Ditt innehåll här

Keep in mind

26-27 juni - Countryfestivalen
2,3,4 juli - Arvikafestivalen

Mitt galna dygn

Ja, det var så att i torsdags satt jag och diskuterade med min pojkvän att det inte händer ett skit på lovet för dom flesta åker bort, antingen utomlands för att få lite färg bortsett från våran gråa vardag eller så har alla åkt till Åre och åkt skidor, vilket inte riktigt är helt min grej. Så kom han med förslaget att åka på en 12 timmars kryssning, och det får man göra själv när man bara är 16 år, yeah go Sweden! Så det var bara att kliva upp och ta 05.08 bussen(!) och bege oss mot Värtahamnen, det var mycket knas först om att vi inte fick åka för båten var försenad vilket skulle göra att vi skulle missa båten hem, men på båten fixade det sig så vi fick åka 24 timmar istället, vi drack, sov, drack, böt hyttar och ja, det var galet.

Kom hem runt 8 imorse, sov till 11 och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, troligtvis bara ta det lungt.


DAAAMP!

Asså TULLINGE är en jävla skit håla jag hatar tulling men kan inte gör något med någon utan att hela tullinge vet de och alla har vart med alla och allt är bara sjukt asså Du du .. din lilla fitta aså du förstörde allt den dagen jag fick reda på de du hade gjort asså sen blir du sne på mig du gjorde fel från början ! A men iaf ska jag och sara tony och tonys vänner på kryssning i morgon fett roligt ! iaf en höjd punkt i livet ! a men vafan nu ska du få ett skott i pannan ! Puss hej jenyi



Movietajm

Igår blev det shopping, det som fick följa med mig hem var en skjorta, en original tröja i vitt, en blå bikini överdel samt bh från Hm and some other stuff. Efter det var det hem till pappa för att äta middag göra sig i ordning sedan möta upp Jenyi vid bussen för ett bio besök. Vi såg på Yes man, den var rolig men inte så rolig som man trodde att den skulle vara.

Efter det åkte jag och Tony hem till mig och sov, nu sitter jag här i tvrummet och funtar på om jag ska tagga på bio idag igen, det händer ju ingenting här i Stockholm om man inte är 18 förutom kaosade tonårsfester.

Linda Rosing

Nu sitter jag färdiggjord och kollar på Linda Rosings programm om hur hon ska träffa sin drömprins. Alla killar är runt 20 och hon är vad nu igen, 36? Tycker det är lite äckligt. Det är som att jag vara intresserad av någon som är 32 år! BIG NO NO!

Snart är min älskling här, ska bara ta det lungt och sen ska jag överaska honom med våfflor, mums. Vi hörs senare! :)


Push it, push it real hard!

> http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2420 <
 Tryck på denna länk, här får du gratis skor rakt ner i brevlådan, busenkelt!


New design

Vi söker ny design. ni som vet att ni är grymma på det. Slå en pling vettja!

You have to be there, you have to..

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Kyss
3. Flicknamn? Chloé
4. Pojknamn? Jonathan
5. Yrke? Sångerska

6. Färg? Mockabrunt

7. Klädesplagg? Chinos

8. Mat? Nudlar

9. Sak i badrummet? Hudlotion

10. Plats/stad? Göteborg

11. Orsak att vara sen? Stopp i trafiken

12. Något man skriker? Håll käften

13. Film? You've got served, Honey, Glitter med Mariah Carey

14. Något man dricker? Alkohol

15. Band? Spice girls

16. Djur? Hund

17. Gatunamn? Addddddler för fan

18. Bil? Merca

19. Sång? Du måste finnas, du måste.

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Sex haha


fuck u

Det stör mig att du inte ens hör av dig. "Att köra samma stil som jag gjorde" fast jag i själva verket inte alls gjorde det. Du kan bara.. dra.. eller något.

Work out!

Idag ska jag träna, har fuskat lite på sistonde, inte bra. Det blir hårdträning
Cykling - 1 mil
Hopprep - 15 min
Armarna - 15 min
Yoga - 30 minuter

One crazy night!

Igår började det med att Blondi kom hem till mig, då jag bara skulla fixa mitt hår lite snabbt, därefter rörde vi oss mot Älvsjö för att möta några och sedan vidare till Söder. Där var det trevligt folk, skönt för en gångs skull! Drog därifrån runt 1 tiden så det slutade med nattbuss från Gullmars. Det blev lite mycket igår, men kom hem till slut med Micky vid min sida.
Idag skulle jag egentligen åkt och handlat med Linnéa men fick inga pengar av mami eftersom hon tycker att det har blivit mycket på sistonde. Så jävla trist att bara sitta hemma på sportlovet!

Here we go again!

