Ditt innehåll här

I´ll be right beside you till..

Sitter just nu på mammas kontor, har ont i äggstockarna igen, inte bra det där, har fortfarande inte kollat upp det. Måste göras. Nu snart ska vi åka och shoppa jag och mami, hon ville köra på en riktigt dyr shopping men får se hur det blir med det, shoppade ju trots allt bara förra veckan, äsh. Skorna från h&m ska med mig hem, fan va snygga dem är!!
Anyway, vi hörs senare!



/ Zerah

Amazing

www.cocoo.se har underbara smycken och klockor, här är några av mina favoriter. Kolla in sidan, mycket bra priser!






All by my self

Hejja!

Solen skiner, hurra för valborg. Ska se med Jenyi när vi ska till syssan, just nu har jag bara suttit och pratar med min käre mami och bara tagit det lungt. Frukost skulle sitta bra nu. CIAO!  / Z


Good night

Nu ska jag gå och ta ett bad och Jenyi ska hem, vi har suttit och druckit chaité och bara myst. Mina valborg planer börjar krisa lite nu.. äsh, de löser sig!

xoxo Z

Tjalallalallalalaldatida..

HALLÅ!

VALBORG IMORGON, HUR JÄVLA NICE ÄR INTE DERÅ? ;D


Nu sitter jag här med Jenyi, sitter och kollar på systembolagets hemsida och kollar på olika drycker imorgon, just nu lutar det åt corona, men vi får se hur det blir.. Blir nog Tullinge imorgon iaf, vill ha nära hem men får se hur det blir mot kvällen. Hörs senare

Ja, och världens vackraste bild får ni också.. -.- saiiiijk.



xoxo ZERAH AND JENYI

In all I´ve done.

Godmorgon!

Stressad, har cirka 20 minuter på att äta frukost och föna till håret lite,sen bär det av till härliga skola! Vi hörs när jag kommer hem!



Här får ni en låt också,
Leona Lewis - Run
 


/ Zerah

.....................................

Har tappat lusten totalt.

Z

Cause it´s you and me, and all of the people..

Åh, vad jag längtar till den 30:e. Då ska jag köpa min skor jag längtar efter!! Sedan ett par legginsjeans som är vrålheta, mjaoooou!

Måndag: Skola-träna-historian ska in innan 00.00!
Tisdag: Skola-träna
Onsdag: Skola-träna
Torsdag: Skola-shoppa-VALBORG!
Fredag: Bakis
Lördag: Träna
Söndag: Träna

/ Zerah


Dude wheres my car?!

Ny blogg att läsa, give it up for Malin. www.xtravagansa.blogg.se

/ Zerah


Ah, vacation..

Sandy hörde av sig idag, vi hade planerat att åka på en öland-sedan-gotland-resa. Det verkar bli lite ändrade planer nu, vi ska röra oss utanför landet till något riktigt varmt ställe, jag är riktigt sugen på Spanien, alcudia eller Cypern, ayia napa. Jag har redan varit på bägge ställena innan men det är verkligen 2 favoritresemål! Ni som känner mig och vill följa med, well, ni har mitt nummer. Ciao Z


Hallo

Hallå!

Nu är jag hemma, jag orkade knappt uppdatera någonting igår eftersom jag var tvungen att städa mitt rum och ta mitt pick och pack och sedan bege mig hem till mami. Skoldagen gick ruksigt segt, efter det blev det lunch med min pojkvän och därefter till UM där allt gick kanon! Solen skiner och himlen är klar på, vad ska man klaga på egentligen?



/ Zerah


Good morning!

Hej på er!

Vaknade av att jag hade ont, ja jag är en olycksfågel. Nu har jag varit förkyld, haft två stycken ryggskott och nu urinvägs infektion på loppet inom en månad. Hur känns det? Jo.. Skit!

Får se om jag kommer ut ikväll, hoppas verkligen på det!

/ Zerah

Hello

God morgon
eller snarare god eftermiddag..

