte lika bra däremot. Satt i över en timme med bara G sidorna. Hoppas jag får g, hoppas hoppas hoppas. Jag hatar omprov, det orkar jag verkligen inte.



relax, take your time

Kvällen var skit rent ut sagt i början, sen visade min kusin vart jag hade honom. Tack för du fick mig på bättre humör, förlåt för jag var otrevlig. Kvällens citat från igår som fick mig skratta till riktigt ordentligt var

Hur man ska säga när man kommer in på fest:
"Hej, jag är 12 och luktar kiss", "Hej, jag älskar min mamma. Hejdå!", "Har du problem med bajjan eller?", "Tjena bettan, vad har du på dig?!" Fy fan vad jag och Jenyi skrattade galet. Tack för du fanns vid min sida älskling.

Träffade Beatrice igår också, gud vad länge sen det var sötunge! Hon bor ju nu för nämnan typ vid småland? Flytta tillbaka! Gud vad hon hade förändrats också. På ett positivt sätt självklart.

 

Här har ni en gammal men as söt bild på trollungen


got damn you´re beautiful to me!

"Du kom som en ängel från himlem o tog mig tbx från mörkret :$<3"

"Jag tror de här är första gången jag är kär, kär på riktigt! Jag har aldrig känt såhär förut :o när jag inte är med dig så är det bara dig jag tänker på!"


åh vad jag är uttråkad!

Snart kommer Jenyi förbi på en gash, sen ska jag städa min garderob (lägger in före och efter lite senare) a, det är väl typ kvällens höjdpunkt. Oh, yeah. BTW är det här mitt 16onde inlägg bara idag, tror jag om inte så är det 17onde, fy fan. Tja


tullinge

Jag är så trött på det här stället så det inte är sant. Jag har bott här sen jag skulle börja i 3an. Är det inte dags att flytta snart mamma? Jag förstår dock varför min mamma vill bo här. Det är ett grymt bra ställe för dom som vill ha lugn&ro, och för dom som har hundar. Men en 16 årig tjej som ska gå gymnasiet tre år inne i city? Det är inte kul. Affärerna stänger typ högst 21.00 här, ungdomsgårds tiden är förbi, moppetiden är förbi, vad händer? Jag vill bort från det här jävla skabb incest hålet.



Vid den här bor jag, skulle ni vilja bo vid en kyrkogård mitt i ingenstans?

sluta smsa

Jag är inte intresserad, och inte sugen heller för den delen.

you wanna get married? run away..

Är det meningen att man alltid ska bli besviken? För att sen bli glad igen? Jag förstår inte..


stockholm i mitt hjärta



Jag tycker om Stockholm, men inte människorna. Så fort jag kommer igång med jobb flyttar jag mot Västkusten direkt!
Men visst fan är Stockholm vackert, men vi är också kända för att vara jävligt dryga.

djurplågeri

.. Är ett av det värsta som finns. Hur fan kan man få för sig att stoppa in ett par hundvalpar i en glasbur på 1 m?
Skulle jag haft en pistol skulle jag skjutit ihjäl den personen. Eller nej, inte mördat men fan nära. Skulle jag ha pengarna och gå in på en djuraffär och se det här skulle jag köpa alla. Fy fan vad skärrad jag blir


!


I´m the game you never gonna play

jag saknar dig..

Jag saknar den du var, jag saknar den jag var när jag var med dig. Du förstod mig bättre än någon annan, och jag dig. Du vet vem du är och jag hoppas du läser det här. Du var den jag levde för, du var den som fick mig andas, jag sa allt till dig. Jag litade på dig. Du förändrades, jag förändrades. Idag är vi två helt olika själar pga att vi inte umgås längre och vi lärde känna andra folk. Jag inbillar mig själv att jag inte saknar dig, jag ignonerar det. Men du ska veta att jag gör det. Det gör ont i magen när jag tänker på dig, jag raderar inte alla minnen vi har tillsammans för det är dom jag vill minnas. Du var en stor del av mitt liv, du är det fortfarande.. i hjärtat. Du är ett avslutat kapitel i mitt liv. Men du finns fortfarande kvar.

Cause Lord only knows that another day is not really guaranteed


So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again


hemmasittakväll?

