Ditt innehåll här

Imigination and dvd's = cuddle

Kollade precis på klockan och såg att den redan är 19.00 och ändå är det sådär härligt ljust ute sen kollar jag närmare och ser att det regnar? Fy fan tänkte jag, men sedan så what the hell, ska jag ut? Nej. Ska jag mysa med min pojkvän hela natten? Ja. Så. LET IT BE

Beställde hem från http://www.cdon.com/ "A walk to remember" där Mandy moore spelar huvudroll och  "Dagboken dvs The notebook" som är känd världen över. Så ikväll ska jag kolla på en film! Eller nej, kom på att det är tisdag idag, vilket betyder att det är Linda rosing, ugly betty och DH ikväll. ÅH, YES!

Vi hörs imorgon sötnosar!





/ Zerah


Everything is going to be okey,

En jobbig dag. Ont i ryggen som bara den. Försov mig också. Lämna tillbaka böckerna på biblioteket också. Imorgon ska vi mötas vid Stureplan för att kolla på en gemensam bio med klassen, "weey" btw. Vad är det för fel på folks beteenden. Scitzofreni.



/ Zerah


Neckless





Som ni ser här ovanför är detta söta namn halsband, en sådant måste bli mitt! Är du sugen på ett kan du gå in här leverans tid är mellan 1-2 veckor. http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=index&cPath=80

/ Zerah

Shoes shoes shoes.....<3

Ååååh, jag vill verkligen ha dem här skorna! Jag har letat i Bianco affären som ligger i SKHLM men dem är slut där :( någon som vet vart dem fortfarande finns kvar? Guld till dig/er som vet! Langa en kommentar då på direkten!




Bild lånad av kellybiddle.se

/ Zerah

Could you handle "Robinsson"?

Robinsson, jag tycker det är jätte coolt av människorna att åka dit bland alla djur stora som små, jag har själv en enormt spindelskräck så jag tror inte jag skulle klara det så lång tid. Hur som helst så har jag fastnat mycket för sånt här och som Wipe out osv så när jag blir tillräckligt gammal för detta så ska jag anmäla mig till sådant.

Skulle ni klara av att vara i Robinsson?




/ Z

About JENYI

Ni kanske undrar varför Jenyi inte uppdaterar lika ofta längre? Jo det är så att hennes data har kraschat... igen!



/ Zerah

Bad update

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har legat sjuk hela helgen/veckan. Jag vaknade upp i lördags och kände att jag var frisk och det första ordet som kom ut ur min mun vad: Yes, festa, men nej, blev det så? Nej. Jag och min pojkvän boxades på skoj och då fick jag ryggskott(?!) Jag menar kom igen, jag är 16 år. Ska man ens behöva få ryggskott då? Så det blev att jag låg hemma hela lördagen,söndagen samt idag. Suck!

Måndag: Chilla hemma, åka till kontoret en sväng
Tisdag: Skola, läxförhör på företagsekonomi!
Onsdag: Skola, träna
Torsdag: Skola, träna
Fredag: Skola, träna
Lördag: Festa
Söndag: Städdag, gå till pappa.


/ Zerah


Howdy!

Nu sitter jag på mammas kontor, dagen började med ett varmt bad därefter till Plantagen för att köpa lite grejer till hemmet, det som fick följa med mig hem var en köttätande växt, hur häftig som helst! Ingen aning om vad som händer idag, troligtvis kommer jag bara ha en myskväll hemma framför Robinsson för jag mår som sagt fortfarande dåligt så det blir nog utgång med tjejerna



/ Your's truly Zerah

Thank you, my wonderful mum

Tack min kära mamma. För allt jag får av  dig, all kärlek och alla materiella ting. För att du ger mig tak över huvudet. För att det är tack vare dig jag lever. Jag lovar dig att ge dig min kärlek livet ut, och det tycker jag att jag gör också. Och dessa materiella ting jag får, kommer du att få tillbaka<3

This is my mum, touch her and you will regret it.


Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Är sjukt trött. PUSSS PÅ ER! Love Zerah,

You just have to..


Shopping

Ja, efter kontoret så blev det en liten shopping i Tumba. Urvalet där är inte så stort men vill ni veta vart jag köpt kläderna ifrån så är det bara att skriva en kommentar så svarar jag så fort som möjligt!


