Ditt innehåll här

klagomål

Haha, fick precis ett klagomål från Sara - http://tisaa.blogg.se att jag skulle uppdatera min blogg, förlåt för jag har blivit så seg men har mycket att tänka på just nu. Egentligen borde jag skriva av mig, eller hur?
Imorgon har jag som sagt en tjejmiddag hos mig, oxfile för 550 kronor så här ska det njutas. Efter det blir det antagligen ett race till Tumba med brudarna. Innan allt detta ska jag till huddinge med Sara för lite småshopping


this is me



But I have this dream right inside of me, I'm gonna let it show, it's time to let you know
This is real, this is me. I'm exacly where I'm supposted to be now.
Now i found who i am there's no reason to hold it in.
 Do you know what it's like?  o feel so in the dark. to dream about a life were you are the star.
You have to belive in your self.
you are the voice i hear inside my head, you know that it's because of you i sing? i gotta find you.



Godmorgon!

Nu ska jag snart bege mig till Skärholmen, dock kommer inte Linnéa försen 15.00, men det ska nog gå bra. Måste hitta en nyårsklänning nu alltså. PUSS!

<3

Som min bästa killkompissa nyss, "När allt går utför så är det bara du som kan få mig att lyssna"
Man har bara en sån vän som man känner så för, och jag är så glad att det är just jag, och gubben, du vet hur mycket jag älskar dig och vårat band slits aldrig ut.

<3

Ens närmsta vän ska alltid komma i första hand - det är allt jag har att säga


Hemma äntligen

Aj, mina fötter. 7 timmars shopping med Micky, det var helgalet mycket folk. Ni vet Herkules-skorna som jag klagade på i somras? Jag hittade ett par snarliknande skor fast högklackade för en sketen 500 idag, och sen har dom varit med i "Projekt Runaway" så jag var tvungen att slå till! En kjol, en cardigan, lösögonfransar, id rouge, nivea ansiktsprodukt, bh och massa smycken fick också följa med mig hem. Lägger upp alla bilder och vart ni kan köpa det om ni skulle vara intresserade på tisdag kväll.

Imorgon blir det shopping med sötnos Sara, var ett tag sen vi träffades så jag ser fram emot det.



Stressad

"Ovanligt va?" Den repliken får ni höra rätt ofta.. Jag vet, ska bli ändring.

Om cirka 25 minuter kommer Tobbe och Micky och hämtar upp mig. Tobbe är en riktig bussig jäkel som skjutsar oss till skärholmen så vi slipper åka kommunalt. Idag ska det shoppas. Yeah,yeah,yeah!
Nu måste jag gå sötnosar<3puss


svar till du med frågan

En läsare hade frågat om Lucas a.k.a Lulle var min pojkvän. Svaret på detta är nej. Jag och Lucas är bästa kompisar och jag älskar honom och kommer nog göra det till döden. Vi har ett riktigt bra band vilket gör att vi skulle kunna sova nakna brevid varandra utan att bli upphetsade. Dock gör vi inte det, haha. SÅ NI INTE FÅR FÖR ER NÅGOT NU! Ni har lätt för det.

Men som sagt, en tjej och en kille ska kunna vara kompisar utan att tänka på vad den andra har för någonting där nere. That's it




shoppinglista

Mascara
Nagellack

Plånbok


Det som är kvar:
1. Kuverväska
2. Nyårsklänning (panik?! någon som vet någon riktig snyggt? TIPSA)
3. Strumpbyxor
4. två par högklackade skor
5. 3 par lösnaglar
6. Ett par riktigt snygga festklänningar

Jag saknar faktiskt dig

Alla dina söta ord du sa till mig, hur mogen du faktiskt var. Men du var för mogen för mig, jag måste ha någon som kan barnsla till sig lite. Men.. Jag saknar dig fortfarande, och jag har tänkt på dig hela dagen. Och det känns bara så.. blä
För jag gjorde allt, och jag satsade allt. Men gör inte det tjejer. Gör inte det.

GODNATT

Nu ska jag gå och kolla på tv, städa lite, imorgon blir det en heldagshopping med min kusin Micky. PUSS PÅ ER
Här langar jag en bild på sötnosen

HALLÅÅÅÅÅÅÅ?!

Varför har man en blogg om man inte tar den seriöst? Då är det ju inte någon meningen eller kul över huvud taget. Det är som att ha en dagbok, men inte skriva i den varje dag. Man måste ju skriva åtminstonde 1 gång om dagen tycker man ju. Nej hörrni, skärpning!