Sara orkade inte idag, vilket jag kan förstå. Stå på dig gumman! Jag tror faktiskt inte jag har någon lust att träffa någon annan idag. Tror det blir en hemmasittakväll helt enkelt. Om ni har tråkigt, så kom över. Puss!

dagens



Vitt linne, H&M 49.50 kr
Hög svart midjekjol, Gina tricot 199 kr
Skärp, Gina tricot 99 kr
Vit kofta, Cubus 249 kr


(O B S! Priserna är ungefärliga)

är pink min nya idol?

Pink - So what



Alla hennes låtar har så bra handling! Hon är än en gång. GRYM!

is jenyi gone?

Nej, det är hon inte. Hon lever faktiskt! Haha. Hennes internet är bara helt pajko /: hon hälsar så gott till er alla

våran blogg

Folk undrar for shore vad min och Jennifers blogg handlar om?
Well, först och främst vänskap. Tips om hur man håller en vänskap ren, utan lögner, svik osv. Både jag och Jennifer har gjort misstag mot varandra men vi har endast haft 3 stora bråk på 9 år. Vi lär varandra hur att bli en bättre vän.

Andra dels är kärlek, där är vi dock inte experter. Där pratar vi mest ut om våra känslor och ställer frågor till er läsare, ibland är det faktiskt vi som behöver er hjälp. Ibland behöver man höra kommentarer från andras perspektiv.

Tredjedels är musik, från min sida då. Jag älskar musik, jag lever för den. Den får mig må bättre och jag lär mig så mycket av den. Jenyi har också en passion till musiken, fast då till Rave, hardcore and that stuff. Hon påstår att man får ut sin ilska då, och det håller jag helt och hållet med om.



kissie vs blondinbella

Ni har väl följt med i svängarna? Haha. Kissie lackar? Oj oj oj


en annan sara..

Ikväll ska vi hem till min älskling och kolla på filmer och bara ta det lungt, förmodligen kommer Sara följa med också.
Här har vi en sann vän, Sara Ryttmarker.


friendship never ends

Efter skolan åkte jag och Sara hem till Sara och hämtade lite saker, därefter till stan då Sara ville köpa lite nya plagg till kvällen. Åkte till c, där vi skulle köpa öl. Där stod det typ 50 pers? Några tjejer hade kommit ändå från Hässelby? Haha. Hur som helst fick man inte vänta så länge den här gången. Drog vidare till Vretarna och träffade min älskling och hans kompisar, var hos benner ett tag och därefter drog vi till en "fest" i Tuna. Fest och fest, ungarna var typ 10+ ? Haha. Efter det var Sara astrött och ville åka hem, so ofcourse drog vi.



Här är en bild på underbara Sara, vi har varit vänner mer än 4 år nu. Jag älskar dig gumman!

Nobody feels sorry for you..

You though all the wicked contributions was to you when they really wasen´t. Can you explaine to me why you though every single one was to you, maybe cause you did something wrong? I think so. Nobody feels sorry about you so you don´t have to wright about me in you blogg, cause everyone just think you´re pathetic!

Does it depress you, to know just how alone you really are?

And, oh yeah. This ones for you

<3

Just when I thought all was lost
 You came and made it all okay


klantiga/slarviga saker

Både mamma och pappa och Sandra brukar tycka att jag är slarvig med att hålla reda på saker, Sandra tycker jag aldrig kan hålla kvar en tändare utan tappar dom hela tiden fast dom egentligen ligger i någon ficka någonstans. Pappa tror/tycker att jag inte hittar i mitt stökiga rum, men faktiskt så gör jag det! Är det städat så vet jag inte vad alla saker ligger och då skyller jag på pappa. Mamma är ungefär likadan som pappa, fast när jag är hos pappa brukar hon "smygstäda" mitt rum sen när jag kommer tillbaka hittar jag ingenting. Jag måste typ ha oreda för att få reda, det låter hur sjukt som helst men så är det. A, men till saken nu. Jag sprang som en jävla jude till bussen idag och what happends typ 2 minuter innan bussen kommer? Jag hittar inte mitt busskort eftersom jag hade på mig min nya kavaj och kom på att busskortet låg i innefickan på boomerang jackan, jag visste då att jag inte skulle hinna till lektionen så nu chillar jag galet här hemma en stund istället. Anyway, hur är det med er? :D


godnatt

Nu ska jag gå och ta ett bad sen fixa in allt i min garderob. Imorgon blir det utgång med Sara, kan inte vänta. I love her.
Måste bara säga att jag har väldens mest underbaraste pojkvän, to bad I got him first girls.
fgfd

hejdå falkberg

Nu har man tagit ett steg in i vuxenvärlden. Högstadiet gick så snabbt, kan inte fatta att vi aldrig får tillbaka den tiden, det är historia nu. Uppfatta mig inte fel, jag är glad att jag går på en sån bra skola som jag gör och att man har skapat nya kontakter men falkberg kommer alltid vara bäst, don´t you think guys?