Sitter på historia lektion nu, blä. Lämnade in mitt arbete om Stockholms blodbad, booring. Hoppas jag får g på detta den här gången! Efter skolan blir det små shopping, puss hej :)


/ Zerah


You don't know

Ringde precis mamma, eftersom jag fick vg i min presentation idag på marknadsföring i företagsekonomi så fick jag en tusing att handla för imorgon, det jag måste köpa är: nytt puder, mascara, jeans, kjol. Tack mamma! :)

Blev nyss bjuden på releaseparty av www.meays.nu får se om jag följer med, låter kul i alla fall. Vi hörs!



/ Zerah

Stupid dad

Hej!

Kom hem för kanske 30 minuter sedan. Åt middag med min bror och pappa, jag och pappa kom ihop oss och han sa en rätt elaka saker som jag inte vill gå in mer på.. Skoldagen gick jättesegt, tråkigt.




/ Zerah


Baby good bye, baby farwell

Igår blev det som sagt bara en riktig fettis dag. Det blev Mc Donald's till middag och sedan chips resten av kvällen, tränade inte heller. Jag och Jenyi skulle egentligen springa idag men det blir inte av för hon sitter och skriver CV:n just nu. Tänkte köra lite armar idag bara. Ska fråga pappa om han är på att gymma! Ciao
 
Efter skolan kom min älskade mami och hämtade upp mig vid stationen, hon hade varit på handlarn och hämtat ut mitt paket från Halens. Det som var med i paketet var dessa:

Topp 



Satinelle Epilator 


/ Z

Avundsjuka? Oh yes..

Hej på er!

Ligger i sängen nu, igår var jag med min pojkvän. Med tanke på pojkvän, folk blir så oroliga när man skaffar pojkvän, mina nära och kära åtminstonde. Jag försvinner inte? Helt plötsligt är man med sin pojkvän 7 dagar i veckan? Nej. Jag är med min pojkvän 3 dagar i veckan, jag har respektive 4 dagar kvar för er! Va glad för min skull istället? Ni vet att jag skulle vart det för er. Sen om ni skulle vilja vara med mig mer än 4 dagar i veckan, som ni aldrig velat förut, så är det bara att höra av er så kan vi fortfarande hitta på något trots att min pojkvän är med.

Dagens fråga: Har ni någonsin varit med om liknande? Kompisars svartsjuka?



/ Zerah


Stress

God morgon!

Egentigen har jag inte tid att sitta här min buss går om 14 minuter, måste fixa ögonfransarna och en kopp thé att ta med mig också. Vi ses senare!

 / Zerah

Utkast: you don´t ...

you don´t know what it´s like to live on the other side, i can walk a thousand mile to just be with you, i give you everything and now im the one who needs to change? Does he wash up? Never wash up. Does he clean up? No he never cleans up. I wanna se you work. If I were I boy I swear I be a better man, I´d lissen to her cuz I know how it hurts. I put my self first, sorry. Think I forgive you just like that? You got it wrong. You don´t understand. Belive me you will be in my heart, now and forever. one day I saw you with new eyes, One day it was only me, Think if we only waiting for me to see? Just for one day, can we belive in love? Just for one day.. Also I wanna be that girl that gets a lovepoem on the radio from my boyfriend. I blame you for the times when I wondering about what´s gonna happend to us. A relationship includes two persons, you can't be the only person who gives everything. It doesent work that way. And no, you dont get to breath on my forehead and make me fall even more if you cant stand for you consecvens. You dont get to touch my heart if you are going to break it. You dont get to change my last name and start calling me for yours. I wanna wake up with you, I wanna be there when you open your eyes, I want you to be the first thing I see.

/ Zerah

Go and fuck yourself!

Vet du vad? DU KAN DRA ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu drar jag ut och springer och nej, jag har inte med mig mobilen. puss z


Sorry guys

Jag ändrade precis lite i mina blogg inställningar. Jag ändrade till att få godkänna mina kommentarer, vet ni varför? Inte? Då ska jag berätta för er. Det är nämligen så att folk tjatar om gamla inlägg och kritiserar mina inlägg, trots att jag bloggar mest för att få läsa era kommentarer så orkar jag inte med människor som helt enkelt inte ger sig när man säger stopp. Men självklart ska ni fortsätta kommentera! Men haka inte upp er på vissa inlägg. Mina åsikter ändras tyvärr inte :)

/ Zerah

Home atleast

Hej hörrni..