Ja, jag försökte

Haha, ny design. Jag skulle leka, det blev såhär men what the fuck. :D

Ja, det här är min

Det här är min förebild, Helena Paparizou




uptown girls

I stan var jag med Emma www.tjugotredje.blogg.se fan hon är nästan kändis alltså. Massa randoms ropa på henne haha. Hursomhelst, här är ett par bilder som är nästan 4 år gamla nu. Det var tider det gumman

 
Den här är ju sexigast, lätt

Första mellandagsrean

Nu är jag hemma, har tagit ett bad. Skulle iväg på fest men jag orkar inte det, är helt slut efter idag höhö! Hittade typ ingenting, köpte: en mascara, ett nagellack, fyra ögonskuggor, ett läppglans, en plånbok och jag hittade faktiskt den blåsande apan! yes! haha



Plånboken från mexx



Här är min älskling, när du har målat ett finger så trycker du ner plattan så blåser apan det torrt, gulligt va? haha, jag älskar den :)


julklapparna

Här är dom flesta av mina julklappar (har inte fått alla än, lägger upp dom senare)




Mariah Carey's Lucious pink, parfym och lotion av pappa och anna



10 000 kronor av mami



Röd överdrivet mjuk morgonrock av Roy



Kort på Jenyi och jag från våran maskerad från Roy



Plattång från Pappa och anna



500 kronor av Tobbe och evelyn



Svart linne från Maria



Jlo's parfym av Mona

sen var det två present kort, ett på hm för 250 kronor av min bror och ett på 1000 kronor av morfar/mormor

Godmorgon

Hade problem med att somna igår, låg och kollade på typ 3 avsnitt av "Weed" som är grymt bra så slumrade in runt 02.30 - tiden ungefär. När klockan sedan ringde på 9.30 orkade jag inte gå upp så gick upp 10.40 istället med det funkar det med. Mellandagsrean är inte bara idag.

Nu har jag sminkat mig och väntar på frukost av mannen på övervåningen, nu ska jag gå och klä på mig. Vi hörs sen sötnosar<3


Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, imorgon ska jag upp i en helt okej tid, 10. Fixa mig, dra ner till stationen och möta Emma min sötnos för en shoppingdag på mellandagsrean. Mums. nu ska jag gå och äta julskinka sen droppa ner i sängen.

Pusss
"Glöm inte att jag älskar er"


..

Sometimes you wanna go, were everybody knows your name, and they are always glad you came (8) - Cheers

Fråga?

Fråga precis vad ni vill. svarar om ett par dagar

Zerah and Jenyi



Hemma igen

Tjena. nu är jag hemma igen efter en helgalen julafton! Började med att vi åkte till morfar, öppnade paket och drack öl. Runt 23.00 skulle vi ta taxi hem men det var omöjligt så vi drog vidare till Rönninge och badade tunna. Till slut fick vi tag i en stor taxi och när jag kom hem kom Lucas hit och sov också.

Jag har inte tagit kort på allting jag fick, gör det imorgon efter shoppingen också tror jag. Nu ska jag äta en god middag som mami nyss kom ner med. Mums. PUSS!


Tack mamma

Fick nyss min julklapp av mamma som var 10 000 kronor. Fan vad jag ska shoppa på mellandagsrean nu alltså. Tack mami, jag älskar dig!

God jul!

God jul på er! Idag har jag redan varit nere i garaget i Slagsta och tvättat mammas bil och lagt ut pepparkakor, julmust och en stor fruktkorg åt chafförerna. Rutn fem tiden ska vi vara hos morfar, yeah. You heard me. Jag ska fira med mamma i år, hoppas det blir en riktigt mysig jul :)

Onödig fakta

jag har rökt en cigarett, jag har rökt en cigarr, jag har snusat, jag har varit full, jag har hånglat med någon av samma kön, jag är singel, jag har varit kär, jag har blivit dumpad 1 gång, jag har sagt till en främling att han är het, jag saknar någon just i denna minut som jag skriver det här, jag har gått på blinddate, jag har ifrågasatt mitt hjärta way to many times, jag har varit i knytnävsslagsmål, jag har rymt hemifrån, jag har blivit arresterad, jag har ljugit för en kompis, jag har sett någon dö, jag har skolkat, jag har flugit, jag har ätit sushi, jag har åkt snowboard, jag har tagit smärtstillande, jag har legat på rygg och sett molnen flyga förbi, jag har gjort en snöängel, jag har byggt en sandslott, jag har hoppat i en vattenpöl, jag har hoppat i en lövhög, jag har åkt släde, jag har fuskat när jag spelat spel, jag har varit ensam, jag har somnat i skolan, jag har tittat på en solnedgång, jag har rört en orm, jag har sovit under stjärnorna, jag har blivit kittlad, jag har blivit rånad, jag har blivit missförstådd, jag har vunnit en danstävling, jag har gått mot rätt, jag har varit med om en bilolycka, jag har haft kramp, jag har gått barfota och pressat lera mellan tårna, jag har varit vilse, jag har varit på andra sidan landet, jag har simmat i havet, jag har känt som jag hållit på att dö, jag har gråtit mig själv till sömns, jag har lekt tjuv och polis, jag har sjungt kareoke, jag har gjort något med mig själv som jag inte borde gjort, jag har busringt, jag har fångat en snöflinga på tungan, jag har dansat i regn, jag har tittat på solnedgången med någon jag bryr mig om, jag har blåst bubblor, jag har åkt rullskridskor, jag har fått en önskan inslagen, jag har burit pärlor, jag har hoppat från en bro, jag har kysst en spegel, jag har sjungit i duschen, jag har burit en svart klänning, jag har limmat fast mina händer i varandra, jag har varit en cheerleader, jag har suttit på ett tag, jag har skrikit så jag inte fått luft,  jag har pratat i telefon i mer än sex timmar, jag har stannat uppe hela natten, jag har plockat och ätit ett äpple direkt från trädet, jag har klättrat i träd, jag har haft en trädkoja, jag har fångat en fjäril, jag har skrattat så mycket att jag har gråtit, jag har fuskat på ett prov, jag har sovit naken.