Här är ett foto på mig och Sandra på skolavslutningen i somras
fghfg
Vet att kortet är suddigt, men det var inte mycket mer jag kunde göra åt saken. Sorry!

ja, det är sant.

Jag har ingen playahead längre, tröttnat. Bye bye ZERAH

sötunge

shopping

Varit och shoppat idag. Det som fick följa med mig hem var 3 koftor, ett par stövlar, en sjal, 4 par leggins, två par tjocka strumpbyxor, en tunika från Gina samt en tjocktröja, & en klänning från Cubus. Kort på sakerna kommer upp när jag har hittat min digitalkamera, den är spårlöst försvunnen! Efter shoppingen åkte vi till Rönninge och hälsade på Evelyn som fyllde år idag, grattis sockertopp :)


pink - dear mr president



Tycker den här låten är så otroligt bra. Tänk hur mycket kritik hon måste ha fått för att ha gjort den här låten, men ändå så gjorde hon det för hon tänkte på alla andra. Fan vad hon är bra

jag är så trött på den här

när hon går ifrån dig och är arg.. gå efter henne!
när hon stirrar på dina läppar.. kyss henne!
när hon puttar dig eller slår dig.. ta tag i henne och släpp henne inte!
när hon börjar svära åt dig.. kyss henne och säg att du älskar henne!
när hon är tyst.. fråga vad som står på!
när hon ignorerar dig.. ge henne din uppmärksamhet!
när hon drar sig ifrån dig.. dra henne tillbaka!
när hon ser ut som värst.. säg att hon är vacker!
när du ser att hon börjar gråta.. håll om henne och säg ingenting!
när du ser henne gå.. smyg upp bakifrån och krama om henne!
när hon är rädd.. skydda henne!
när hon lutar sitt huvud mot din axel.. lyft upp hennes huvud och kyss henne!
när hon tar ditt favoritplagg.. låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
när hon retar dig.. reta henne tillbaka och få henne att skratta!
när hon inte hör av sig på ett tag.. försäkra dig om att allt är okej!
när hon tvivlar på dig.. försvara dig med sanningen!
när hon säger att hon tycker om dig.. så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
när hon tar tag i din hand.. ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
när hon ''bumps'' in i dig.. ''bump'' in i henne och få henne att skratta!
när hon berättar en hemlighet.. håll den hemlig!
när hon tittar dig i ögonen.. titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
när hon saknar dig.. är hon sårad på insidan!
när du krossar hennes hjärta.. försvinner aldrig smärtan!
när hon säger att det är över.. vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

Ni söker ju en kille som ska vara helt perfekt, men han existerar inte. Den ni älskar blir perfekt i era ögon, och den gör allt för att just du ska vara lycklig. Tänk fall alla killar hade lika höga krav på er? Jag skulle bli gay direkt.

godmorgon

Godmorgon! Har sovit ut idag, riktigt skönt faktiskt. Var så trött i morse att jag inte orkade gå till skolan, sen hade jag faktiskt lite ont i halsen också och det har jag fortfarande. Skönt, då slapp jag redovisningarna idag. Yes! Ska åka och träna med mamma senare, nu ska jag bara chilla lite på massa hemsidor. See you! / Love zerah



Jag tycker det är sjukt äckligt med sådär smala lår ..

godnatt på er

Nu ska jag gå och ta ett bad och därefter krypa ner i sängen och försöka somna, har inte tagit någon powernap idag så det borde ju gå bra tycker man. Puss


the week



Måndag: Kämpa hårt på idrotten, done
Tisdag: Tränade, done
Onsdag: Plugga på geografi,matte&samhäll, done
Torsdag: Träna
Fredag: -Träna?
Lördag: -
Söndag: - Bakisdag




pluggning i överlast

Nu har jag pluggat geografi, ytterst lite matte och samhäll. PUUUUST! Men fan vad jag är duktig.


tjena

Igår efter skolan åkte jag och gymmade, därefter däckade jag direkt i min säng. Ändå var jag trött när jag skulle gå upp.. Skoldan gick seeeeeeeeeeeeeeegt. Nu sitter jag på kontoret och tänkte att jag skulle jobba lite med geografin, och sam. Vi hörs senare babes. Puss på er alla / Z

stick

Du vinner ingenting på det du gör. Du vinner inte över mig, sorry. Du mister bara brist på självrespekt. / Z

HALLÅ!