Jag är på riktigt surt humör just nu, så om det blir tråkiga inlägg idag så får ni skälla på mig.
Skolan gick riktigt riktigt segt, åkte hem själv pga att jag stannade längre TYVÄRR.
Nu är jag hemma, ska äta middag sedan ut och springa av mig allting, tror jag springer själv idag, känner att jag behöver vara ensam just nu.



Peace

Most beautiful cupple


Finaste paret.

eiirp023.jpg image by angeldylan628  

/ Zerah

Synth

När jag lämnade hundarna hos mamma så låg min gamla synth på min säng, jag backade några steg och frågade mamma - Har du fyllt på den med batterier nu? Ja - Mamma. Så äntligen kan jag börja lira igen! Dock var det ett jävla bra tag sen, men kan fortfarande låten - Jag ska älska dig genom eld och vatten kommer ni ihåg den? Jag älskar i alla fall den låten. Tack mamma<3



/ Zerah

I´m back

Tillbaka efter joggingrundan med Jenyi. Vi sprang via sjön med mina hundar. Därefter hem middag blev det korv m. bröd, inte så gott med tanke på att korv inte är min favorit men vad ska man göra, man kan inte ha allt här i världen.




/ Zerah

We had good wheater, again

Godmorgon!

Min älskling gick precis, skulle äta frukost men det fanns knappt någonting om jag ska vara ärlig så jag ska gå över till mamma för frukost och sedan ut och springa med Jenyi, tänkte ta sjövägen idag. Vi hörs senare!

Puss Sara

Tjooo

Jenyi här , jag har fortfarande inget internet de är datan som knasar hela tiden ska dock köpa en ny inte jag men min mamma :P a men vafan händer de är inte länge kvar i skolan asså haha sköönt med sommar pallar inte med vintern man blir så jävla deprimerad :/ tråkigt nog men så är de ! ska på Derbyt nu på måndag Djurgården Vs Hammarby haha jag är då djurgårdare ! bara så ni vet :D men vafan jag skriver mer i skolan på måndag ! Puss på er sötisar  

Smells like food


Mm, det luktar mat från mitt fönster,verkar som om det inte bara är vi som grillar ikväll. Nu sitter jag och väntar på Jenyi, hon kommer vilken sekund som helst. Vi får se hur det blir med utgången, det är fett kallt nu alltså -.-
Vi hörs sen, Jenyi kom nu!




The good old times


Abba - ring ring

Ligger i sängen, har tagit ett bad ska snart börja göra mig i ordning för kvällen, idag blir det grillning hemma hos mig, därefter utgång med grabbar och flickor. ryggen får fan ta att bli bra nu alltså..

 / Zerah

What happend to my life?

Du som liten

1. Vad hette din första bästa vän? Jennifer Klang
2. Vad hette din första kärlek? Christopher Sands
3. Vilken var din favorit rätt? Pannkakor
4. Vilken var din favorit färg? Blå
5. Vart bodde du? Kästa
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Att jag hade mina vänner med mig varje dag
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Att mamma och pappa skiljde sig
8. Vad ville du bli när du blev stor?  Sångstjärna
9. Vem såg du upp till? Alexandra min kusin
10. Vilket godis tyckte du bäst om? Allt jag var ett godismonster

Nu:

1. Vad heter din bästa vän?  Jennifer Wrammer Larsson
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Richard Tobiasson
3. Vilken är din favorit rätt? Pannkakor och Ceasarsallad
4. Vilken är din favorit färg? Svart
5. Vart bor du? Tullinge
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Ingenting speciellt
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Att jag har svårt att lita på folk
8. Vad vill du bli?  Lycklig!
9. Vem ser du upp till? Ingen
10. Vilket godis tycker du bäst om? Surt

 / Zerah

Good morning!

Godmorgon!

Nu ligger jag i min nybäddade säng med min underbara pojkvän brevid mig. Ikväll ska jag ut, jag skiter i om jag har ryggskott jag har legat hemma i cirka 3 veckor nu och jag orkar helt ärligt inte mer. Ikväll blir det nog grillning med pojkar och flickor, hörs senare :)

xoxo Z


The world most wonderful boufriend

Ja, jag får faktiskt tjata om hur mycket min pojkvän betyder för mig. Det är min blogg, och i den skriver jag hur mycket jag vill om mina tankar samt mitt liv.