 


Godmorgon!

Tjena. Igår var jag och Jenyi hos en polare och tog det lungt, jag var seg så det blev inte den bästa kvällen men hellre umgås än sitta hemma och säcka. Natten spenderades också där, mamma var gullig och kom och hämtade mig så åkte vi vidare till kontoret som jag just nu sitter på och pluggar. Demografin som vi har just nu i Geografin ska vara inlämnad innan 23.59 idag och mitt arbete är på skolans datorer så jag får göra om allt. Visst är jag smart och duktig?

Lite senare ska vi åka och byta ut en klänning i Skärholmen, får se om vi köper något mer. Imorgon är det julafton, shit. Det känns inte som det alltså. Men mysigt är det när man går runt och små shoppar och julmusiken är överallt.


Planering

Måndag: Festa
Tisdag: Skärholmen
Onsdag: Julafton
Torsdag: Träna
Fredag: Shoppa
Lördag: Chilla
Söndag: Träna

Måndag: Träna
Tisdag: Shoppa
Onsdag: Nyår!

Godmorgon!

Klockan är 15.00, är helt seg. Mådde as dåligt igår men som tur mår jag bättre nu, är bara lite yr i huvudet. Idag ska jag åka till skärholmen och byta ut en klänning som jag köpte från Vila igår. Hörs senare, puss på er




Kollade igen lite bilder

Och hittade den här på mig och mamma tagen för ett tag sen



It's you, and me
Movin at the speed of life into eternity
Don't be scared, I'm right here baby<3

den natten jag fick grym träningsvärk


Tjeeenare !

Tjena hejsan , skriver ett inlägg nu när jag är hos sara har fortfarande inte fått igång mitt internet de suger sten hårt ! ja men iaf nu sitter jag här med sara ska slagga här har inte träffat sara på jag vet inte hur länge har vart ganska mycket med min pojkvän men nu är de lov så nu hinner jag ta igen tiden med sara ! :) idag har jag inte gjort speciellt mycket kom hem från strängnäs vid halv tre typ sen har ja bara tagit de lungt sen skicka sara sms och fråga om jga ville sova över och självklart ville ja de ! har saknar dig bebo! ja men nu vet ja inte va ja ska skriva ? jo vad ska ni alla göra på jul och nyår?
God jul och gott nytt år önkar Jenyi


wey!

Jenyi är här, hon ska sova här idag. Känns jättekul, har saknat henne som fan<3

Söndags shopping

Som sagt vaknade jag upp hos Bea, gick hem(btw, bea. Visste du att vi bara bor cirka 500 meter ifrån varandra?), åt frukost, bada och sedan gjorde mig i ordning för att dra väg till Skärholmen med mami. Det blev den sista julklappen till farmor och farfar, hoppas ni blir glada.

Några saker som följde med hem



Väska från Åhlens, cirka 300 kronor



Bling från Lee Stafford, måste ju var äckligt snygg i håret till nyår



helgalen gårkväll!



Började med att jag, Emma och Bea drog till Tumba och mötte upp ett par tjejer, vi drog vidare på chillfest i Tumba, tröttnade, drog vidare till Salem, tröttnade och slutade med att vi drog till Calle glamsare, vi dansade och hade det trevligt. Slutade med att vi drog till Bea och slaggade.

Nu har jag tagit ett bad, ska bara sminka mig och sedan dra vidare till Skärholmen med mami, när jag kommer hem får ni se vad som fick följa med, puss

Tjena kisar

Igår var en helt okej kväll om man bortser från uppkäftiga emo's som lackar om dom inte får en cigg och knarkarkärringar. Borak var med också, det var grymt kul, min nallebjörn! :)

Ikväll blir det utgång med Emma
kysssssssssssssssssssssssssssssssssss

Små stressad

Som vanligt, kommer sluta att jag kommer få käka piller för hjärtklappningar i framtiden. Måste göra mig i ordning i tid! Nu har jag sminkat mig, fixat nytt löshår, färgat håret och klätt på mig nu är det bara håret kvar. Kör på rakt idag. Ikväll är det fekka, med nya vänner också. Trevligt.
Hörs imorgon om jag inte uppdaterar mer senare :)

Arg och ba.. åh. Godnatt!

