Ditt innehåll här

Look on the bright side

Ni som har följt min blogg vet ju att jag gjorde naglar, jag tror det var den 11:e juni, igår sprack det.. Då åkte min tumnagel av, det var en spricka mitt i nageln först i cirka 7 dagar men igår klarade den inte trycket helt enkelt. Men vet ni hur smart jag är då? Neeeeeej, det vet ni inte! Jag hade ett par tippar från tiderna då jag fixade mina egna naglar och voíla! Ser ni någon skillnad?

Bilderna tagna när alla naglar satt fast




Nu, men med en tummes påklistring:

Nu har jag även målat dem i ljusare färg, vad tycks?


ZERAH


I don't think I wanna grow up..

Jag har tänkt på en sak..

När man blir myndig, eller åtminstonde runt 20 års åldern tycker jag att man ska flytta hemifrån. Då är det  bara att sätta igång med att leta bostad, betala alla sina räkningar själv, ingen mami som står i köket och gör kvällens middag.

Men samtidigt..
Så längtar jag efter att kunna ta eget ansvar för mig själv, att visa för alla att jag faktiskt kan klara mig själv, ekonomiskt dvs! Att jag kan städa åtminstonde en gång i veckan, tvätta kläder, pilla på min internetbank and so on. Kunna gå på krogen, köpa på systemet, va med i olika tävlingar som kräver att man ska vara minst 18 år.



ZERAH

I love to love

Tjena!

Nu sitter jag i kontorsstolen uppe på mammas kontor, jag sitter här vid datorn och hon sitter vid "datorhörnan", eller vad man nu ska kalla det. Gick på en hundpromenad, innan det satt jag på mig lite coconut oil från Hawaiian. Luktar underbart!




ZERAH

Godmorgon!

Hej!

Vad gör jag vaken nu? Ja, bra fråga. Vaknade till min mosters röst, det var något Rockband på tv, dokumentär. Anyway..
Idag ska jag sola, sedan till Ikea och köpa mitt nya sminkbord, så det är nog det jag kommer syssla med hela kvällen. Vad ska ni göra? (:


ZERAH

Mamaweya, mamaweya..

Hej!

Vaknade för cirkaa 40 minuter sedan, skulle egentligen varit på Stendal, ett litet badställe i Tullinge med vänner men försov mig. Vad är planerna för idag? Träna, åka till Tullan i Södert. och bada, och sedan träffa min pojkvän.

Hoppas ni får en trevlig dag!


Vad tycker ni om min tatoo? (:

ZERAH

They pilots never saw eachother coming..

Hej på er!

Nu har jag haft en riktig filmkväll med mami! Det blev en film med Sienna Miller, drama såklart, får en att tänka. Nu ligger jag i sängen, brevid min mamma faktiskt. Hatar att sova själv, kommer nog alltid vara en liten flicka på insidan. But hey, who easen't?



ZERAH

Chillday

Howdy! Hey how!

Nu halv ligger jag i tv rummet, i morse hade jag en sjudundrans huvudärk, hela den här helgen har jag tillbringat på Lida tillsammans med vänner och familjer. En av mina familjemedlemar blev misshandlade, bara det här året har 2 stycken av mina nära blivit misshandlade.




ZERAH

Celebrate the summer

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag strålande!

Vi kraschade i Bagamossen inatt igen, höll igång till cirka 06.00, UTAN alkohol!
Vi kanske ska till Norrland på en tripp också, hoppas på det bästa att det går nu alltså!
Nu sika jag och Blondi sola sönder på balkongen. Och vad händer imorgon (fredag)? LIDA COUNTRYFESTIVAL! ;D


ZERAH

Love

Godmorgon!

Sitter i köket med min pojkvän som sitter och äter mackor. Själv har jag och blondie provat på en diet för en vecka, varje vecka är det en ny "diet" i Stockholm city och denna vecka kör vi på Zarahs hälsovecka.

FRUKOST: en fruktsmoothie med mandelmjölk, banan, hallon och blåbär.



ZERAH


Summer sale

Åååååh. Det är så mycket som jag vill ha!

Nu ska jag gå mot Pressbyrån för att möta Blondie, vi hörs!