Såhär löd vårat samtal:

- Hej gumman!
- Hej..
- Vad är det?
- Jag har fått ryggskott igen med darrande röst påväg till gråt
- Nej, är det sant? Vill du att jag kommer?
- Mm! Kan du komma nu?
- Jag lovade att vara med grabbarna ikväll och dra på fest med dem men jag kommer, vill du att jag köper med mig något?
- Chips, godis, cola :)
moahhaha.. får faktiskt feta mig idag, kan inte göra så mycket mer.

Jag verkligen älskar när min pojkvän tar hand om mig, det visar verkligen hur mycket han bryr sig och älskar mig, och jag älskar honom lika mycket tillbaka, kan vara mig själv med honom. Det är svårt att hitta en sån person.

/ Zerah

Its allright



/ Zerah

Stupid back

Ja, nu är min kväll förstörd. Jag satt ner på min röda matta med spegeln framför mig, sminkade mig och böjde mig fram när jag skulle fixa till ögonfransarna, knaaaaaaaaaak och pang, ryggskott igen. Hur ska det nu gå i skolan var min första tanke, får vila upp mig nu i helgen. Jag som skulle på fest med Jenyi och Linnéa idag. Så jävla typiskt.

/ Zerah

Hello guys

Hej på er!


Nu har jag precis kommit hem, hann inte äta frukost idag men gullig som min pojkvän är så sprang hann iväg och köpte lunch till mig, han är underbar.  Runt 15.00 kommer Jenyi hit, vi ska kicka lite fotboll. Hör av er om ni har lust att joina, ju fler ju roligare/bättre!



xoxo Z

Tired and hungry

Hej på er!

Skoldagen gick rätt segt, gjorde matteprov och fan säger jag får ig. Det ska inte ske! Nu ligger jag i min säng, tar det lugnt, egnetligen borde jag väl städa men jag orkar faktiskt inte det just nu, är alldeles för trött och hungrig,funderar på att sova tills middag sen ska jag ut och springa!



/ Zerah

After school

Hej!

Hade utvecklingssamtal idag, gick hur bra som helst. Älskar verkligen Lindas attityd! För er som inte vet så är Linda min coach. Efter skolan åkte jag och ett par kompisar till en lägenhet på Kungsholmen och åt subwaymat och kollade på en film, ni vet den när tjejen ligger i koma och hennes ande träffar hennes framtida man? .. något sånt i alla fall. Romantisk också, just min smak. Nej hörrni, vi hörs senare! 



 / Zerah

My new room

Ja det stämmer! Jag har numera mitt rum brevid min brossa, vet dock inte om det var ett sånt smart val, haha jag menar jag hör nu när han sitter och äter, så det är ganska lyhört. Mitt rum är i alla fall jättemysigt, även fast det inte är helt klart ännu. Ni får se det imorgon! :)




/ Zerah

Go to hell

Synd att du sumpar den enda vännen du har

/ Z

Good morning!

God morgon!

Idag bär det som sagt av hem till pappa, ska städa lite här först innan jag drar, ska möta Jenyi och lämna tillbaka en av hennes grejer jag lånade på kryssningen förut. Igår satt jag och fifflade med att dra ut mina favoriter från olika hemsidor:

Forever21



Nelly



Halens


/ Zerah

Rasist, fuck no!

Vad tycker ni är rasistiskt? Jag tycker inte jag är rasist och såhär ser min tankekarta ut:

För: Att ta in utlänska i vårat land

För: (Om) dem smutsar ner dvs spottar, kastar skräp eller klankar ner på oss svenskar fysiskt/psykiskt åker dem ut.

Emot: Att vi svenskar inte får sjunga nationalsången pga att dem kan känna sig hotade.

För: Att vi inte får gå i kyrkan på skolavslutningen. Vi skulle ändå inte velat det om vi nu så fick, det är just bara för att vi inte får som vi vill det. Man får respektera andras religion också.