Tänker inte ens säga ditt namn, du vet mycket väl vem du är. Tattare asså
Jag börja bråka med min bästa vän för dig. Stick asså

GODNATT!


Helt onödig shopping

Som sagt så var jag och mamma och köpte massa nyttigt igår, någonting säger mig att vi ändast kommer äta det när det börjar bli lite små knaprigt i kylskåpet. Ex, idag så gjorde mamma ordning ischocklad av marabou, det är ett av det godaste jag någonsin ätit och knäck. Jag har ju tryckt i mig ett par stycken. Onyttigt är det, men fan vad gott


Fredagens planering:

10.00: Gå upp, ät frukost och klä på mig mjukiskläder
10.30: Åka och sola
11.00: Åka till pappa, sy på nytt löshår
12.30: Gå till mamma och börja fixa mig


Nyslingat

Blev rätt lyckad slingning, äntligen! Oh, lucky me

Jag känner för att skriva av mig ordentligt idag

Att leva för stunden är att inte ta ansvar för det som händer just nu. Beundra ditt mod mer än ditt resultat. Lycka ger aldrig bort någonting, den lånar bara ut. Med lögner kanske du kommer längre in på livet, i kärleken, i karriären, men du kan aldrig vrida tillbaka tiden. Den högsta saken är inte att aldrig falla, det är att falla men att kunna ta sig upp ur skiten utan någon som räcker ut handen.


Du vet vem..

Det blev till poesi i mina texter, det kommer låta jävligt tomt och banalt, bara säg som det var? Ingenting spelar någon roll, jag bara kör ändå. Slå tillbaks, jag ber dig när folken trycker ner dig. Respekten försvinner för varje gång du snackar ner mig.. Det fanns en tid i mitt liv när jag tog illa vid och varje gång du gav dig på mig gav jag dig krig men nu är det annat för utav dig kommer bara brist på energi, så mitt liv byttes ut mot poesi. Och alla vet idag av inget det du/ni sa, gjorde mig svag. Jag slår tillbaks med att aldrig lägg av, och står fast vid att stå upp oavsett vad. Som jag ser det har man två val.
1: Man kan vara tyst och leva lungt på sitt rum, se allting klart, färdigt, så länge man håller mun.
 2: Man kan agera, göra sig hörd, bara för dig, har mina texter blivit hörda, "tack" vare dig.
Nu är det dags igen, att prata allvar min vän. Jag är trött, jag är sne, så lite allvar igen. Sen har vi dom som inte vet vart dom står, dom bara glider runt och tror att livet leker.


Nyårsklänning

Nu är den beställd, söt va


Jävla skit

Tror jag håller på att bli sjuk, och när jag säger sjuk så menar jag inte halsont eller en kraftig förkylning. När jag säger sjuk så är det så sjuk så nästan läkarbesök behövs. Jävla skit rent ut sagt. Vill inte bli sjuk nu? Lovet börjar för fan imorgon. Hoppas det här har gått över till morgondagen, annars så förstörs allt som jag planerat med mina vänner den här helgen, och det får inte ske!


Schema

Torsdag: Skola, färga håret
Fredag: Ledig(?) välja ut kläder till kvällen
Lördag: Festa med Emma mfl
Söndag: Skärholmen med mami

Måndag:
Tisdag:
Onsdag: Julafton
Torsdag:
Fredag: Shopping
Lördag: Fekka
Söndag:



Jag saknar dig


Fredag ledig?

Jag tror jag ska vara hemma imorgon. Vi börjar halv två och slutar tre, det känns ju lite onödigt då vi inte har några lektioner och ska typ bara ta en fika. Visst är det mys men.. resa i två timmar tur och retur för en lussebulle? Nja..

Godmorgon änglar

Sitter och sminkar mig just nu, ska börja gå till bussen om si sådär 45 minuter. Så skönt att gå eftermiddag alltså! Efter plugget ska jag hem och färga håret, ska lägga några ljusa slingor i utväxten och kanske några bruna. Eller.. vågar jag? Vad tycker ni? :) Nu ska jag slänga över massa gamla foton från den här datan till ett usb minne. Kolla alla, genom tiderna:

   wtf? gick inte att ladda upp mer :/

Dålig karma?