Nu är jag äntligen inskriven i skolan, tror jag? Hoppas det i alla fall. Har precis skrivit klart engelska läxan om en semester that went wrong. Var inte sådär jättebra, men ett g tycker jag ändå att jag ska få. Fick se hur mitt & Saras geografi såg ut, and It´s looking good guys! Hade idrott idag, det ämnet jag kuggade i, i 9an. Jag kämpade faktiskt, hoppas ändå på ett vg this time. Han verkar vara rättvis och inte alls som våran förra, Kajsa bajsa. Uscha. Jag lovar att vi fick gå en halvmil, först dit två kilometer sen när vi skulle hem, jag, Sara& någon random brud från våran klass gick vi till Karlberg, pust! Och vet ni vilken lektion det var? Vi hade hinderbana på ett militärfält, det ni! Insåg då att jag är väldigt höjdrädd, haha. Dock gjorde jag bättre av mig än dom såkallade militärerna som ska stå upp för vårat land? Blir det krig kommer det ju gå åt helvete, dom var fan latare än mig, höhö. Imorgon slutar vi 12.10 sccccchtek! Därefter ska jag och mamma åka till gymmet och bränna some ass! Nu ska jag slänge mig in i duschen, sen lägga mig ner i sängen och försöka somna så fort som möjligt. Går upp 6.00 imorgon, jobbigt läge. Men totalt värt det.

Ciao bello! / Z


 

 


la romantica

Igår kväll hade jag och Chrippa filmkväll, hur mysigt som helst. Frukost på säng fick man också, kunde inte bli bättre. Egentligen skulle vi kolla på innebandymatch idag idag, vi skulle vara där 11.30 och vaknade 11.00, så det blev inget av det. Snart kommer Micky hit, får se vad kvällen har att erbjuda! Puss


sorry för bad update

Vet att jag har varit lite dålig på att blogga dom här senaste två dygnen, förlåt för det. Skärpning nu! Idag ska georgrafi uppgiften in, självklart tar Sara på sig hela uppgiften? Får skuldkänslor men hon sa att hon tyckte det var kul. Jag sov här inatt, tänk att bo som henne. Inte nog mede att hon bor på lilla essingen, utan hon har havsutsikt också! Åh, lyllo. Nu har jag bara en ynka halvtimme på mig att fixa mig klar till skolfotot. Tja!

hallu

Jag, Maria, Micke & Abbe åkte till BK, mötte upp Jesper på vägen också. Efter lunchen drog vi till plugget, skolan kändes längre än 2 timmar i alla fall. Imorgon ska jag troligtvis sova hos Sara, på fredag har vi skolfoto också.


ni är så patetiska

Har ni nått att säga till mig? Säg det till mig och ingen annan loosers

ni är så patetiska

Har ni nått att säga till mig? Säg det till mig och ingen annan loosers

don't belive it..

Allt du behöver veta finns här

skööööönt!

Börjar inte försent kvart i två idag. Asnice(?) Egentligen börjar vi 11.00 men eftersom jag inte har hunnit fixa något språkval än så skippar vi det. Lämnar in lappen efter jag slutat idag istället. Idag kommer Abbe ha provdag i våran klass också, hoppas han kommer trivas och vilja börja :) Har bara en lektion idag, fast den är två timmar, geografi.. Blä. Nu ska jag fortsätta sminka mig, kanske får en bild sen på dagens outfit who knows?

Bye babys / Z

vilken bluff

 
Ska denna produkt vara något speciellt? Nja.. skulle inte tro det va! Ser knappt någon skillnad.

gymkort kirrat!