Yes, nu har jag precis sprayat mig med brunsprayen, orkade inte göra hela kroppen så det blev bara överkroppen idag. Jag menar what's the point om man ändå inte ska visa sin kropp? Hur som helst, nu har jag min nya kjol, linne och skärp på mig, sminket är klart och nu är det bara håret som ska lockas. Nu är Blondi på väg till mig och jag känner som vanligt den där lilla stressen inom mig. PUSS!


Scedual

Måndag: Handla med mami, festa
Tisdag: Shoppa med Linnéa
Onsdag: Ta ut studiebidraget, Träna
Torsdag: Myskväll
Fredag:Fest
Lördag:Chilla
Söndag: Städdag

Depressed

Vet inte, men enda sen igårkväll har jag känt mig nere/ deppig. Nu måste jag upp med humöret! Vaknade för kanske 40 minuter sedan, ska snart äta frukost och sedan ta en varmt bad för att sedan börja göra mig i ordning.
Hur kommer man upp på bra humör igen?

Movie time and nightmares

Just nu sitter jag och kollar på "Bridget Jones" hon är ju bara grym, eller vad tycker ni?
Hugh Grant är ju med också, det är nog mest därför jag kollar på filmen, hehe.

Inatt hade jag en hemsk mardröm, usch usch, men när jag vaknade upp med någons armar runt omkring mig mådde jag genast bättre.


Hahahha

Förlåt hörrni, men dem senaste inläggen jag har skrivit har jag gjort i min gamla blogg, dvs att jag har varit så van att logga in på den så jag har helt enkelt skrivit i fel blogg, inte smart, men nu är jag här i alla fall!

Hela lovet har jag varit med Tony instängd på mitt rum, ja folk. Nu kan jag säga det. Tony är nu officiellt min pojkvän<3

Imorgon ska jag ut och umgås med mina vänner, kanske festa det återstår att se!


fredag!

Asså jag är jävligt mycket damp just nu de är fredag jag vill ha pengar så jagkan gå ut på krogen alla andra är där men inte jag Daaamp asså snälla skjut mig nu för i helvete ! snart tänker jag bara sitta inne aldrig gå ut och bara bli en tråkigt jävla kärring!! bara så ni vet ni vet ju vart ni kan hälsa på mig ! HORA Och fyfaan va tråkigt jag har .... men HEJDÅ!

Tja.

Vafan , jag har typ damp i morogn är de fredag och jag vet inte vad jag ska göra har fårr förslag från några polare att hänga med ut men jag vet inte om jag orkar slösa pengar på inträde och sen dricka där inne blir ju rätt mycket efter ett tag så jag vill hellre dricka hemma eller på någons hemma fest ! Asså jag bara längtar tills i sommar då man kan gå ner till Stendal och sola och knäcka en bira i solen ! Fat asså igentligen på sommarn då säger man alltid ba: orka hänga i stendal men sen på vintern då längtar man bara tills de blir sommar så man kan dra ner till stendal ! sommaren med sara är dom bästa !! :) Pusss


I have missed you..

Måste erkänna att jag har saknat dig, bloggen menar jag då alltså. För cirka en 30 minuter sedan var hon här ett tag, vi pratade bara och tog en snabb cigg ute i kylan innan hon var tvungen att gå hem igen. Nu väntar jag på T, måste plugga lite mer. Prövningen ska in om 3 timmar! Förstår typ inte frågorna.. Nej, det är bara langa upp svenska lexikonet!
Nu måste jag röra på mig. PUSS!


hejsanhoppsan !

tjatja . vart hemma idag mår rätt dåligt från i helgen . och ändå är de lixom onsdag fett knas men vafan sara ställer alltid upp för mig när jag mår dåligt och jag gör lika dant för henne , på fredag måste jag till mödravården och kolla min jävla p-stav den sitter inte ens där den ska så jag måste typ ta ut den ... ja men vafan i morgon är de torsdag och på fredag blire röj som vanligt , justfan den 9 april åker jag ner till jönköping med klassen vi ska till ELMIA fett kul se alla snygga bilar :) ska ta kort och lägga upp så får ni se mina favvo bil :) Evo 6.an , men vafan nu ska jag ta och hänga mig Puss hej jenyi

Nu har jag internet igen !:)

Äntligen har jag internet igen så himla skönt ! i helgen va jag med Bea och sara riktig rolig kväll :)åkte hem till sandy träffa teemu spaak marre och jamie de va en roligt alla hjärtans dag fast morgonen på lördagen va inte lika kul jag och bea hade festat järnet och vi låg inte ens i samma säng när vi vaknade de va en sjuk natt somnade vid typ halv sex sen vet jag inget mer.. haha en bild från helgen :)


 Jag och Bea :)Sara :)

RSS 2.0