En fråga till er läsare, tror ni på karma? Jag tror att jag tror på det i alla fall, är osäker. Jag är rädd för att säga till mig själv eller andra "Fan.. vad snygg jag är idag" eller säga "Jag kan få i stort sett vem som helst" för jag tror att någonting hemskt kommer hända för att man säger så, att man inte ska ta sånt för givet. Är ni lika dana eller är jag bara nojjig?


Allévo

Har precis hällt upp en stort glas vatten, kände mig hungrig men orkade inte göra i ordning något så tog en Allévo måltidsersättning. Någon som vet om det fungerar? 2 tuggor senare.. Nej, fyfan. Den där var inte god


In this one night affairs

I'm tired if beeing caught up in this one night affairs
What I really need is somebody who always will be there
If you're looking for devotion talk to me
cause my love is garanteed

Engelska dikter

Vem fick VG på engelska dikter? JAG!

Äntligen hemma

Tjena på er. Kom hem för en stund sen, mamma var gullig som kom och hämtade mig vid station, vi åkte och köpte massa nyttig mat och mer ska det bli! Bort det med onyttiga! När vi kom hem åt vi middag och jag såg ett brev från posten. Min tröja har kommit! Wey! Ska åka och hämta den senare tror jag, självklart langar jag upp bild då!

Ny design igen!

Glömde tacka Emma. http://meays.blogg.se Tack gumman<3

godmorgon!

Skulle tagit 10-bussen, men det får bli en senare. Varför vara i skolan en halvtimme tidigare liksom.. Efter skolan ska jag hem, får se om jag sover hos en vän, får se hur jag känner senare mot kvällen. Blir chilldag i skolan, bara språk och geografi, finns typ inget att göra längre nu mot lovet. På fredag är det lov! Hell yeah!


Godnatt

Jättetrött nu, så ska gå och lägga mig. Vi hörs imorgon sötnosar, puss!

Bodyguard

Nu börjar "The Bodyguard" med Kevin Costner och Whitney Houston. Grymt bra

Btw. Jag lovade polare Linnéa att linka hennes första nya blogg. Så, här har ni. http://tjenakungen.blogg.se


Julefrid

Är så arg på min Samhällslärare så det inte är sant! Han gör saker bara för att jävlas. Usch, usch, usch.
Jag valde att gå därifrån och åka till Skärholmen med Linnéa & Julia. Jag köpte ett par julklappar så nu är det bara en kvar som jag ska köpa till. Självklart köpte jag någonting till mig själv, det blev ett par bruna skor från Din sko för 399 kr


Godmorgon sunshine's

Om cirka en 30 minuter ska jag börja röra mig mot bussen, idag har vi en debatt i Samhäll som säkert kommer gå åt helvete. Hatar att prata inför hela klassen när det är något man knappt förstår. Har utvecklingssamtal idag också, tråk! Men efter skolan har mamma belönat mig med en shoppingtur som jag ska ta med Linnéa. Love you mum<3 Vi hörs senare. Puss!


uh uh ah ah, sexy eyes

Just nu har http://www.fargadelinser.com/ ett erbjudande till alla oss som bloggar. Nämligen ett gratis par! Jag har fått många kommentarer då jag hade bruna ögon + att jag själv tyckte jag såg grymt bra ut i det, så jag ska utnyttja det här tillfället. Ska du?
 

Och besökarna blir fler!

Går inge bra för mig i mattematik, men kommer få ett G i alla fall om jag kämpar på, på vårterminen. Satsar ju så hårt, men inget händer. Blir så besviken på mig själv!

Nu har jag ätit en stor middag och tagit ett bad. Ska försöka somna i tid ikväll så jag inte är så förjordans trött på morgonen! Efter skolan kanske jag ska med Linnéa för lite julhandling. Kanske hittar min nyårsklänning nr.2? :) Ge förslag på affärer med superglittriga korta klänningar!


godmorgon tösar

Godmorgon! Hann till och med sätta i löshåret idag, fan vad jag är bra. Egentligen hinner jag inte skriva något inlägg, efter skolan ska jag hem till mamma, hämta saker och sedan gå till pappa. Hörs efter plugget, puss!

godnatt läsare

Statistiken går uppåt! Har jag blivit mer intressant nu? Haha..

Har suttit och pratat med en gammal vän på msn ett tag nu, ska träffas i veckan och umgås, var mer än 1 år sen så det ser jag fram emot. Nu ska jag gå och lägga mig, någon spännande film på 3an om kärlek, typiskt mig. Jaja, puss på er
<3


nyårsklänning someone

Vet ni någon internetsida där man kan köpa en läcker nyårsklänning? Langa en kommentar!

Veckans schema




Måndag: Skola och träna
Tisdag: Skola och träna
Onsdag: Skola och träna
Torsdag: Skola och träna
Fredag: Skola
Lördag: Festa med Emma
Söndag: Bakisdag

Svenska hjältar

Sitter och kollar på tv3, "Svenska hjältar" som precis slutade nu, och tårarna kom.. Det finns så sjukt bra folk i vårt samhälle som tillochmed hjälper främlingar i nöd.