Nu är det kirrat också, känns sjukt bra. Dock har jag tjockat mig ordenligt dom här senaste dagarna, blir lätt så då vi inte har någon matsal i våran skola så vi får äta ute varje dag. Men det är ju för att jag är sjuk också. Höhö. Var ju på vårdcentralen idag för att kolla min hals, sen när måste man göra kissprov för det? Helt sjukt. Sen blodprov? Och jag har sån galen sprutskräck. Då stack jag och mamma, var tvungen att hinna med tåget också. Brunch blev det med gulliga Sara som har börjat i min klass by the way på Cafe dubbelW. Måste erkänna att godare ceasarsallad har jag faktiskt ätit? Det var ingen direkt höjdare, knappt god. Samhälle, what can I say? P.L.U.G.G men du ska klara det här Sara, du ska.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen smörja in mig med massa brun utan sol, får se hur det går haha gick ju inte direkt så bra förra gången då jag gick och sov efter och blev randig överallt?

grattis älskade vän!

VET NI INTE VEM SOM FYLLER ÅR IDAG? Det är ju våran kära Jenyi som fyller hela 18 år, nu kan du köpa cigg åt mig, hihi :$ hoppas du får världens bästa födelsedag! Grattis grattis grattis!

jennifer wrammer

dagens fråga

"Hämnden är ljuv, man kan vänta flera år på den men när du verkligen har chansen, tar du den"
"Den som hämnas visar bara hur omogen den själv är"

Vilken tycker ni stämmer? Jag har beslutsångest.




snott playstation

Ville bara säga att ni som stjäl från fester är riktiga jävla tattare. Har ni inte råd att köpa egna saker? Fy fan vad ni är äckliga smutsbarn


något man gör när man har tid över

 

3. Vad var det senaste du såg på tv?

My name is earl

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

20.30

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Mamma som dammsuger

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

För någon timme sen, gick ut ur bilen på väg in till gymmet


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Läste www.gosiigt.blogg.se

8. Vad har du på dig?

Svarta leggins, hög svart midjekjol och ett rosa linne.

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

Kommer inte ihåg tror jag

10. När skrattade du senast?

I bilen med mamsi

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Två tavlor på Marilyn moonroe

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Nej

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Tidsfördriv :)

14. Vilken var den senaste film du såg?

Hitch

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

allt jag vill ha och resa och shoppa och bilar och såklart får mamma lite :)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Det jag inte har sagt vill jag väl inte att någon ska få reda på heller. Finns mycket ingen vet.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

att det fanns medicin till alla sjukdomar

18. Tycker du om att dansa?

Gick på dans i 4 år, i love it!

19. George Bush?

Han sätter sig inte på mina tankar, tror någon mycket bättre skulle kunna ta hans tron istället.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Killen skulle hete Jonathan och tjejen Chloé.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Ja?!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Välkommen, dom väntar på dig där inne.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

jag tycker alla ska göra den! :)


tuff dag

Gick upp halv sex, sex. Tog 7.27 tåget, sen till skolan. Ingen visste vart vi skulle ha idrott någonstans, men vi kom dit tillslut innan läraren hunnit komma. Vi har spinning, inne på Sats på Fridhemsplan, grymt kul men jobbigt. Nu i efterhand ångrar jag att jag var med, för nu har jag skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitont i halsen. Mamma kom och hämta mig vid Tullinge station efter skolan, och därefter åkte vi till Södertälje för att skaffa gymkort, tror vi åker imorgon innan jag börjar plugget, ska nog äta lunch med Sara innan plugget också. Det ska bli trevligt, det ser jag fram emot. Hoppas bara min hals mår bra! Nu tänkte jag gå och ta ett långt bad med badpärlorna som luktade gudomligt som jag fick i födelsedagspresent från Christoffer<3

Juste, jag åkte förbi apoteket på hemvägen också och B.young en snabbis, det som fick följa med mig hem var


Bafucin till min hals

Strepsils, till min hals for the second time

Curita, till min hals again.. Den här skiten får fanimig ta slut snart
Så för att trösta mig själv lite grannna köpte jag med mig en brun-utan-sol kräm också
.. och en mjukisdress från B.young (hittade ingen bild)


gomorron gomorron!

Kvar i sju, blä. Fick i alla fall sova till sex idag. Imorgon börjar jag inte försen fem över halv ett, skönt! Dagen börjar med idrott vid bromma plan? I think? Måste gå och försöka äta lite frukost nu. Efter plugget ska jag direkt till Gröndal i Södertälje för att skaffa träningskort så imorgon börjar träningen, äntligen! See ya!


pust!