Emot: (emot statens tänkade) Att alla utlänska samlar sig i Botkyrka för mesta dels, det har blivit för våldsamt. Vad tänkte staten när dem placerade folk som har varit i krig med varandra förr i tiden? Placera ut människorna i olika områden så får dem bättre umgänge!

/ Zerah


Booring

Kul att precis alla i mitt hus ligger och sover? Mycket saker som bekymrar mig också, det är skolan, att få tillbaka mina saker och pengar osv.. Tröttsamt.

Måndag: Ledig-städa-gå till pappa
Tisdag: Skola-träna
Onsdag: Skola-träna
Torsdag: Skola-träna
Fredag: Städa-träna
Lördag: Träna-festa
Söndag: Träna-städa


/ Zerah

..

1. Han känner dant som du känner
2. Så är det i varje relation

Thats how it goes

Där du har legat har det legat en tjej innan, och kommer ligga någon efter dig

 / Zerah


Gossip Girl

Kollade någon på Gossip girl nyss? Helt sjukt. Jag blir faktiskt äcklad av den där läraren. Det är ett bevis på hur tjejer kan vara så jävla falska. Fyfan S, time to get mad.



/ Zerah

My new old bling phone

I know, it sounds complicated med tanke på rubriken men jag hade en mobil, som jag trampade på, så jag tog min gamla som is no use, så jag fick min mosters blivande mans gamla telefon, som är mycket bättre. Tyckte den såg tråkig ut så jag blingade upp den lite!

Före:                                                                          Efter:
 

I know u love me, zerah.

Idol next(?) I dont know..

Det är nu 13 dagar kvar tills Idol kommer till Stockholm. Enda sen idol började har jag sagt att jag ska söka, men nu tvekar jag. Vet inte varför, det handlar inte om nervositet så vad kan det annars handla om? Jag är så förvirrad.



/ Zerah

Spoiled brat

"It´s not my fault I´m spoiled. I´m just so lucky I got a mum who likes to give me everything I like, well not everything, but much."



/ Zerah

11 april, my unlucky day

Jag kommer aldrig mer gå ut den 11 april om jag inte så måste! Det började med att jag, mamma och Roy åkte till Maria för en påskmiddag, dem serverade laxsmörgås som inte riktigt var min smak så jag avstod, var ändå inte speciellt hungrig. Gick och mötte min pojkvän vid bussen, åkte till Rönninge, väntade på tåget och tänkte att vi kunde lika gärna ta tåget som gick mot andra hållet en station så vi slapp vänta så länge men självklart så möter vi på tåget som vi egentligen skulle sitta på, ja komplicerat, jag vet. Då tänkte vi att vi lika gärna kunde gå på bio i Södertälje, först skulle vi äta, men jag kom på att jag inte hade några kontanter på mig, så det fick också vänta. Blev irreterad, hittade inte biografen, köpte godis och gick och åt, då berättar en tjej på grillhaket vart bion finns, vi går tillbaka. Bion var stängd.
Hitta inte mina nycklar. Åker tillbaka till Rönninge, vidare till Salem för att hämta upp nycklarna, till Tumba, äta mat äntligen. Bussen kommer inte. Åkte hem med taxi. Förstår ni hur äcklad jag blev av denna hemska dag?




/ Zerah

Frölund Smed - Kämpa



Vi måste kämpa på
Ingen seger utan kamp.

/ Zerah

Cut it off

Det är pinsamt att du tror att alla härmar dig.

/ Zerah

Happy easter!

Glad påsk på er!

Vaknade runt 11 tiden idag och åt frukost med min älskling på balkongen, därefter solade jag lite också. Ikväll blir det troligtvis påskmiddag hos Maria, får se om jag orkar.



/ Zerah

Relations tips

Här kommer min vanliga lista igen, det var cirka 4 månader sedan jag skrev en sån här om jag inte har fel?

* När din kompis har börjat bete sig om att hennes/hans gamla "jag" inte finns längre. Att denna person kanske har bytt umgängeskrets och nu börjar bete sig som någon helt annan person? Vad gör man i en sådan situation? Det finns bara en sak jag skulle göra och det är att förklara för din vän hur du känner samt att du inte känner igen personens personlighet längre, fråga om den mår bra osv - vi säger sedan att din vän nu blir sur och säger att detta inte alls stämmer och försöker sedan vända alla emot dig (du vet detta för du har sett hur den här personen har gjort det innan mot andra som klagat på henne/honom) så fimpa personen men behåll glöden. Glöden för nya, realistiska relationer!