Juste, den här blusen fick jag för ett par dagar sedan av mamma. Söt! 249 kr


Blus 299 kronor


Paraply 79.50 kronor


 
Vit blus 249 kronor

Topp 199 kronor

Topp 199 kronor



/ Zerah


Hello

Godmorgon! Ja, det blir att jag blir hemma idag igen, känner mig fortfarande hängig.. Hoppas det försvinner så att jag kan gå ut på lördag i alla fall! Får se. Synd att jag missar ekonomiska grundbegrepp idag som vi har som läxförhör men vad ska man göra. Blir nog en sväng till Tumba lite senare för en liten shopping med min älskade mamma.

Igår gjorde jag lösnaglar, kämpade med gele och allt därtill men mina ögon orkade inte vara öppna speciellt länge till så det gjorde så att jag slarvade och allting blev bara kladdigt och fult, så dem åkte bort imorse.

/ Z

Cooooooome on!

Jag vill inte vara sjuk längre, visserligen är det skönt att vara borta från skolan men att ligga timme efter timme i soffan är så sjukt långtråkigt att jag får abstinens. Jag vill träna, jag mår sjukt dåligt av att inte kunna ha chans till att träna och när jag är sjuk kan jag inte äta heller, äh... fuck it.



 / Zerah


My favourites

Här är några av mina bloggar som jag skickar in på varje gång jag får tid:
http://misswennerlund.blogg.se
http://miccky.blogg.se
http://tjugotredje.blogg.se
http://fannu.blogg.se
http://tisaa.blogg.se
http://beatricefabricius.blogspot.com

/ Zerah

Körkort nästa!!

I sommar ska jag börja övningsköra, det ska bli sjukt spännande, vet ju som sagt inte om det kommer gå bra eller dåligt.



/ Zerah

No, you guys!

Ni har slutat kommentera, vad beror detta på?


GUUUUUUUUUUUUUD

Jag har så jävla tråkigt, cheer me up!

Waffelday

Idag är det våffeldagen och i min kalender står det att jag ska klippa håret idag så det får bli av och sedan ska jag färga det om vi fortfarande har kvar ett sling-kit här hemma. Jag åt ju iofs våfflor igår med massa tända ljus med min pojkvän men då mådde jag så illa så sparade ett par stycken tills idag. IBLAND FÅR MAN GOTTA SIG, jag är faktiskt sjuk, host host :$..


/ Zerah

Godmoorning sickyhead

Hej på er. Ja, jag är hemma idag igen. Igår gick jag hem inann den sista lektionen för jag drabbades av yrsel och illamående. Så jag tänkte att det kanske inte är så smart att gå idag heller då så. Nu har jag faktiskt pluggat i kanske 1,5 timme, det är ett eget företag som jag och Julia har skapat som skulle inte för cirka 2-3 veckor sen så..

Idag vet jag inte vad som händer, hatar att bara sitta hemma. Vill ut och springa i det härliga vädret men nej, det går inte för Sara är sjuk!

/Zerah

Inviduella choise

Nu har jag valt mina inviduella val för årk .2 och 3. Det blev Litterlär gestaltning, Filmmanus etc, och Nutida konst.
Aren't I a fucking Smarthead`? :D

Nej nu ska jag gå och lägga mig brevid min babe, har smittat ner både honom och min mamma :( förlåt älsklingar..
Hörs imorgon! / Z

Before bed time

Nu tänkte jag att ni läsare skulle få en ny liten update om mig och hur jag är som person, fungerar osv. Här har ni fakta:

Jag är oftast ärlig. Jag tycker inte om att ljuga. Jag heter Sara men kallas för Zerah. Den sorgligaste låten är "I will always love you" med Whitney houston och det är den jag oftast lyssnar på och gråter ut till om man inte räknar med alla gamla ända sober låtar. Någonting jag är beroende av är andra människor. Den personen jag behöver mest just nu är min bästa killkompis. Folk tror oftast att jag är en bitch och det stämmer inte, är du trevlig mot mig är jag trevlig mot dig. Det jag oftast får komplimanger för är mina ögon och min rumpa samt tuttar. Om jag vill imponera på någon sjunger jag om det inte fungerar när jag bara är mig själv. För att imponera på mig ska man ha kroppskontakt, räcker med snuttningar. Jag är en väldigt glad person som skrattar åt mig själv när ingen annan skrattar. Min favoritmålning är alla Marilyn Monrooes målningar. Jag bor i Tullinge men hatar stället. Ska jag festa dricker jag helst Black Towel som är ett vitt sött vin och jag blir sällan för full. Min mobil operatör är Comviq och den enda gången jag laddar på mobilen är när jag får en varning om att den ska gå ut. Jag är allergisk mot kiwi,banan,katter,kaninen,jordgubbar&hästar. Mitt nästa mål i mitt liv är att få ett grymt bra sommarlov. När jag svarar i min mobil säger jag ett rent hallå. Jag får sällan den sömn jag behöver, jag har svårt för att somna när jag är själv. Dem vanligaste färgerna på mina kläder är svart,vitt, beiget, brunt osv, you get it, naturella färger helt enkelt. Jag tycker inte om fötter om det inte är så att du går på predikyrbehandlingar. Jag anser mig själv som en medelklass när det gäller intelligens. När jag gick i grundskolan var jag knappt aktiv alls men endå lyckades jag komma in på Jensen vilket jag är otroligt stolt över. Jag saknar sommar och sol och den tiden då alla var trevliga mot varandra samhället har blivit så bittert om inte i Stockholm! Min favoritdryck på morgonen måste jag säga är vatten. Jag är inte blyg. Jag idrottar inte. Jag stör mig på folk som säger att dans är en idrott. Jag föredrar brev istället för mail. Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet. Jag är inte nöjd med mitt liv men jag uppskattar det jag har. Folk kommenterar ofta att jag är bortskämd vilket inte stämmer. Jag festar bara på högtider. Min budget på att slösa pengar på en vecka är cirka 200-300 kronor. Det värsta jag vet är folk som tror på rykten. Jag tycker inte att någon kändis är en bra förebild. Jag har många bra vänner men få som jag litar på. Om ett halvår är jag 17 år. Om 5 månader har jag och min pojkvän varit tillsammans i ett halvår.

Nu orkar jag inte mer. Hoppas ni fick reda på lite. Finns det mer ni vill veta så är det bara att skriva en kommentar det vet ni! / Puzzpuzz z

New inspiration?

Tycker det är jättekul med er läsare som härmar mina bilder, faktiskt! Ni hittar ju inspiration från mig vilket menas att jag är eran inspirationskälla, hell yeah?!



/ Zerah

Tjaaaa .

Helloj . sitter i skolan med blondie och har typ as tråkigt rast just nu sen har jag verksta och engelska , slutar klockan tre då ska jag hem kanske ut och springa får se hur de blir . i morgon har vi nationella prov i engelska sen efter de matte prov sen slutar vi , ska träffa mathias oxå . :) sen på torsdag ska vi till tumba gymnasium för de är tema dag , sen bär de av in till stan för att köpa dreads och sen sätta in dom :D äntligen får jag mina dreads sen ska jag förlja med sandra på fredag in till stan och köpa kläder . sen lördag blir de rave :D älskar värkligen rave :D Pusss puss jenyi

I´m crazy for love, i´m crazy for love.

Godmorgon! Humöret är väl inte riktigt på topp idag, hittar nämligen inte min iPod touch så detta betyder att jag kommer vara utan musik ett tag till och tro mig det går en på nerverna när man reser cirka 2 timmar varje dag med kollektivtraffiken. Snart ska jag brygga lite kaffe att ta med och sedan är det dags att gå.
Hörs när jag kommer hem!


/ Z

Oh, yeah..

Måndag: Sjuk, städa rummet hos pappa samt promenad
Tisdag: Skola (kolla med Tobias om jag kan lämna in energiprojektet lite senare) + promenad
Onsdag: Skola plus cykling 1 mil
Torsdag: Skola och Springa
Fredag: Skola, ta det lungt
Lördag: Festa
Söndag: Chilla och plugga


/ Z


Good night

Nej hörrni, nu har jag suttit framför datan ett par timmar. Gick på en 4 km promenad med hundarna och mamma idag, riktigt skönt men fortfarande lite ansträngande med tanke på att jag inte är helt frisk än och att vi fick springa för att mamma trodde att någon följde efter oss, haha okej, jag trodde också det!

Nu ska jag och mami ta och dela på en pizza och sedan ska jag ta en varm och härlig dusch. Vi hörs imorgon änglar



/ Zerah

MISSING PERSON

Spårlöst försvunnen har börjat gå igenom på tv, tycker det är rikigt bra och spännande program. Nu är det en tjej som söker efter sin pappa, och jag hoppas verkligen att hon hittar honom!

/ Zerah

Sick

Hej hörrni, förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt varit sjuk! Jag som aldrig blir sjuk, kanske 2 gånger om året och det var väl tid för den första sjukdomen för det här året. Wellwell. Blev att jag var hemma idag och att jag inte kunde lämna in energi projektet igår så håller tummarna för att det är okej att jag skickar in det ikväll till min lärares hotmail istället.




Kolla vad cool bild Emma fixade ( www.tjugotredje.blogg.se ) det här ska jag fixa med ikväll alltså hih, vill ni veta hur jag gör? Det får ni inte, mohööhö.