Lucia

Igår var helgalet! Jag fick ta med mig ett par polare och dom första jag kollade med var självklart partybrudarna Emma&Bea www.tjugotredje.blogg.se Vi var hemma hos Skytten där vi sjöng massa och drack. Massa folk från olika håll kom men vi höll faktiskt bara igång till 12 - snaret. Mycket bilder togs och jag somnade så fort jag kom hem.






..

Nej, fan vad tråkigt. Nu ska jag göra mig i ordning, ta lite bilder kanske slänger in några här lite senare. sen ska jag antingen hitta på något eller bara ta det lungt. Får se vart kvällen vänder. Mobilen är på :)



(Föresten, ni som pratar om mig. jag tycker det är hysterikst roligt att ni inte har någonting annat för er, tragiskt. haha)

fartfylld kväll

Igår var vi hemma hos R med massa folk för att fira Pontus! Kvällen var lyckad och natten spenderades hos Pontus. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, folk är sega efter gårkvällen.


HIPP, HIPP, HURRA..

.. För Pontus! Ikväll ska jag och några polare till fira honom. Grattis i efterskott gubben<3

Hursomhelst, nu har jag sminkat mig, nu är det bara på med festklänningen och klackar, håret ska lockas också, sjävklart. Ska nog sova hos Pontus också, så lär inte skriva försen imorgon. PUSS!

Hemma hos pappa

Kom precis hem till pappa, ni som går i skola eller har jobb på Söder, åk inte dit med sl för dom har spärrat av hela stationen. Så det blev ingen skola för mig, åkte dit sen hem, så jävla onödigt. Nej hörrni, nu ska jag ta en kopp kaffe med min pappa sen städa rummet lite. PUSS!




..

Sitter och lyssnar på den här låten, så jävla skön. Det här är den första dagen på länge då jag inte behövt stressa ihjäl mig.


Bob Marley & The Wailers - Routs, rock and reagge

..

Godmorgon! Kolla vilken vacker design jag vaknade upp till. Tack Nicklas! :) Nu har mamma varit gullig och gjort ordning pannkakor med grädde till mig, mums! Hörs efter plugget!

God, I feel great!

..

Här är julkapparna, dock kan jag inte säga vad det är i påsarna då mina nära och kära läser min blogg


..

Såhär såg mitt rum ut för en timme sen, men nu är det helt okej igen. Good to have it over with!



Såhär blev det i min walk in closet:




..

Blev lite mer som fick följa med oss hem idag än bara julklappar, blev dock inte klar med alla julklappar men ändå, skönt att ha lite gjort :)



Cubus, 179 kr



Cubus, 149 kronor




Kimonno, Indiska 149 kronor




Dagens bästa köp; Footlocker, 799 kronor

..

Dum som man var missade jag första lektionen för jag är så himla morgontrött! O.B.S: Får inte glömma att lämna in engelska dikterna idag!


..

Hallå! Sitter just nu på mammas kontor, slutade runt halv ett idag, skönt. Åkte direkt hit, snart ska vi bege oss mot Skärholmen för lite julshopping. Vet exakt vad årets julklapp kommer bli, men det får ni inte veta :)


..

Haha, du är en patetisk liten fjolla som tror på vad folk säger. Synd det där. du kommer gå långt! nat

..

Skoldan gick fort, efter det åkte jag och Maria hem till henne på Söder i några timmar. Runt halv tre tog vi bussen till Hornstull för ett jympa pass, eftersom det var bas igår tog vi ett medel idag. Kör på stenhårt nu, känns skit skönt!
Kom hem och åt en nyttig middag. Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Jag vill inte vara med, snälla snälla snälla..

..

Har nyss kommit hem efter en lång handling på Ica maxi. Hittade torschampoot från  ToniGuy men köper det en annan dag. Ikväll ska jag rensa min garderob och leta efter Engelska/Geografi - boken annars måste jag betala, och det vill jag inte självklart. Vi hörs imorgon! Peace out!


..

Brrrr. Vad kallt det är ute! Skoldagen gick relativt fort, åkte direkt hem och om cirka 30 minuter kommer mamma hem, då ska vi åka iväg och handla. Har ingenting hemma just nu.

På hemvägen spottade jag när jag gick av bussen vid kyrkan då kommer en gubbe som typ jobbar där och skriker efter mig att jag är mobbare ungefär,och att det finns folk som tar självmord när man spottar på dom och att han ska ta kontakt med mina anhöriga? Det var inte så exakt att jag spottade på någon snorunge, utan på marken. Relax!


..

Puh! Har precis jobbat klart med Samhällsuppgiften. Ska bara finslipa lite på den imorgon. Ska nog fixa lite i min garderob och slänga in lite bilder. Puss :)

..

