Ditt innehåll här

BLOGGEN STÄNGS TILLFÄLLIGT NER

Jenyi har inget internet, så jag startar min egen blogg medans tills hon kommer tillbaka. VÄLKOMMEN NYA LÄSARE TILL http://zerahfashion.blogg.se

Blodigeln

Sitter och kollar UFC, Ultimate Fighting med Roy. En snubbe är helt bombad, han är ger sig inte och har väldigt mycket överskottsenergi. Men nu när jag skrev allt det här förlora han? Wtf? Öh, aja, glöm det.


Schemat

Lördag: Spånga
Söndag: Bakis
Måndag: Skäholmen
Tisdag: Plugga
Onsdag: Skolan börjar, 2 prov


.......

Jag vill busa
Busa? Med vem då?
JAG VILL BUSA
Medvem?! walkdermar eller? (våran hund)
nej..
med basse? (våran andra hund) han är ju 60 bast
nej..
MAMMA! JAG VILL BUSA
Busa med roy, (mammas ex )
hahhahahahahahah

(!)

Fyfan, jag har inte ätit godis på cirka 2 år. Guys, jag har fått ett återfall. Fy fan, vad jag är sugen på gula villan's godis. Alla har bilar men ingen jävel ställer upp, surt!

The seventh thing I hate about you

Dålig uppdatering, men har varit seg hela dagen. Tagit ett bad och fixat naglarna lite därefter bara legat i soffan och degat som ett fetto på 250 kilo. Jag vet inte om jag har någon lust att gå ut och träffa vänner ikväll, jag är på lite dåligt humör ikväll.


fu


naiiiiiils



Här är mina nyårsnaglar dagen innan Heta va? Och jag gjorde dom helt själv, fan, jag har ju teknik för det här..

Till Alice

Du undrade vilken min favoritmascara är. Alla med märket Rimmel, dom är grymt bra dock tar dom slut väldigt fort, snåla jävlar.

Nyårsafton

Började med att Saga och Sara kom hem till mig för en middag, därefter drog vi med taxi till Sara en snabbis och därefter till en vän i Huddinge. Runt 11 tiden drog vi till Tumba, i Tullinge hoppade Isaa,bella & Elin på också. hursomhelst så började det kaosade sig rejält på bussen, folk smällde raketer, började böla och blöda, snuten kom och vi åkte tillbaka till Huddinge. En helt vanlig nyårsafton, as it should be.

Vill ni veta vem som blev min nyårskyss? Det får ni inte. Thihih .. :$

RSS 2.0