/ Zerah

Everything sucks

Depp-period big time. Igår låg jag hemma för jag var sjuk med hopp om att idag skulle jag må bättre men nej, plus att jag har fått en sjudundrande huvudvärk som inte gör det hela mycket bättre. Så det blir att bara ligga hemma idag också. Fy   fan   vad   tråkigt.
Äh, jag drar till mamma och äter en sen middag. PUSS


/ Zerah

Home

Jag blir aldrig sjuk, jo det verkar som det har inträffat nu. Har äckligt ont i halsen och kikhosta. Ligger i sängen och kollar på Ugly Betty, hennes töntiga kille är så söööööööt mot henne. Visst? :)


/ Z


Naughty girl

Hej! Nu ligger jag i sängen med Tony, efter skolan åkte vi till donken i Tumba och åt lunch och därefter åkte vi och hämtade upp Anna, handlade och sedan åkte hem. I morse var det sjukt kallt ute men senare kom solen upp :)

Bråkade med min ma-lärare idag också, uuuuuuuuuuuuuuusch. Han ska bli avskedad! :) allt för mig. Tack!

/ Zerah

Hard Workout

Efter en kopp kaffe med min far och farmor så satte jag mig på cykeln och cyklade 1 mil. Därefter åt jag middag och sedan tog jag, Blondie och Jenyi en 5 km lång promenad. Feels good.

Nu blir jag orolig, min pojkvän svarar inte i telefonen. Han gör alltid det, tänk fall de har hänt nått?

Nu är jag i alla fall trött. Så ska kolla klart på Greys och därefter sova. Egentligen, jag har funderat på en sak och det är att Greys anatomy är otroligt sorgligt, varför ska man sitta och plåga sig själv genom att sitta och kolla på detta?



 / Zerah


Hey

Hej! Nu är jag hemma. Efter skolan var det mycket om och men om vart vi skulle äta någonstans, först var det Taco Bar, sen var det Pizza hut, sen var det Taco bar igen and so on.. Men det blev Taco bar tillslut i alla fall. Efter det drog vi vidare hem till hederliga Tullinge. När jag kom hem mötte jag till min förvånan Farmor. Jag blev alldeles glad för det är så sällan jag träffar henne. Hon sitter brevid mig nu faktiskt.




No, goodnight to y'll

Trött i benen och armarna, en rätt skön känsla. Jag, Jennifer och Blondi joggade runt holken upp för backen, ner för Stendal upp vid trädgårdstorp och sedan vidare till gården för att hälsa på några vänner, om man kan säga det så. Så det tog lite på krafterna plus att jag gått runt i Skärholmen idag med mami, trots att det bara var en kort shopping så är det alltid något! Nu sitter jag och kollar på Christine, nyss kollade jag på DH och äntligen börjar man förstå någonting med den där konstiga mannen. Eller vad tycker ni?



/ Z

Utkast: Hej! Idag ...

Hej! Idag var en kort skoldag för mig, eftersom jag inte medverkar på idrotten då jag tycker de är enormt lamt med tex spökboll osv.. Teori tycker jag mer om! Hur som helst, efter skolan åkte jag, Burak och Tony till il Piato och tog en varsin macka för att sedan åka vidare med bussen till cityterminalen och därefter tåget hem, dem gick av i Tullansh och jag fortsatte till Rönninge station där mami mötte mig, vi hade en dotter och mamma dag idag så självklart blev det shopping. Det är så skönt när det bara är vi två, hon är som min bästa vän. Det som följde med mig hem var detta:



Kofta från New Yorker cirka 170 kronor


Jag älskar dem söta hjärtformade knapparna på


Svart blommig kjol från New Yorker


Ett par stora guldiga hollywood look-a-like från Gina Tricot cirka 50 kr (fråga mig inte vad jag gör på bilden..)


2 stora hårspännen från Gina tricot


En svart klänning från Gina Tricot 149 kronor

Detta samt ett par latex-leggins och ett par vanliga.

Ni får ursäkta bilderna men det är svårt att få med hela kroppen när man tar kort med den inbyggda webbisen i min bärbara data. / Zerah

Healthy? HELL NO

Kom nyss innanför dörren, gick och mötte Jenyi och köpte choklad och just nu sitter jag och njuter av den. Imorgon blir det nyttigt! Grönt grönt grönt! :)


Utkast: Cirka 180 ...