Har precis kommit hem igen, var tuvngen att gå till lokalen och städa. Fyfan vad det luktade! Kasta alla flaskor, burkar, borsta golvet och skura rent två gånger men nu är det gjort i alla fall, och förvånandsvärtvis gick det hyffsat snabbt att göra det. Snart ska vi åka iväg och handla gott till kvällen, på söndagar äter jag vad jag vill, det är min bakisdag.
Chill out / Z

can't you just see the love?


boomerang jacka

Ni fick ju ingen chans att se hur min nya jacka såg ut, så jag slänger in en nu


ny mobil

Min samsung mobil jag köpte för inte så lång tid tillbaka var helt waked alltså, jag kunde få ett sms från mamma men istället stod det att det var från Jenyi tex. Så igår på min födelsedag fick jag en ny
Nokia 6300 red, och so far verkar den vara bra


gårkvällen

Gårkvällen var trevlig, däckade direkt när jag kom hem. Dock kom det knappt några tjejer, haha what can I say. Alla var jättetrevliga, inga bråk eller liknande. Frukost blev pizza med Beaneisesås, fy fan sara. Fett fett fett, dock åt jag ändå bara halva satt sån fara kan det inte ha varit. Om en och en halv timme ska vi till lokalen och städa, fan vad det kommer se ut. Imorgon börjar jag ca 12.30 sköööööööööööönt :)


hipp hipp hurra

För idag är det saras födelsedag (a)

hahhahahhahahhaha!

Vänta bara tills du åker samma buss,tåg eller om vi ser dig ute någonstans, är du lika med död :D:D:D:D / Jenyi

yo :)

Imorgon smäller det, gästlistan klar, mat klar, drickan klar. Hoppas festen blir lyckad, men för er som tror att det kommer vara en röj fest, glöm de.. Det är chill only. Själv ska man vara Carmen electra dock när hon har någonting på sig, sin vita tubklänning, då får jag en chans att använda mina nya skor från Zara också, lack ofcourse. Jenyi och jag har bara tagit det lungt idag, haft en sitta-framför-tvn- och- inte- göra-ett-skit- dag men det har varit mysigt.

Idag hade vi prov i Sh, jag blev förvånad över mig själv att jag klarade så mycket för jag läste in allt i sista minuten natten innan, gjorde till och med vg/mvg delen wtf.. Guess its good anyways so :)
Ska bränna lite skivor nu med Jenyi, vi kanske hörs imorgon om jag får tid! Jenyi hälsar så gött! Puss på er våra kära läsare

Peace

puss på jennifer

det är allt ni är

Patetiska snorungar som leker att ni är kickers, jag skrattar åt er. mohahahahahha

good morning

Åkte till Tumba för att köpa dricka, därefter åkte jag och Jenyi in till stan för att leta efter kortspelet " Sanning och konsekvens (elaka versionen) " men nej, självklart hade dom inte den. Vet ni någon affär som har den inne i centrala sthlm? Köpte en vinterjacka också, medans jag ändå var i farten, blev en Boomerang jacka, as skön för cirka 4000 kr inne på Sisters. Vi gick också in på KICKS eftersom jag fick ett presentkort därifrån, det som fick följa med mig hem var



Den gröna ni ser på bilden, mascara till Jenyis om present 109 kr (samt en dip liner för 90 kr,)
Pads nagelborttagning, mavala 45-60 kr
Färgning ögonbryn/fransar, pappas present65 kronor
Stärkande nagelack från loereal, 95 kr
Puma partfym, pappas present 145 kronor. Fynda!
Anti wrinkle serium, pappas present, 160 kr
Någon glitter penna man har på ögonen i guldfärg, supersnyggt på festen!, från Hot Make-up, 149 kr

Nu är jag stressad! Ovanligt. Nej
CIAO


happy birthday i förväg

Eftersom min morfar och "mormor" åker till Spanien idag, troligtvis så sitter dom på 10 000 meter nu. Därför kom dom förbi men min present igår, jag fick presentkort på KICKS på 1000 kr och sen 500 kronor rent. Tack! Idag ska jag in till stan, troligtvis handla min vinterjacka idag också, om den har kommit ut, funtar på en peak mörkgrön eller en klassisk svart. Vad tycker ni? (Vill ha den långa versionen) NÅGON SOM VET VART MAN KAN KÖPA SPELET "SANNING O KONSEKVENS?"


godnatt

Ska nog till läkarn imorgon, har tid klockan 9.00, får se om jag har ork/mår bättre. Har druckit ett litet glas med pressad citron, citronpeppar, salt, vinäger & olja typ, det ska tydligen vara bra och bränna bort alla baciller? Får se hur det går, men just nu är det ingen skillnad.