Måndag: Skola, ingen idrott! Träna, Plugga på Samhäll (motionen)
Tisdag: Skola, Idrott, Träna.
Onsdag: Skola, Träna, Julklappshandling?
Torsdag: Skola, Träna
Fredag: Skola, Träna, träffa C
Lördag: Festa
Söndag: Bakisdag

..

Nu är det Gossip som gäller. LATER!

..

Tjena! Igår var ett händelserik kväll må jag säga. Det började med att jag drog med min Jennifer, Robert, Pontus, Nicklas och Jocke hem till mig där min brossa och hans kompisar redan var. Efter ett tag ringde pappa och trodde vi hade väääärsta fyllefesten, som då var ett misstag för det var långt ifrån det, hursomhelst, så var vi tvugna att dra. Vi begav oss efter mycket om och men hem till min mamma, då fler folk ville komma och det slutade med att vi var cirka 15 pers här.
Helgen har varit perfekt.


..

Blir så irreterad. Har det Svenska folket absolut ingen musiksmak? Ni röstar ju så sjukt. Hur kan man säga att Alice är bättre än Anna? Det går ju bara inte! Och igår åkte Robin ut också! åh!


...

Måste bara tacka min underbara mamma som alltid finns där!

..

Igår kom Elin fram till mig och sa att hon älskade min blogg. Fan, vad glad jag blev =)

..

Hallå! Igår var vi hemma hos en killkompis och chillkrökade. Det kom dit lite folk men dom drog lika snabbt, skönt det. Jag skrattade hela kvällen och hade djupa, seriösa samtal med ett flertal. Nu har jag precis tagit ett bad och ska bara ta det lugnt ett par timmar nu. Vi får se vad som händer ikväll, mer om det senare! Life is good.


..



Nu bär det av till en kompis, får se om jag kan eller orkar skriva ett inlägg senare. Nås på min mobil heeeela kvällen.
xoxo Z

..

dina flygande handlingar
har våldtagit mitt hjärta
de har piskat sönder mitt psyke
och nu säger du att du vill ha tillbaka mig?
dina ord har fuckat min hjärna
och allting som jag känner
du har bytt ut mitt blod mot spikar
dina ord, fina så fina ord
de har knullat sönder mina tankar
jag kunde inte annat än att ta emot
mot betongväggen jag nu mitt huvud bankar.

..

Sitter i plugget just nu, vi hade coachtime om att det är grupperingar i klassen. WTF? Är det någon som är mobbad kan man ju inte bara förvänta sig att vi ska komma fram och hjälpa?! Dom får ju själva visa framfötterna. Nej, nu ska jag ut och röka. Tja!


..

Ibland förstår jag inte vad felet är på vissa människor. Folk som tror dom kan behandla en hur som helst och sen säga förlåt, och när man förlåter för en smågrej så gör man det för att inte rubba vänskapen. Men när den andra träffar en nerv som hämd, då är det inte okej? I got one thing to tell you. Jo, det är det visst.

Tack och godnatt!

..

Jag är inne i någon slags fas just nu, jag vet inte vad det är men mina inlägg kan göra er förvirrade, men det finns ingenting jag kan göra åt det just nu. Bloggen är min dagbok, i en dagbok skriver man av sig vilket där ingår känslor. Mina känslor


..

Plommonet.


..

Göte Lejon here we come. Fick nyss ett samtal av min kära Mami, vi ska på Brolle's konsert i mars. Can't wait hihihi..


..

Åh, gud! Känns inte som jag tränat på evigheter, imorgon blir det i alla fall träning med Maria. Härligt, härligt! Hade prov idag på Samhäll, ekonomiska kretsloppet and so on.. gick väl sådär, måste klara det! måste, måste, måste!
Fick en jätte jobbig uppgift idag på Geografin, fattar nada. Ikväll blir det Grey's, om en kvart. Längtar!
Sen ska jag möta min älskade Jenyi



..

Ditt fullständiga namn?: Sara Birgith Lundström
Vilken stad bor du i?: Stockholm
Har du pojk/flickvän?: Nej
Vad heter din bästa vän?: Pontus Andersson, Lucas Johansson, Jennifer wrammer, Sara Biverstedt
Vad går du i för klass?: Samhälle-Ekonomi i Jensen Västra
Personer som är viktigast för dig?: Mitt kött och blod och mina närmsta
Viktigaste sak för dig?:
Kommunication,såsom mobil och data
Är du kär?:Nej
Hur många gånger har du haft sex?: Tillräckligt
När kysstes du senast?: 3 dagar sen
Ditt framtida yrke?: Jobbar på firman, bartender och flygvärdinna
Kommer du ha familj när du är äldre?: Ja, jag hoppas det. Ska även adoptera

..