ZERAH

I'm trying harder than you think


Someone like me

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, mamma har varit på en liten roadtrip till Göteborg med sin pojkvän, så jag har bott hos pojkvän/pappa dem senaste dagarna. Igår var jag och ett par vänner hos Robert i Bagarmossen och hade filmkväll, mycket skratt och tårar.


ZERAH

Kung fu panda

HAHAH, Kung fu panda är nog roligaste spelet!! Älskling tror jag har blivit spelberoende, kan det ligga någonting i det tro?



ZERAH

Welcome to my crib!

Tja!

Nu sitter jag i Axelsb. hos min baby, ikväll ska vi inte göra något speciellt, bara chilla. Haha juste, min midsommar kunde nog inte blivit mer misslyckad!!

I have to remind you again... My boyfriend is the best in this world <33 :$




/ ZERAH

Tips for blogs!

Här är några tips om några riktigt bra bloggar!

*    www.tisaa.blogg.se , i hennes blogg får man följa med om hennes vardag, där finner man allt om hennes relation med sina föräldrar, syskon, pojkvän och bästa vänner. Aggretioner som får en flina (no affence sara but you are a drama queen! )

*   www.tjugotredje.blogg.se , denna blogg styrs av Emma och Bea som är två bästa kompisar, denna blogg påminner ganska mycket om min och Jenyis så om den här bloggen är bra? Oooooh ja, hehe. Synd bara att Emma inte är lika aktiv som Bea, samma sak gäller i våran blogg, Jenyi är inte så aktiv heller. Keep up the good work!

www.miccky.blogg.se, här följer ni faktiskt med min kusin och hennes liv, hennes pendlande mellan mamma och pappa och pojkvän, skönhetstips och massa personliga foton!

ZERAH

Happy middelsum'

Har precis ätit lite jordgubbar med grädde, riktigt somrigt. Nu sitter jag och kollar på tv med Roy, vi ska kolla på Sverige- Italien matchen. Vilka tror ni vinner? HEJA SVERIGE!


Soup is the best a woman can get!

Godmorgon änglar!

Just nu sitter jag och äter frukost med min pojkvän, smöret tog slut igår när vi bakade så det blev pyttipanna för honom och soppa för mig. Idag är det midsommar så idag kommer vi spåååååra.

ZERAH

Once love ooooh


Har precis beställt hem filmen A million dollar baby som även har fått 4 stycker oscars, om den är bra ? Återstår att se..




ZERAH

Face it

Du är bara jobbig


ZERAH

Rolling, rolling, rolling on the river



ZERAH

Don't stop til you get it on

NÅGON SOM KAN FIXA EN SNYGG BLOGGDESIGN? :D

HÖR AV ER TILL, [email protected]!

I had a dream, I had a assum dream


Vet inte rikigt vad jag tyckte om Paris serie, lite tråkig faktiskt. And what's the "I'm so inecent voice" all about? Nej, Paris Hilton är inte min favorit.


Ibland bjuder man på sig, ahhaha

Jag i Grekland

Sit down

Klockan 20.00 är det premiär för Paris Hilton's nya realityserie. Namnet är "BFF" som är förkortning på Best Friend Forever, vad tycker ni om Paris, är hon en riktig bimbo eller finns det ett hjärta under "all that"?




ZERAH

Coca cola

Igår var jag bara med min älskling, även fast man har längtat sönder sig till sommarn så känns det som att jag inte har någonting speciellt att göra.
 
Sommarens planer är:
Halmstad, Tylösand (Per Gessles hotell) på en 4 dagars semester, redan bokat.
Visby med cirka 20 pers, halvklart..
Arvika?

ZERAH


Jesus christ

Outfit



Vitt linne fr. Lindex
Svart kortarmad kofta fr. Gina tricot
Hög kjol fr. Gina Tricot


ZERAH

American nails

Vart gjorde jag naglarna? I Jakobsberg
Vad gjorde jag för något? Nagelförlängning + manikyr
Pris? 300 endast, fick lite rabatt.