Cirka 180 kronor från http://asos.com/ 

 
299 kronor från http://chique.se/

Rare Fashion - Brazen Dress
369 kronor från http://nelly.se/

Rare Fashion - Beautiful Dress

 549 kronor från http://nelly.se/

Traffic People - Peacock Shift Dress
799 kronor från http://nelly.com/

Thomas Burberry - Cable Knit Sweater
1500 kr från http://nelly.se/

Dark Muse - Kate Moss Goes Naked
249 kronor från http://nelly.se/

Rules By Mary - Cornelia Jacket

479 kronor från http://nelly.se/

Björn Borg - Jersey Knee Tights
399 kronor från http://nelly.se/

Nelly  Shoes - Pearls
399 kronor från http://nelly.se


Wishlist

The Stray Boys - Alex Cutted Logo

Alex Cutted Logo
The Stray Boys
SEK 299 från http://nelly.se/



119 kronor från http://nelly.se/

HH Simonsen - Mini Styler
249 kronor från http://nelly.se/

ASOS High Shine Leggings in the style of Mischa Barton
Cirka 180 kronor från http://asos.com


Home sweet home..

Hej på er! Nu är jag hemma. Självklart så missade jag första lektionen för att det blev rätt sent igår, hyrde också två stycken filmer igår, kommer inte ihåg vad dem heter men dem slutade i alla fall på movie.. om det hjälper? Äsch, det hjälpte Sara i alla fall, för hon kom ihåg vad jag menade. Hursomhelst, så var dem inte så bra som jag hade hoppats.
Så, hyr dem alltså inte.

Annars så var väl skolan som vanligt, inget hände mer eller mindre. Nu ligger jag i sängen hos pappa och kollar på Tyra banks Show, synd att hon slutade sända.. eller aa, åtminstonde i svensk tv.

bradvei-Tyra-Banks-DTmar05-09.jpg image by peterdonato


c u

Jag gör så himla mycket, men får inget tillbaka så jag struntar i det här nu.



/ Zerah


Wishlist

Idag känner jag att jag måste göra något men samtidigt är jag så jävla lat. Jag vill till stan och handla lite men endå så känns det så onödigt när man endast har en 1000-lapp så.. Hm.

Min mor kom nyss ner med en signerad cd av dogge doggelito, what? Det visar sig att min mosters snubbe känner honom. Lite trevligt sådär :)

Dump him!

Som film för ikväll hade vi tänkt "Dumpa honom, han är helt enkelt inte så intresserad av dig", boken har jag redan läst och mannen som skrev den måste varit ett geni. Läs den, det var tex bara så jag fick min pojkvän och han är helt underbar mot mig. Det är definitivt ett måste att se ikväll alltså :)

Nu ska jag fixa mig sen fixa middag, vi hörs imorgon eller senare ikväll! PUSS<3

Honestly

Vem bryr sig om melodifestivalen egentligen? visst är det kul att kolla på och sådär men man kommer ju ändå höra låtarna om och om och om och om och om igen på radio sen, so.. what's the point?



/ Zerah

Hey!

Sitter här på pappas data, har bara varit inne hela dagen idag så tänkte med en bio mot kvällen mys mys. Ja, ni kanske tycker att min blogg har blivit lite tråkig eftersom det inte kommer ut lika mycket festbilder and so on.. men, jag har bestämt mig för att bli lite nyttig helt enkelt. Och att dricka fre,lör flera år i sträck är verkligen en hälsofara.

Här är dem gångerna jag har möjlighet till att festa(det blir ändå rätt mycket):

* Midsommar
* Valborg
* Nyår
* När någon fyller år
* Sveriges nationaldag
* Höstlov,sportlov,påsklov (högst 2 gånger per lov) samt sommarlov högst en gång i veckan

School

Nu sitter jag på sista lektionen, som är svenska. Jag har äntligen lämnat in mitt boktips och artikeln på historian, nu är det bara solenergin kvar. Yes, fan vad jag är bra.

Nu sitter min babyyyyyyyyyyyy breve mig. HEJDÅ

Update more!

Jag vill att ni bloggare uppdaterar mer, hur kul är det annars att gå in på era bloggar när ni inte skriver någonting? Utan skriver kanske 2-3 gånger i veckan? Det suger. Kom igen nu.
Här är lite tips om vad man kan skriva om, om man

* Visa hur man snor en stil av en kändis
*

Nej nu pallar jag inte, haha min baby kom. PUSS


Oh yeah!!

Juste, glömde säga det. Idag hade vi brandövning i våran skola och det var rent utav tråkigt. Vi stod ute i cirka 30 minuter om inte mer alltså och då började hela skolan kasta snöbollar på varandra, fick på sig ett par stycken. Kom igen, hur moget är det av 3or som är 18 år att kasta snöbollar? Väx upp..