Juste! Det är kändis tema på min och Jenyis fest. Inte utklädd? Inte bjuden.


Obs. Nu är det fullt på gästlistan! Nu ska jag gå och mysa under mitt stoooora täcke. Pyss

idol

Mitt favorit programm är igång igen, weeeey! :D


tjejer som slåss?

Dom flesta tycker det är töntigt/onödigt/omoget av brudar att slåss. Okej, jag erkänner. När jag blir arg kan jag klappa til någon, men om någon går bakom min rygg? Då får dom en smäll eller två. Det är en av dom värsta sakerna jag vet när såkallade vänner går bakom ryggen när dom tidigare sagt "du kan säga allt till mig, jag är ingen goolare". Dom som är goolare kommer sluta utan polare. Istället för att prata bakom någons rygg, säg det till personen istället? Nu sitter nog i alla fall 90 % av er och tänker "Våld löser ingenting" men det löser en hel jävla del kan jag säga er. Oftast när någon fått ett par smällar förstår dom allvaret, då vaknar dom till och tänker: Fan vad dum jag var, nu i efterhand är jag nästan glad att hon slog mig. Jag borde nog säga förlåt. Bara för man slår någon ett par gånger men ett tags mellanrum betyder inte att man är en fighter brud, kickers brudar går ju runt och söker bråk, sitter på tunnelbanan och väntar på att någon tjej ska kolla på dom så dom kan börja jiddra och det, det är töntigt. Men att klappa till någon som har gjort fel, som tror dom kan vara stora i orden men små på jorden, som inte står för sina konsekvenser? Dom förtjänar en punsh.


jag är aldrig nöjd

Ja, jag är bortskämd. Jag är van vid att få som jag vill, och när jag inte får det blir jag arg. Samma sak i kärlek, jag är aldrig nöjd (hahaha.. nu skrämmer jag nog iväg er alla) jag kan tro att jag är kär, när jag egentligen inte är det. Det är sjukt. Jag fick frågor om sånna här saker förut, jag har varit kär 3 gånger. På riktigt. Men jag har inte älskat dom alla, bara en. Och jag blev så knäckt när det tog slut, så jävla knäckt. Dock har jag kommit över det nu, vilket känns sjukt bra. Man kan liksom andas igen. Varför jag tror jag aldrig är nöjd? För om en kille är helt perfekt, letar jag efter fel. Jag tror jag är kär i kärleken.

 


idioter

1. Kan man inte ha killkompisar längre utan att folk ska tro att man raggar på varandra?
2. Är jag verkligen så intressant att prata om, har ni inget mer intressantare att prata om? Som era egna liv, eller händer det för lite i dom?
3. Är ni så avundsjuka att ni hittar på saker? "Att jag var snygg, det visste jag men att jag var så förbannat sexig hade jag ingen aning om!"
4. Vänskap handlar väl för mesta dels om tillit för varandra? Ingen tillit, ingen vänskap.
5. Jag har inget att bevisa för er, men ni kanske har det för er själva?
6. Folk säger att dom inte tror på rykten, när dom själv skapar dom.

This is all I got to say to you guys, have a nice day!


schoolday

Vet ni? Nej självklart inte, men det är det jag ska komma till. Jag går upp 5.00 varje morgon för att hinna till skolan, jag gjorde samma sak i morse, mötte upp Sara vid västerbroplan och vi gick till receptionen, då säger hon som sitter i receptionen, men du går väl i sam eko? - "ja?" - ni börjar ju inte försen om en timme? "Åh, suck.."
Då hade jag gått upp en timme förtidigt, hajar ni? Jag hade kunnat slagga till klockan 6.00! Jävla skit också, men shit happends right?