* Du står mellan två olika val. Dina två nära kompisar är tillsammans och har varit det ett tag, när ena plötsligt går och är otrogen, nekar att dem har ett förhållande för den nya samtidigt som dem håller på med sin partner som vanligt. Ja, vad gör man? Mitt tips är att gå efter magkänsla. Trots att du har lovat att inte säga, och att det värsta du vet är folk som ljuger så vill du hellre ständigt gå runt med en klump i halsen och alltid vara rädd för att försäga dig? Berätta för din kompis som blir betrogen av sin partner. Den personen kommer värdesätta hela eran relation för en lååååång framtid framöver och du kommer veta att den personen också kommer att göra samma sak för dig. Väljer du att inte berätta? Då struntar du egentligen i bägges vänskap för dig. För tillslut kommer du att få all skit i alla fall. Ens bästa vänner tar alltid ut sin skit på dig, det är därför det kallas för en bästa vän. En vän som alltid är trogen till dig och som finns där om du behöver en axel att gråta ut på. Men troligtvis kommer det bli så att om detta kommer ut att denna person varit otrogen och att du vetat om detta kommer du få skit för att bara ha vetat om det. Tragiskt nog så fungerar dem flesta människor så.

* Du blir kär i en kompis. Jag har faktiskt varit i den här situationen. Både att blivit kär och att ha varit den personen som fått sin kompis hänga efter dig. Jobbigt? Ja. Från bägge hållen. Om din kompis blir kär i dig och du inte känner samma känslor tillbaka så måste du säga det. Det finns inget "jag ska tänka på det här.." då ger du bara falskt hopp, man kan inte helt från öppna himlen bli kär i sin kompis bara för att den är kär i dig. Du måste säga ifrån, även om det betyder att du måste möta ett par tårar från den andra individen. Du blir kär i en kompis? Förklara för din kompis direkt, vill du inte detta så måste du försöka visa dina känslor på mer fysiska saker, så som smekningar vid händer, midja osv. Tycker du att det är jobbigt att din kompis helt plötsligt från ingenstans blivit kär i dig? Gå FÖR GUDS SKULL inte runt och säg till någon hur extremt jobbigt du tycker att det är. Risken finns att din kompis får reda på vad du har sagt och ni blir ovänner för en lång tid framöver. Skippa skitsnacket. Det finns bara en sak att göra. Och det är att förklara sanningen ansikte, mot ansikte. "Jag är inte intresserad."



Hoppas jag hjälpte någon där ute. Sånna här situationer inträffar varje dag! / Zerah

Yeah

 

Just nu är min pojkvän påväg till mig, han har varit med sina grabbar hela kvällen men jag behövde verkligen honom idag så han är på väg nu, underbar som han är. Inte mer om det. Kvällen har sugit, mått dåligt fysiskt som fan.

/ Zerah


You spin my head right ..

Blir nog ingen mer update för mig ikväll, är alldeles för sur och sviken..
Smällinikäftenhej.


Home night

Ikväll blir det att bara sitta hemma. Igår var jag på bio och såg Marley & jag, tyckte den var riktigt bra! I morse åt jag frukost och därefter åkte jag och mami och handlade, det var verkligen fullt ute i affärerna idag! Jobbigt som feeeeeeeean.

/ Zerah

Stress like always?

Stressigt!

Snabb update om min dag och vad som händer: Fixat mig sen 3 tiden men ändå är håret kvar, pappa var på en snabb fika, nu ska vi iväg och grilla vi är ett gäng tjejer och ett gäng grabbar. Vi hörs imorgon!

/ Zerah

Tisdaaaag.