Hursomhelst, så sprutade dem ut rök i hela receptionen, man såg inte ett skit. Det var som att vara på SBN, höhö. (Observera att jag är ironisk och att jag endast vistat mig där 1 gång och det var första och sista gången, självklart var man vip också hahhahah)



/ Z

Home

Nu är jag hemma, var ett väldans trassel med att komma hem måste jag säga. Jag åkte helt själv men med min iPod i handen så gick allt kanon. När jag kom hem åt jag middag och nu ligger jag i min säng och väntar på min älskling.
Ska röja undan lite i mitt rum sedan ska vi bege oss till mami för att spendera natten där.



/ Zerah

Byebye

Nu ska jag fixa mig till skolan, sminket + håret är fortfarande kvar. Funtar på att göra en fläta, får se får se. Vi hörs senare när jag kommer hem. Idag blir det att cykla 1,5 mil också. Måste komma igång. Igår åt jag en halv maraboue och fick ångest så usch. Hällde ut min cola också.


Guten morgen

Godmorgon! Har precis ätit frukost, klätt på mig och tagit ett varmt bad. Ser att det snöar igen och inatt har det snöat cirka 15 cm, kul!

Guten morgen

Godmorgon! Har precis ätit frukost, klätt på mig och tagit ett varmt bad. Ser att det snöar igen och inatt har det snöat cirka 15 cm, kul!

Hello!

Hej! Ursäkta för jag inte uppdaterade igår men hade ingen data hos pappa, glömde ju mina söta rosa lg labtop hos mami men hon var gullig och kom med alla saker imorse som jag saknade plus att hon skjutsade ner mig till stationen. Tack mami :)

 Nu kanske jag ska få sovrummet på övervåningen, vet ni hur mysigt det är där uppe? Åh, jag hoppas verkligen!

Nu har jag varit duktig, jag har varit på biblioteket 3 gånger nu, lånat två böcker ska låna en till om Stockholms blodbad, förstår inte varför egentligen, eller jo lite för böckernas innehåll kan skiljas åt lite på årtal? Men who gives a fuck egentligen. Har suttit och pluggat i kanske 1,5 timme nu. Duktig Sara! * klapp på axeln

Igår var en perfekt dag, solen strålade och jag och Mikael pratade om hur våren var här, dumma karma.. Idag vaknade jag upp och såg till min ledsna överaskning alla vita små blöta snöflingor svärma i luften. Bara på med halsduken på huvudet men det hjälpte inte, min "kändisfrisyr" som jag körde med gick i kras..



Nu ska jag gå och möta Jenyi, hon står nämligen utanför min dörr höhö. Vi hörs!


Who reads this shitt ha?

Nu vill jag veta. Vilka är ni som läser våran blogg? Va inte blyga nu för ni är faktiskt ett antal. Och skriv inte anonymt nu igen era fegisar.










/ Zerah


<3


Forever young
I wanna be, forever young..
Do you really wanna live forever, forever
And ever?




Bye bye alcohol

Jag har märkt en sak. Eller ja, jag kom snarare på det nu.

Jag har slutat festa, jo, det är sant hörrni. Nästan helt. Vanligtvis om det var lov skulle jag ba yeeeeeeeeeeah, kröka järnet!  Men nej, förra lovet festade jag 2 dagar av 10 dagar. Fan vad jag är bra.

Yeppyepp

Jag har bestämt mig för att börja på nytt. Alltså. Se saker mer positivt, det gör jag redan men jag menar nu till 100 prolle! Så om någon tex härmar min header så ska jag bara bli glad :)


Godmorgon!

Idag börjar jag inte försen 13.45 hur skönt är inte det? Dock kanske ni undrar vad jag gör uppe 08.45 då? Ja, det undrar jag med. Min älskling skulle gå nu för han skulle hem en snabbis inann skolan och så börjar han tidigare än mig. Så nu kan jag självklart inte somna om. Aja, what the fuck. Mer tid att fixa sig.

Buddy Holly konserten/musikalen

Det var en upplevelse. När Buddy Holly dör var hemskt. Hela showen var så trovärdig så det är väl också därför cirka 20 miljoner har sett showen. Det enda jag undrade var att han måste väl lessna på samma show om och om igen. Eller vad tror ni?

Micky hade med sig Alexandra och jag min pojkvän. Andra delen var mycket bättre än första!