Sara ska i alla fall börja i våran klass, great great great! Hade grymt kul på Geografin idag, lätt som en plätt. Just nu sitter jag på mammas kontor, hade ingenting att göra efter skolan så why not. På hemvägen hämtar vi nog upp Jenyi från plugget, vi måste skriva ut lite papper från datan, typ 100 st. Höh? Om det inte över det? Ööh.. aja, men det löser sig nog.
Imorgon ska jag till läkaren klockan 9.00 för att kolla min hals, kommer troligtvis få operera bort dom nu. Jag vill inte. En kompis gjorde det till mig, och det är ingen trevlig historia kan jag säga er, men det kanske bara var ren otur, vad vet jag. Men i alla fall? Nej, jag tänker inte göra det.

Hörde något om att morfar ska åka till Skärholmen och handla? Var inte där för så länge sen men en kavaj behövs, om det är okej med mamma vill säga. Nej, måste kolla upp det dirr! Ciao


Typ nått i den stilen? Vet ni något bra ställe där dom har snygga kavajer till bra pris så lämna gärna en kommentar! Puss


fan vad glad jag blir

Nu kanske Sara ska börja i min klass också, hur jävla bra är inte det då? Vi trivs ihop, vi var jätte tajta i 3 år i grundskolan. Allt vänder sig för mig nu.. Haha, aa ser ni hur mycket klockan är? Erkänn jag är duktig? :)


yesyesyesyesyesyesyes!

Nu är det fixat och klart! Min underbara mamma står för maten, vi kommer ha massa kort på väggarna på oss genom tiderna. 34 års jubileum! Dock säger vi inte vart lokalen ligger, dom som är bjudna får veta lite senare.. Två platser blev nyss fria, nås på pa om detta. Puss

duktiga jag

Vet ni när jag gick upp? 5.00! Ni trodde säkert att jag inte skulle klara det, but I did! Om ungefärg 15 min, ska jag börja gå till bussen. Jensen är en skola som är fräsch. Well, see you guys!


jag har faktiskt..

Duschat! Jag badar alltid, jag tycker det är jobbigt att duscha och sen blir det för varmt, sen för kallt osv. Nej, bada is the shit, höhö. Blev ingen träning för min del, hann inte idag helt enkelt och imorgon ska jag möta upp Jenyi för att prata om festen och gå till arrangören, vilket är min farmor haha. Får se hur det blir, rätt liten lokal satt /:

Imorgon blir det att gå upp klockan 5.00! Oh gosh, can I make it? Om jag går och lägger mig till klockan 22.00? Då får jag ju 7 timmars sömn trots allt. Fan, ont i halsen har jag fortfarande och inte fan hjälper det med thé. Vem fan kom på att halsont går över med thé? I'ts a fucking skank. Nej hörrni, nu blir det att välja ut dagens outfit. Några tips? Jag brukar oftast bara slänga på mig det första som jag hittar, sen när jag sitter på bussen inser jag min miss. Men nu har jag tid so.. help


det ryktas att..

Jag och Jennifer ska ha fest födelsedags fest på lördag? För er som inte vet så fyller jag år den 6 och Jenyi den 9:onde, så vi brukar fira tillsammans, tror vi började med det för 2-3 år sen eller något sånt. En årlig traditon helt enkelt, vill ni komma får ni säga till snarast, nästan fullt redan nu.


kroppsdel



Jag måste ändå säga att jag tycker min finaste kroppsdel är mina ben, dom är långa och praktiskt taget felfria.
Vad är din absoluta 10 poängare på din kropp?

första skoldagen

Första skoldagen gick bra, hade matte A vilket var busenkelt. Många trevliga och sociala människor i min klass. 2 timmar om typ mobbning var inte lika kul utan någon rast dock, men sånt man får stå ut med. Efter plugget drog vi och käka donken, träffade också Erik vilket var grymt länge sen. Och mja.. nu sitter jag här, funtar på att gå och ta en powernap någon timme, men då är den största rädslan att det finns ingen här som kan väcka mig, så får helt enkelt försöka hålla ögonlocken öppna(?) Ciao


tötter

Vet ni? Jag är äckligt trött. Har endast fått 5½ timme av repektive sju som man ska sova varje natt. Något matbehov har man inte direkt heller, så det blev för det mesta bara en ProViva shot. Om cirka 20 min ska mamma skjutsa ner mig till stationen, där ska jag möta Micke och därefter ska vi möta upp Maria. Får se hur det går för oss idag, puss så länge

   
prova väck mig och jag blir värre än this  :)

RSS 2.0