Kul idag sitter i skolan och skriver med en hand . haha har inte lov för vi ska ner till jönköping på torsdag morgon så måste färdig ställa allt ... klämde handen i söndags gjorde jävligt ont , har lindat handen nu iaf kan knappt röra pek och lång fingret , klant som vanligt! ska käka lunch nu . skriver sen. Puss jenyi <3

Different person

Jag varnade dig. Jag förlorade dig. Jag förlorade mig. Jag älskade dig, nu hatar jag dig. Det var ditt fel. Inte mitt fel. Du förändrades. Du blev en person jag inte längre kände. Tillhör inte dig. Känner inte igen mig i dig längre. Vi var ett. Vi blev två. Vi ses aldrig mer. Falskhet. Ljugande konsekvenser. Försvinn. Stanna kvar? Vet inte längre. Olika personligheter i olika personers omgivning. Förändring. Försämring. Trodde bättre om dig.



New start

www.bl0ndi3.blogg.se är en av våran nära kompis blogg. Hno bestämde sig äntligen för att inskaffa en blogg. Skitkul tycker jag!

 / Zerah

It´s a sunny day!

Godmorgon! Vaknade för ett par timmar sedan och har sedan dess bara legat i sängen med min älskling och mysat, han drog för ett par minuter sen, skulle på rättegång så det är bara för mig att vänta. Försöker få tag på Jenyi men självklart har mitt comviq gått ut!

Ikväll får vi se vart vi tar vägen, troligtvis till något mysigt berg :)

/ Zerah

Imberesin

"Att utnyttja en annan individ för att skada en annan människa fysiskt"

Rest in peace Malin Karlsson

Jag tycker att alla som har bloggar ska göra ett inlägg om Malin Karlsson för att hedra henne.
Hennes liv togs p.g.a hennes pojkvän. Låt inte killen ta över dig.

/ Z

Bad update

Förlåt för dålig uppdatering.

Fredags: Var jag och Jenyi hemma hos mig, drack vin, sjöng och dansade hela kvällen.

Lördag: Jag och Jenyi skulle till Djurgården men det blev för sent och planerna ställdes in, istället var vi med några andra i Tullinge och sedan upp till en lokalfest ett väldigt väldigt kort tag. Sedan blev det hemgång

Idag ska jag hem till pappa men får se om jag orkar, måste städa rummet här också och med ryggskott är det inte så jäkla enkelt kan jag säga er.



/ Zerah

romans

Måndag: DONE
Tisdag: DONE
Onsdag: DONE
Torsdag: DONE

Fredag: Få lärare att skriva under mitt papper
Lördag: ?
Söndag: Städdag, gå till pappa

"The notebook"

JUSTE!

.. Glömde berätta det.

Innan vi började åka till kontoret så kollade vi på filmen "The notebook" och fyyyyyyyyyyyyyyyfan säger jag bara! FY IN I HELVETE SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA BRA. Jag grät till och med efter filmen hade slutat och var tvungen att ringa till min pojkvän och säga att jag älskar honom.

fyfan.. här får ni en filmsnutt också!




/ Zerah

Hello to you

Hej på er!

Just nu sitter jag på mammas kontor som ligger i Salem
. Skoldagen gick sådär men eftersom jag inte hann äta någon frukost i morse så var jag hungrig utav bara helvete, dock tror jag att jag har blivit laktosintolerant? Som Jenyi förklarade det lät det som om att jag hade det, men jag vet inte riktigt. Efter jag drack den där Yoggi Yalla'n på hemvägen blev jag lite illmående, men det kanske bara berodde på att jag inte ätit på hela dagen.. eller? Nåja, det hela avrundades med en barnpizza på tullinges pizzeria.

Imorgon ska vi åka till stan och köpa fejk-töjningar. Lite häftigt sådär

/ Zerah

Aoutsh, my feet..

Bara ett starkt ord och det är aj. Aj i mina fötter.

Dagen började med att: jag, Malin, Linnéa och Julia tog med oss mat från McDonald´s och begav oss sedan ner mot svampen på Sturep. för att möta upp resten av klassen. Sedan blev det picknik och därefter bio på Sture. Vi såg filmen "Boy A" som hade en konstig start, hela filmen var lite si sådär men endå kan jag inte sluta tänka på den, den var riktigt hemsk! Efter bion träffade Micky så vi tog en fika och shoppade lite. Jag fick med mig ett par vita tygskor, en kjol, 2 par örgängen,en tunika och ett par latex leggins.



/ Zerah


RSS 2.0