Idag hade jag tänkt att åka skidor men det verkar inte bli så för jag och Tony vill åka med flera men dem flesta har redan planer för Lördagsdagen. Vi kanske festar ikväll, får se vad som händer. Är sugen på bio också.

Helg

Godmorgon föresten,  det har jag glömt säga till er idag!

Idag är det fredag, hur skönt är inte det?! Idag har jag prov, så är väl hemma runt 16.00 någonting, äter middag och därefter beställer vi taxi till Göta lejon för att kolla på Brolle! Tony min babe får följa med, han gjorde en riktigt dum sak igår så jag bestämde mig för att det skulle få bli hans straff, det var ändå rätt snällt tycker jag, haha.

På lördag har vi tänkt att åka skidor så ni som vill med och har mitt nummer, slå en pling! :) Nu ska jag gå ner och gosa ner mig med baby. Puss


107,5 kryssningen

Sandra S hörde av sig och ville åka med 107,5 kryssningen med mig. Det låter skitkul för det är mycket folk som man känner som ska med den men minst två vuxna som är över 30 bast med sig. Mamma vägrar. Kanske ska fråga pappa? Hm..


/ Zerah

Typicall me

Precis innan jag och Tony skulle gå till bussen kollade jag snabbt till på schemat för det jag skulle ta med mig till skolan och såg att vi hade coachtid (coachtiden på Jensen är frivilligt), jag kunde sovit en hel timme till! Förbannat!

:D

Låten är bra och han i röd tröja är fett snygg :D

 puss jenyi

Hell yeah! -.-

Allt jag skrev försvann, alla länkar. Blä, nu måste jag gå och fixa mig. HÖRS!


:)

Precis noppat ögonbrynen, har alltid haft dem ungefär som på bilden nedanför, första halvan är störra sen smalar det ut sig. Nu är dem lite smalare bara, får se om det är me. Det känns som jag får en mer intensiv och öppen blick än innan.

Nu sitter jag och väntar på Tony medans jag kollar igenom Nellys nya kläder/skor/väskor osv. Lägger upp lite länkar i nästa inlägg!


/ Zerah


New design

Sådärja, visst var det snyggt? Nu måste det bara småredigeras lite så den hamnar på rätt plats, inte tid eller ork för det nu.

Fick precis en god nyhet av mamma, jag och Micky får ta med oss 2 pers till till Brolle musikalen ikväll. YES! :D

/ Zerah

WHATS UP!

Sitter och pratar med Vicky på msn, hon har fixat våran design. Vänta bara, det är skit snyggt

Homestanding

Först försov jag mig en timme, blev ovän med mamma, när jag hade klätt på mig dagens outfit och sminkat mig samt ätit frukost sitter jag och kollar på tv4 morgonnyheter då dem säger att tågen är försenade och avstängda, då kände jag bara att det inte var någon idé att ens gå till skolan så ska bara plugga på provet som jag ska ha i Historia imorgon, omprov yeah "kul" och sen ska mitt egna företag fixas också..

Give me

Jag vill ha dem här söta klänningarna tills sommarn!!










/ Zerah

Flottsbro

Idag var vi på flottsbro och det gick helt okej, visst ramla jag men jag klarade ändå att åka alla backar så vad? Credd till mig. Dagens händelse: Jag ramlade innan jag hunnit greppa liften så dem fick stänga av hela liften tills jag kommit på fötter igen, förbannat* hrmf! Det var riktigt trevligt idag faktiskt, mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara! Grymt!


..

Shoppinglista: (so far)

Max Factor false lashes mascara
Pepsodent White NOW
Vita max

yeah !

På lördag ska jag dellan robban och christian till örebro och bada vet inte vi åker till örebro av alla ställen :P men aja vi får hoppas de blir roligt ! aja men nu ska jag slagga mår inte bra har världens huvudvärk och är fett förkyld men vafan vi hörs
Puss / jenyi

Retards

Som sagt så ska vi vara på flottsbro imorgon för att ha våran idrottsdag. Dem ska samlas klockan 10.00 men vi ska vara där en timme innan då vi glömde att betala. Shit the same tänkte jag.. Nu skulle jag kolla vilket tåg/buss jag skulle ta och såg till min stora förvånan att det inte passade in. Jag skrev in att jag senast ville vara framme klockan nio noll noll och när får jag komma fram? Fucking halv elva. DET ÄR INTE OKEJ JENSEN. Ni får ju kolla era busstabeller så det passar alla, speciellt JGV som är ett såkallat "förortsgymnasium"!!

Nej, usch och fy, Nu ska jag och Tony gå och ta ett bubbelbad för att sedan gå och lägga oss! Innan det blir det nog  lite predikyr också om jag hinner


..