I thought I had it all

All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go


..

Jag vet, men jag har tråkigt. Så låt mig!

Höger- eller vänsterhänt: min kära vän höger
Humör just nu: Ilska
Är det nåt du absolut inte äter: leverpastej
Kläder just nu:  En gammal tröja sen 2 år sen med tryck på mig och Sandra, ett par mjukisbyxor, strumpor samt Björn Borg trosor
Musik just nu: I will be
Vad sa du senast: "Men, vi hörs sen. Love you!"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Då kärlek var kärlek, inte bara sex
Längd och vikt: 170 cm, 55 kg
Spelar du nåt instrument: Nej, men har spelar: Gitarr,fiol(tro det eller ej!)basfiol, klarinett, elgitarr, synth,piano,trummor och även trumpet!
Morgon- eller nattmänniska: natt!
Sparare eller slösare: Sparar småmynt resten spenderar jag direkt
Vem är viktigast för dig: Ingen vem. Familjen och mina allra bästa vänner (Pontus, Sara, Jenyi och Lulle)
Kommer du ihåg din första kärlek: Ohja, det var himmelskt.
Har du några homosexuella vänner: Haha ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det tror jag faktiskt.
Vad vill du jobba som? flygvärdinna och bartender
Hur många syskon har du? Har 4 st halvsyskon, eller a, nu har jag 2.
Vad är du mest rädd för? Döden, och att bli så knäckt att du stänger in dig själv
Är du rädd för blod? nej
Gillar du att sjunga? Ja, gått på sång i 5 år och uppträtt genom skolor och gratisgalor
Anser du att du är stark? När jag blir arg

..

Tvseriemaraton. Yes, as you know så var det Betty och Dh ikväll, i just love them. Nu kommer Christine och sen Brothers and Sisters som följs av Seinfield/Scrubs. Älska!


..

Vem fick G på matteprovet? Lallalalalallala! Jag.



..

Godnatt kära läsare, nu ska jag gå och lägga mig och sova hade jag tänkt Haha jag och Sara R har varit med om en sån sjuk snubbe. "Hans attityd är inte ok i våran betongförort"

..

The hardest part with this whole situation is that for once I really wanted this. I tryed and made an effort. It's over, but I still want you to come back. I know you wont, but I want you to. Feelings easen't wrong or right - they are just there until they don't exist anylonger. Sometimes I wish I couldn't feel at all. I don't know what's going on with you, or what it is that you are doing to me but everytime I see you my heart beats an extra hit. Butterflies comes in to my stumic and it ticcels so sweet in my whole body. I'm like a chy thirteenyearold girl. My eyes have a tenderness of starring at you and I want so badly for our eyes to meet. I want you near me. My chance to have you is pretty much zero. We tryed one more time but it didn't work. That's life. Live for what you have, don't ever give it up for the things you miss but still, we still always do..


Utkast: Boys are ...

Boys are like chocolate and cigarettes, dangerous for you'r health


..

Ny vecka, nytt schema

Måndag: Skola, Gå till pappa, Träffa Jenyi
Tisdag: Skola Ma prov! Träna på Samhällsprovet, ekonomi
Onsdag: Skola, samhällsprovet i ekonomi, Ma-stugan med majkie
Torsdag: Skola + Träna
Fredag: Chilldag eller fest
Lördag: Chilldag eller fest
Söndag: Bakisdag / handla juklappar? (Vad säger du mami?)


..

16 saker ni kanske inte visste om mig

- Min största dröm är att bli sångare, spela in en skiva, vinna Idol och vara med och medverka i Melodifestivalen
- Min pappas släktsida och mammas sida är olika till 100 %
- Jag tänker för mycket
- Jag vill utbilda mig till Flygvärdinna och Bartender efter gymnasiet
- Jag har pratat med en psykolog
- Jag inbillar mig lätt att jag är kär i någon, när jag i själva verket inte alls är det
- Om jag får för mig om att allt är perfekt i mitt liv, att jag är lycklig ser jag till att det blir drama igen
- Jag är livrädd för att dö
- Jag kan prata om nästan allt med min mami, hon är som min bästa vän
- Jag lyssnar nästan bara på balader
- Förut hade jag en tvångstanke som var att jag låste dörren sen gick jag ett par steg och vände för att kolla om dörren verkligen var låst, detta var jag tvungen att göra tre gånger innan jag kunde gå.
- I 7an gick jag från utstött till en av dom populäraste
- I 9an blev jag och Ali utsedda till Falkbergs glidare
- Om jag fick en önskan skulle den vara att få träffa min mormor som jag aldrig träffat
- Jag är kär i kärleken

..


Snodde den här av www.leaveit.blogg.se , tyckte att den var bra för er tjejer som är lite osäkra eller bara vill veta allmän fakta varför han tex "alltid gör så!"

RSS 2.0