Här är en länk, där ni kan kolla priser and so on. Rekomenderar detta verkligen!

http://www.naglar-naglar.com/naglar.html


Wake up happy

Hade en jättehemsk mardröm inatt. Har någon av er sett filmen "Saw"? Det var ungefär så och jag var självklart en utav dem som var sist att dö. När jag dog, vaknade jag, väckte min älskling, klockan var väl någonting bara runt 07.00, tillslut somnade jag om.




ZERAH

Here we go

Skolavslutningen var idag, blev inte sådär jätte nöjd över mina betyg,

Betyg:
Svenska - G
Matte - G
Företagsekonomi - VG
Naturkunskap - G
Historia - IG
Italienska - IG

Ikväll blir det festa av ;D

prepare to be loved

Hahaha, juste..

Var med om en sjuk händelse idag. När jag skulle gå upp på perrongen i Jakobsberg stod det en gubbe och delade ut lappar. Jag brukar alltid tycka så synd om dem så när han sträckte fram lappen och kollade mig i ögonen tog jag den, och vad stod det då? "Vet du hur lätt ungdomar får tag på alkohol?" .. Suck

Jag kunde inte förstå riktigt, förknippade han mig med en vuxen eller ville han bara bli av med lapparna? Klart tonåringar dricker, vad förväntar sig folk.. Det har varit så i århundrande, och nu. Nu vill folk göra någonting åt saken? Pinsamt..


ZERAH

SKHLM

Idag efter naglarna tog jag tunnelbanan till Skärholmen för att shoppa lite med min söta kusin Micky. www.miccky.blogg.se är hennes blogg, kolla in den! Hur som helst så hittade jag ingenting speciellt där, åker nog in till stan imorgon och kollar istället.

Vet ni vart man kan köpa billiga skor men med bra kvalité?




ZERAH

Gay or not

Va soft, nu börjar Sex and the city, den serien som jag bara avgudar!

Anyway, här är ett par saker som in....

* Gay människor blir accepterade som vanliga människor
Man blandar inte hund och katt, då blandar man inte heller människor av samma kön. Människan är byggd av att fungera med det motsatta könet. Är man gay anser jag att någonting har gått rejält fel i uppväxten. Tro mig inte fel nu, jag kan umgås med människor som gillar det lika könet, jag har till och med vänner som är det men jag gillar det fortfarande inte.

* Blekheten blir populärt och alla människor i går runt sminkade som geishor.

* Att soccarna vinner slaget om att alla människor ska ha samma lön.  Du kan vara en utbildad advokat med 6 års studerande och sen kommer en looser som inte ens klarade högstadiet och jobbar nu mer som soppgubbe och har samma lön som dig.




ZERAH

Soft

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Nu halvsitter jag i soffan och kollar på "Scaushing girls?" Antar att programmet heter något sådant, handlar i alla fall om stora, överviktiga kvinnor som sätter eller står på män. Sjukt? O-JA!

Idag var jag och Malin på salongen och fixade till våra naglar, speciellt nu runt skolavslutningen också, så det var bra! Mina naglar gjordes av en elev som utbildade sig, det blev ett helt okej resultat, Malin's blev bättre, men hey, bättre lycka nästa gång?!




ZERAH


I miss you

Hej! Nu sitter jag i hotellets reception. Jag saknar alla hemma i Stockholm. Lite brun har man ju blivit, mycket tjaffs denna resa men vad hade jag trott egentligen.. Dem jag saknar mest blir nog min boyfriend, JENYI och mamma. Don't forget that I love you guys.


ZERAH

Tjaba !

Solen skiner och allt är skit bra !! :) Fast jag saknar ju min zerah sten hårt de ska du veta ronny ! :D ahha , Ja jag sitter i skolan ska ha Cs-tunering idag haha jag kommer loosa sten hårt kan jag säga men de ska bli kul slutar halv tre idag sen i morgon ska vi ha chill dag grilla och spela fotboll , ska bli as nice på onsdag är vi lediga sen på torsdag ska vi bowla sen är de föräldrar fika lite senare typ vid 17.00 sen på fredag ä'r de Skolavslutning ska bli så skönt med sommarlov fast de blir jobbigt att lämna speed shop ! men vafan jag kommer ju hälsa på typ varje dag då jag inte jobbar :D men nu ska jag lyssna på musik sen spla skriver senare :D Pusspuss JENYI

RSS 2.0