Jag tycker inte om när mina nära och kära mår skit.. Jag förstår inte varför dem stänger sig inne.

/ Zerah

Boyah

Jag är inte mycket för tatueringar, jag tycker inte om folk som gör det på dem ställena där det verkligen syns, känns bara som att dem gör det för uppmärksamhetens skull. En tatuering ska du väl ändå ha för din egen skull? Det tycker jag åtminstonde.
Så jag har funderat, och vill göra en på handleden, och folk säger att man absolut inte ska tatuera namn, jag vill göra det i minimal kursiv text mina nära och käras namn. För även om vi skulle klippa banden i framtiden så  kommer dem alltid att vara mitt kött och blod och för varje gång jag kommer kolla på min handled kommer jag minnas dem som dem vackra personerna dem är.



/ Zerah

Home

Vi slutade tidigare idag, vad härligt. Jag och Micke åkte till Tullinge bibliotek och lånade en varsin bok till Historian. Jag tog Stockholms blodbad, intresserar mig inte för fem öre egentligen. När jag ställde mig och kollade på tidtabellen när bussen skulle gå hade jag missat den med bara ett par minuter. Så det var inget mer än att börja gå hemmåt i mina blöta nya tygskor. När jag tar tag i dörrhantaget så möter jag till min stora förvånan att dörren är låst. Jag går vidare fram och tillbaka till pappa.. twice. Men nej, ingen är hemma och där står jag och fryser, börjar bråka med min pojkvän trots att han bara försökte hjälpa mig. Så nej, 3 timmar förstördes och mina fötter är fortfarande kalla.

Men när mamma äntligen kom skällde jag ut henne men i själva verket hade hon varit och handlat på apoteket massa saker till mig och annat som jag letat efter i cirka 14 dagars tid. Då fick jag självklart ångest och sa förlåt för mitt dåliga uppträdande.


Blä för Italiano!

Nu måste jag skriva in en hotellrecension till Italienska. Blä
Tack o hej

Blä för Italiano!

Nu måste jag skriva in en hotellrecension till Italienska. Blä
Tack o hej

Nummer

10. Bea Möllhagen
41. Julia Wester
91. Sotte
36. Jessica M
49. Lucas Estrada
11. Bea
100. Anti
65. Mitt egna nummer
72. Poppe
55. Max
25. Emma J

Har du pussat nummer 72? Nej
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? I höstas då vi umgicks en del
När ska du träffa nummer 49? Vi är inte vänner längre och jag orkar inte ta itu med det just nu
Är nummer 55 söt? Det är inget jag kan säga
Vad var ditt första intryck av nummer 36? Det kommer jag faktiskt inte ihåg
Hur träffade du nummer 11? När jag var liten, vi känner varandra sedan barndomen
Gillar du nummer 25? Ja
Har du träffat nummer 41 den senaste månaden? Ja vi går ju i samma klass
När såg du nummer 72 sist? Hm, det måste varit på nyår!
Har du varit i nummer 65 hus? Haha ja
När är nästa gång du ska träffa nummer 25? Ingen aning, vi har inte kontakt på det sättet
Är du nära vän med nummer 36? Näää
Har du gått på bio med nummer 41? Nopp
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Nej
Vad pratar du och nummer 55 oftast om? Kärlek
Känner du nummer 49? Jag kände..
Skulle du kunna ge nummer 10 en kram? Absolut!
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 55? Dem har aldrig träffat varandra så det kan nog bli svårt.
Hur länge har du känt nummer 36? Ett par år
Har nummer 100 ett förhållande? Vettefan
Har du velat slå 41 i ansiktet? ABSOLUT INTE

Fullspäckat schema!

Måndag: Skicka in Italienska om hur man beställer ett hotellrum
Tisdag: Älskling sover här
Onsdag: Flottsbro för skidåkning
Torsdag: Plugga till Historiaprovet (omprov)
Fredag: Omprov sedan Brollekonsert med Micky
Lördag: Festa med Sara
Söndag: Bakisdag

Home

Fick en fråga om hur man ska veta vem av oss som skriver inlägget, antagligen har vi varit för lata för att orka skriva "/ zerah eller / jenyi" i slutet av våra inlägg. Kan ju inte direkt säga att jag har glömt bort det då det hela tiden legat i bakhuvudet.

Hur som helst..
Skulle få tillbaka min labbrapport idag från Naturkunskapen men nej, han hade glömt bort att skriva ut min. Slarvigt, men samtidigt så kan ju ingen vara helt perfekt.

RSS 2.0